reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)

U nas też sanki na topie - codziennie:-)siedzi opatulona i tylko woła: "biegaj, biegaj":-D wymiękam po jednej rundzie:rofl2:

W Nowym Targu zjeżdżaliśmy na takich duużych górach, ale było -10 w dzień więc nie dało się za długo.
Sylwester z trójką maluchów - pełna chata, tańce, nocne pobudki, ranne wstawanie - sama rozkosz:rofl2:

fredzikzdrówka Wam!!! wybrałaś jakąś kwaterę na wakacje? przestudiowaliśmy z m te linki od Ciebie, w Łebie dobre ceny, tylko te kolonie letnie:baffled:
szukałam domków...360 zł za dobę:szok:czli pobyt 10 dniowy prawie 4000 ! bez wyżywienia! oszaleli:szok:
i jeszcze może lać cały czas:dry:

milokunarzekaj nam do woli:tak: i rozdwajaj się zdrowo i prędko:tak:

aguteknie umknęło mi Twoje zdanie, że planujesz złe samopoczucie w wakacje;-)
oby było tak jak pragniecie!

Zostanę w temacie. Jak włączałam dziś kompa to chiałam się z Wami podzielić przemyśleniami....że nasze dzieci już tak ładnie śpią, dają się wyspać do 9, że są grzeczne, że możemy poleżeć przed TV okryte kocykiem, że już tak nie absorbują i w związku z tym....czas by....:rofl2::rofl2::rofl2:
ale jak przeczytałam zaległe posty, to chyba nie wszyscy me zdanie podzielą:blink:

Widzę, że apetyt Marcowiątkom nie dopisuje:-( ja znów bioaron C podaję, już trzeci raz od kwietnia 2008, nie wiem czy to dobrze tak co chwilę stymulować ten apetyt:dry:nienaturalne mi się to wydaje...

a moj najmlodszy pobil wczoraj rekor niespania od 8 rano do 1 w nocy:szok:kawy niepil:-) dzisiaj wstal o 11 i na mus go uspie o 8-9, bo jutro szkola i wszyscy musza rano wstac. cos ostatnio mu sie poprzestawialo.:dry::confused:

madzik, kolonei letnie myśle, że nie beda nam przeszkadzały bo są ulokowane na końcu ośrodka a w zeszłym roku bylismy w sumie na tym samym terenie co kolonie i było ok. Za to można poobserwować (patrząc na kolonie) co nas czeka za parę lat :-p:confused::crazy:
PS jak broją to sa bardzo cichutko ...:baffled:
gdzieś ty kobieto tych domków po tyle szukała, tanie nie są ale bez przesady
ŁEBA - GRÓD KSIĘCIA - DOMKI NAD MORZEM. WCZASY NAD MORZEM.
tu masz po 260 za dobę i pan zaproponował mi 10% rabatu jak napisałam maila do niego.
my wstępnie zrobiliśmy rezerwację w OW STAR w Łebie.

Wysankujcie się za nas bo my koczujemy w domku :-( choć Szymek by pofikał na sankach, może siostra da sie namówić, zeby go wziąć na chwilę na saneczki?:happy:

miloku, jak tam dwupaku nasz?

aiwyls - żyjesz?

Witam :-)
Moje małe spi, ale może tata wybierze się z nią na saneczki, u nas wciaz sypie.

Fredzik żyję żyję, ale jakoś tak mi gorąco i niedobrze...blee.
a ty jak się czujesz ? Lepiej ?

Piszecie o tych wczasach, dla nas nawet 260 zł za dobę do suma kolosalna.
Moglibyśmy sobiue pozwolić na kwaterę u kogoś, ale jeszcze nie w tym roku.
Mam taką cicha nadzieję, że w przyszłym to już na pewno.

Tak moja układa puzle :-D

Załączniki

• S1020345.jpg
    S1020345.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 21
Witam:-)My tez po sankach,po obiadku,a teraz spimy.Tzn.Jula spi ,a my z m tv ogladamy.Jak Mala wstanie idziemy do tesciow na kawke,a wieczorem ja basen ,a m pilka nozna,tak jak co niedziela.Pozdrawiam:-)

Witam mamuśki:))
my na sanki jeszcze nie ale oby za kilka dni na razie kisimy się wdomku ze względu na choroby ZUza coraz lepiej i jutro na bank idzie do przedszkola a kurde nie wiem co z Maksem dzis 2 razy zrobił pod rząd kupkę i wczoraj miał goraczke na razie jest oki apetyt ma je wsio oby to nic grożnego bo po 2 tyg wolnego chciałam iśc do pracy ale zobaczymy czy sie uda

co do wakacji my trafiliśmy w tym roku przynajmniej 10 dni za darmo moi rodzice nam stawiają doemk u nich bo w domu za ciasno a bedziemy mieli swobode i nikt nikomu nie bedzie zawadzał a tam doba za doemk jest około 100 zł nad jeziorem do morza około 15km

byliśmy na sankach, byliśmy w kinie, odwiedziliśmy teściową i dostaliśmy obiad, potem odwiedziliśmy teścia w szpitalu i dzień zleciał :sorry2:

niestety śnieg zaczął topnieć :baffled:

Fredzik ośrodek, w którym zrobiliście rezerwację był naszym pierwszym typem, w lutym był już tylko jeden domek wolny, a potem się rozmyśliliśmy i kto wie czy to nie był błąd :-p a ten drugi ośrodek co dałaś linka to przy naszej kwaterze zaraz :tak:

dla nas w tym roku każda kasa to wydatek, bo zbieramy, zbieramy i ciągle na remont nie możemy uzbierać, a co dopiero na wakacje...wrrr... :dry:

madzikm no i jak może tak by...?:sorry2::-p
ja ostatnio coraz bardziej myślę itp. dzisiaj spacerowałam z córcią pod oknami porodówki i wspominałam :happy:

reklama
ja ostatnio coraz bardziej myślę itp. dzisiaj spacerowałam z córcią pod oknami porodówki i wspominałam :happy:
ja mam tak od tygodnia:zawstydzona/y: jestem na rozdrożu:baffled: chodzę i myślę:baffled: muszę z m poważnie porozmawiać:tak:
u nas jak na razie cały czas sypie:tak: Agutku na północy zapowiadają jakieś dzikie mrozy:szok: więc może coś zostanie;-)

Do góry