reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ale na naszym forum cisza przez święta i nowy rok:szok: przez te długie weekendy człowiek się tak rozleniwia że nawet kompa nie chce się odpalić:sorry:
za to w tym roku wszystkie wolne dni wypadają w sobotę lub niedzielę:confused2:

reklama
Hej
wpadłam się chociaz przywitac w Nowym Roku jak człowiek
dobry wieczór :)

u mnie teraz m chory
jestem skonana, bo dzisiaj w pracy jeszcze byłam
nic mi się nie chce

zdrowia chorowitkom życzę
wyspania mamom niedospanym
i urodzenia jak najszybszego Miloku

Hejka.

Soppana
gratulację.

Blue mają smaki nasze dzieci, moja jak czegoś nie chce to mówi :ble"

Miloku cieszę się , że w końcu synek coś zjada.

Co do rąk to u nas nie ma inaczej.

Fredzik
współczuję Antybiotyków.

Mnie chyba wzięła grypa bo coraz gorzej się czuję, wiem też, że nawet jak się położę spać to nie zasnę, dlatego jeszcze siedzę i oglądam jakiś głupawy film.
Jeśli by mnie nie było to znaczy , że mnie rozłożyło :-(

Też bym poszła dziś na sanki bo śniegu ci u nas dostatek,ale kwitne w robocie:( ale nakazałam tatusiowi zabrac Młodego i ma zrobic foto na dowód bo ostatnio jakis leniwy jest! Od jutra maja byc mrozy i juz sie boje jak my do żłobka pojedziemy! Ciekawe czy sie Ignaś do śpiworka zmieści?
U nas też kłopoty ze spaniem,nie chce spac w dzień potem marudzi i budzi sie w nocy. Mam nadzieje ze mu minie!

witam z kawka.

podrzuccie mi tu troche sniegu. :sorry2:u nas narazie 0 stopni, ale snieg by sie przydal , co by dzieci poszalaly.:-)

reklama
Do góry