reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

przeraża mnie opłata 3*doba - rezerwacja:confused: a kto to wie co będzie do sierpnia...

a Wy fredzikna ile jedziecie?

dlaczego 3x doba? nigdzie prawie nie liczą za takie małe dzieci
my płacimy za dwie osoby z wyżywieniem i za szymka tylko za łóżko ale to dlatego, ze mamy dwa pokoje dwuosobowe a opłatę rezerwacyjną płacimy w maju :tak:
my na dwa tygodnie jedziemy, za daleko żeby na krócej

reklama
o boże nie pomyślałam o tym:szok::szok::szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agutku Ty chyba jesteś uzależniona:-D

kupiła w promocji dwie butelki to teraz muszę to wypic:rofl2:

Fredzik trza było w zeszłym roku jechać do Łeby jak my tam bylismy kurczę! :angry::-p A my momentami się wynudziliśmy jak mopsy!

Polecam jedną knajpkę w centrum tych uliczek nadmorskich (potem poszukam lokalizacji) - robią zupki takie dla dzieci z mięskiem z kurczaka, bardzo duża porcja. Czasami tam szliśmy jak chcieliśmy by młoda porządny obiadek zjadła.

dlaczego 3x doba? nigdzie prawie nie liczą za takie małe dzieci
my płacimy za dwie osoby z wyżywieniem i za szymka tylko za łóżko ale to dlatego, ze mamy dwa pokoje dwuosobowe a opłatę rezerwacyjną płacimy w maju :tak:
my na dwa tygodnie jedziemy, za daleko żeby na krócej

chodzi mi o to, że kwota rezerwacji to często trzykrotnośc ceny za dobę...
dla nas zdecydowanie za daleko by na tydzień jechać....800 km:baffled:

a to można dopiero w maju zapłacić rezerwację???

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!

Oj, dawno mnie tutaj nie bylo...

mialam zepsuty komputer (naprawa kosztowalaby tyle, ze nie bylo sensu:wściekła/y:) - dopiero przed swietami kupilismy nowy:tak:
no i jeszcze pare innych przykrych spraw:-(( nie bede pisac tutaj, ale gdzie indziej nie mam juz chyba dostepu:-p)spowodowalo,ze nie pojawialam sie u was przez dluzszy czas...

no ale generalnie zyjemy jakos powolutku, Olivka dalej jest potwornym lakomczuchem i niestety zaczyna przezywac bunt dwulatka:angry:
po paru roznych akcjach boje sie z nia wychodzic z domu;-)

pozdrawiamy wszystkich tych, ktorzy jeszcze o nas pamietaja i postaramy sie zagladac:-)

witam. moj juz nie spi od 4, a ja siedze i zlopie kawe:happy: zaraz pewnie m wstanie, a dzieciarnia kolo 8. pozniej zajrze.:-)

reklama
kik a myślałam że tylko mój tak wcześnie wstał
wpradzie wstał bo miał 39,5 i czekamy aż łaskawie pani w przychoni odbierze tel by go zapisac teraz temp zeszła po syropku ale kurczę nie wiem co mu jest i do pracy nie idę

Do góry