reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam,u nas pada deszcz! A ja po 3 dniach laby do roboty jade. Gołąbki nawet dobre były a pierwszy raz takie robiłam: z pęczakiem i grzybami.
Wczoraj moje dziecię spalo od 20.30 do 6 w łóżeczku aż sie wystraszyłam rano ze go z nami nie ma!
W rossmanie sa fajne drewniane magnesy na lodowke,pojazdy ok 9 szt za 14zl młody układał chyba z godzine! A ja wydałam 200zl z bonów na kosmetyki dla nas!:)

Nie pytajcie co kupilam bo w sumie to same pierdoły,balsamam,krem, maszynkę i żel do golenia dla m, Ignasiowi płyn do kąpieli i szampon i nie pamiętam co jeszcze:) hehe
Aha ozdoby na okno świąteczne:)
A propo choinki to m sie umówił z kolega ze ida w sobote na rynek bo rmf ma rozdawać choinki:) ciekawe czy im sie uda dostać?
Miłego dnia życzę i ide pracować

hej dziewczyny
ale mam dzisiaj lenia :szok:
najchetniej siedzial bym przed tv i cos fajnego obejrzala a tu z mlodym na spacerek trzeba isc i sie z nim pobawic chociaz troche
a ja tak aleniwa dzisiaj:szok::crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej ,hej:-)Ja dzisiaj rano wstalam z bolem glowy,wzielam tabletke i wracam do siebie:tak:A wszystko przez tego psa sasiadow ,jak oni rano wyjda do pracy to on zaczyna szczekac ,przestaje jak ktos przyjdzie do domu:angry:Idziemy na spacerek bo juz nie pada:tak:

reklama
Dzień dobry:-)

sandi2 lata to jeszcze za krótko;-)nam problemy wyskoczyły po około 2,5, choć życzę Ci by Tobie pięknie się trzymała:tak:
dziś przyjeżdża tapicer to zobaczymy co powie.
Vaneska zasnęła o kosmicznej porze:szok:

agutekroboty przybyło?

milokuja dziś nie byłam na spacerze choć ładna pogoda:zawstydzona/y:sprzątałyśmy;-)
i odganiam lenia Twego - akysz akysz

soppana - dzięki za cynk o magnesach:tak:200 zł na kosmetyki? toście poszaleli:blink:

agnesnie wyobrażam sobie jak ludzie mogą tak psa zostawiać:szok:przecież zwariować idzie:crazy: są od tego jakieś
służby??

My dojrzeliśmy do decyzji by komodę kupić do jadalni, chwalę
się;-)

1_858297f7e2de.jpg

Do góry