reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:tak:
Ale u nas śniegu spadło:szok::szok::szok: masakra dawno tyle nie widziałam:no: i cały czas sypie:szok:
Tigger zaginiona w akcji witam;-):-)
Sandi jak Ty dajesz sobie radę z tymi nockami:szok: młoda pozwala ci popspać popołudni:confused:

hej
u nas w nocy znowu wołanie mamy, w końcu mężowi kazałam ją puścić i przywędrowała do mnie...na próbę wstałam z łóżka by zobaczyć, czy znowu będzie za mną lecieć - i owszem jak byłam w wc to czekała na mnie tyle tylko, że nie płakała. Ale nockę spała jak zabita ze mną. Ech nie wiem już co robić, bo walka to całe nocki nie przespane, odpuszczenie - to dziecko w naszym łóżku :dry:

tigger no cześć :-)

Hej :-)

U nas też nasypało i dalej sypie :szok:. Młody poszedł z babcią na pole, a ja usiłuję pracować :baffled:.

Karol wczoraj rąbnął z łóżka na głowę, takiego kozła fiknął. Kazał mi się chować i się tak wychylił za mną, że spadł :baffled:. Na szczęście krótko płakał :tak:.

Witaj Tigger. Zaglądaj częściej :tak:.

chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają:confused: mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju:baffled: kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami:tak:

Witam:-)

milokunarzekaj nam do woli:tak: i rozdwajaj się zdrowo i prędko:tak:
Widzę, że apetyt Marcowiątkom nie dopisuje:-( ja znów bioaron C podaję, już trzeci raz od kwietnia 2008, nie wiem czy to dobrze tak co chwilę stymulować ten apetyt:dry:nienaturalne mi się to wydaje...
a to ponarzekam sobie :) chce juz rodzic, bo mama zaraz bedzie musiala wracac do siebie i nic mi nie pomoze :-(
Tristan tez na swojej diecie :-D dobrze ze chociaz sniadanie mi zjada:tak: troche mleka popije i z pol kromki chlaba wciagnie
najgorsze sa obiady i kolacje :-:)-:)-(
szukam tutaj tego bioaron c ale chyba bede musiala zamowic z polski

miloku, jak tam dwupaku nasz?

a dobrze dziekuje , tylko meczy mnie juz presja rodzinki ,ktora po 3 razy dziennie potrafi zadzwonic czy juz urodzilam :wściekła/y::wściekła/y:

hej:-)

u nas tez sniegu brak :nerd: i humor do du..:dry:
jak humorek?

chciałam się spytać czy wasze dzieci też się tak obrażają:confused: mojej jak na coś nie pozwolę to obraża się i biegnie do swojego pokoju:baffled: kładzie się na łóżku i rozpacza po chwili wstaje i zajmuje się zabawkami:tak:
moj odstawia wtedy histerie , a potem mnie przeprasza ( oczywiscie po rozmowie i tez nie chetnie)

dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby wypedzenia maluszka z brzucha ?
bo mi wszystko przeszlo
chyba obecnosc tesciowej tak na mnie dzialala;-)

Miloku a daj mu posiedzieć jeszcze te kilka dni :)))

my po lekarzu anginka teraz u Maksa Zuza juz zdrowa poszła do przedszkola
za oknem piękna zima a my w domku siedziec musimy wrrr

agutek u nas ciagle tak samo mama i mama i w w nocy ląduje u nas czesto teraz to pewnie przez chorobę zobaczymy co potem

Bluu ulalaa to sobie może zająca chcioał złapać :))) a maszracje pruszy i pruszy ale pięknei to z okna wyglada :)))

reklama
Dzień dobry:-)

śnieżnie i saneczkowo:-)

agutekja wolę pół nocy z Zosią niż całą noc sami ale niewyspani:dry:
jak trza rano wstać do roboty to nie szukam priorytetów:dry:

zdrówka dla Maksa!

tiggerwitam ponownie:-)

roksidokłądnie takie same oznaki obrażania;-)
jak przystało na dziołchy z 7 marca:-D

milokuu nas bioaron działa już po 3 dawce albo to zbieg okoliczności po raz trzeci...

blueej! odpoczywać miałaś! co to za zwolnienie;-)

fredzikjak w maju zaliczka to mam na STARa ochotę:)

Ostatnia edycja:
Do góry