reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
witam mamuski :-)
Agatulka - zdrowka dla dzieciaczkow
wlasnie bede sie szykowala spac dopiero co wrocilam
ulalaaa to ty chyba z pracy wróciłaś
pól h dobijam sie do przychodni jak jest wolny sygnał to nie odbiorą a tak to ciagle zajęte wrrrrrrrrrrrr
A
Agutek
Gość
hej
u nas w nocy znowu wołanie mamy, w końcu mężowi kazałam ją puścić i przywędrowała do mnie...na próbę wstałam z łóżka by zobaczyć, czy znowu będzie za mną lecieć - i owszem jak byłam w wc to czekała na mnie tyle tylko, że nie płakała. Ale nockę spała jak zabita ze mną. Ech nie wiem już co robić, bo walka to całe nocki nie przespane, odpuszczenie - to dziecko w naszym łóżku
tigger no cześć :-)
u nas w nocy znowu wołanie mamy, w końcu mężowi kazałam ją puścić i przywędrowała do mnie...na próbę wstałam z łóżka by zobaczyć, czy znowu będzie za mną lecieć - i owszem jak byłam w wc to czekała na mnie tyle tylko, że nie płakała. Ale nockę spała jak zabita ze mną. Ech nie wiem już co robić, bo walka to całe nocki nie przespane, odpuszczenie - to dziecko w naszym łóżku
tigger no cześć :-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hej :-)
U nas też nasypało i dalej sypie . Młody poszedł z babcią na pole, a ja usiłuję pracować .
Karol wczoraj rąbnął z łóżka na głowę, takiego kozła fiknął. Kazał mi się chować i się tak wychylił za mną, że spadł . Na szczęście krótko płakał .
Witaj Tigger. Zaglądaj częściej .
U nas też nasypało i dalej sypie . Młody poszedł z babcią na pole, a ja usiłuję pracować .
Karol wczoraj rąbnął z łóżka na głowę, takiego kozła fiknął. Kazał mi się chować i się tak wychylił za mną, że spadł . Na szczęście krótko płakał .
Witaj Tigger. Zaglądaj częściej .
M
miloku
Gość
a to ponarzekam sobie chce juz rodzic, bo mama zaraz bedzie musiala wracac do siebie i nic mi nie pomoze :-(Witam:-)
milokunarzekaj nam do woli i rozdwajaj się zdrowo i prędko
Widzę, że apetyt Marcowiątkom nie dopisuje:-( ja znów bioaron C podaję, już trzeci raz od kwietnia 2008, nie wiem czy to dobrze tak co chwilę stymulować ten apetytnienaturalne mi się to wydaje...
Tristan tez na swojej diecie dobrze ze chociaz sniadanie mi zjada troche mleka popije i z pol kromki chlaba wciagnie
najgorsze sa obiady i kolacje :---(
szukam tutaj tego bioaron c ale chyba bede musiala zamowic z polski
a dobrze dziekuje , tylko meczy mnie juz presja rodzinki ,ktora po 3 razy dziennie potrafi zadzwonic czy juz urodzilam
miloku, jak tam dwupaku nasz?
jak humorek?hej:-)
u nas tez sniegu brak i humor do du..
moj odstawia wtedy histerie , a potem mnie przeprasza ( oczywiscie po rozmowie i tez nie chetnie)chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami
dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby wypedzenia maluszka z brzucha ?
bo mi wszystko przeszlo
chyba obecnosc tesciowej tak na mnie dzialala;-)
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Miloku a daj mu posiedzieć jeszcze te kilka dni ))
my po lekarzu anginka teraz u Maksa Zuza juz zdrowa poszła do przedszkola
za oknem piękna zima a my w domku siedziec musimy wrrr
agutek u nas ciagle tak samo mama i mama i w w nocy ląduje u nas czesto teraz to pewnie przez chorobę zobaczymy co potem
Bluu ulalaa to sobie może zająca chcioał złapać )) a maszracje pruszy i pruszy ale pięknei to z okna wyglada ))
my po lekarzu anginka teraz u Maksa Zuza juz zdrowa poszła do przedszkola
za oknem piękna zima a my w domku siedziec musimy wrrr
agutek u nas ciagle tak samo mama i mama i w w nocy ląduje u nas czesto teraz to pewnie przez chorobę zobaczymy co potem
Bluu ulalaa to sobie może zająca chcioał złapać )) a maszracje pruszy i pruszy ale pięknei to z okna wyglada ))
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Dzień dobry:-)
śnieżnie i saneczkowo:-)
agutekja wolę pół nocy z Zosią niż całą noc sami ale niewyspani
jak trza rano wstać do roboty to nie szukam priorytetów
zdrówka dla Maksa!
tiggerwitam ponownie:-)
roksidokłądnie takie same oznaki obrażania;-)
jak przystało na dziołchy z 7 marca
milokuu nas bioaron działa już po 3 dawce albo to zbieg okoliczności po raz trzeci...
blueej! odpoczywać miałaś! co to za zwolnienie;-)
fredzikjak w maju zaliczka to mam na STARa ochotę
śnieżnie i saneczkowo:-)
agutekja wolę pół nocy z Zosią niż całą noc sami ale niewyspani
jak trza rano wstać do roboty to nie szukam priorytetów
zdrówka dla Maksa!
tiggerwitam ponownie:-)
roksidokłądnie takie same oznaki obrażania;-)
jak przystało na dziołchy z 7 marca
milokuu nas bioaron działa już po 3 dawce albo to zbieg okoliczności po raz trzeci...
blueej! odpoczywać miałaś! co to za zwolnienie;-)
fredzikjak w maju zaliczka to mam na STARa ochotę
Ostatnia edycja: