reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Cześć :-).

Roksi, tańczycie w baletkach?

Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"
Mój się nie boi, zasypia i śpi przy zgaszonym.

fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:
My mamy ekoskórę i jest do d... Cała już jest popękana, siedzenie jest przykryte materiałem :rolleyes2:. Generalnie jesteśmy na kupnie nowej sofy :-p.

Co do choinki, to my zwykle ubieramy w wigilię.

Karolek wczoraj oznajmił, że ma ziazi. Pytam gdzie - podciągnął nogawkę i pokazuje na kolanko (oczywiście żadnego ziazi nie było ;-)). Pokazał, że mam podmuchać (fuu fuu), a potem cmok cmok - pocałować. A potem powiedział "ga" i podciągnął drugą nogawkę i powtórka z rozrywki :-D.

Jeszcze jedna akcja - bawił się szufladą w pokoju i go postraszyliśmy, że sobie paluszek przytnie i będzie go bolał. Po chwili K. przylatuje z kuchni z palcem w górze, dmucha na palec i mnie prowadzi do kuchni... żebym zamknęła szyfladę, którą otworzył :-D.

reklama
Blueberry, śmieszny Karolek, Ignaś z kolei jak sobie zrobi ała to zwala na tatusia:) i też jest rytuał z dmuchaniem i całowaniem tam gdzie jest ała. My choinkę ubieramy pare dni wczesniej, w wigilię robi sie stroik z gałązek. A propo wczoraj piekliśmy pierniczki, Ignaś pomagał wałkować,dziś zrobie gołąbki,pójdą do zamrożenia. Nie mam za dużo czasu a tu jeszcze szkolenie za tydzień!

bry :baffled:
idę sprzątać, chyba że ktoś chętny za mnie to zrobić?:confused:
nic mi się nie chce, no może spać...

soppana
, ja następne pierniczki zrobię chyba jutro jak mnie wena najdzie bo na razie mnie puściła a za tydzień będę robiła domek piernikowy

miłego dnia

Roksi, tańczycie w baletkach?
to są nie takie baletki jak mają baletnice tylko takie
ar050.jpg
bardzo wygodne:tak:

bry :baffled:
idę sprzątać, chyba że ktoś chętny za mnie to zrobić?:confused:
nic mi się nie chce, no może spać...
Fredzik u mnie też by wypadało posprzątac:baffled:

madzikm moja od małego zasypia przy zgaszonym świetle:tak:

Agutek co Ty dzisiaj się nie odzywasz:confused:

dzień dobry:-)

moja elektroniczna niania ściąga jakąś inną nianię z bloku i gdy tamto dzieciątko płacze, pędze do Pietrka, a ten śpi w najlepsze:baffled:, dzis znowu to samo i obudziłam go sobie, na szęście była 7.30, więc nie tak źle:-D

Roksi, no nie, jak już coś robić to profesjonalnie, a nie w skarpetkach, baletki wyglądają bardzo zgrabnie:tak:;-)

Fredzik podrzuc troszkę pierniczków:tak:

a choinkę macie zywą, czy sztuczną:confused:

Ewelina u nas żywa:tak:
a ja już z pół roku nie używam niani bo mali sąsiedzi którzy mają pokój obok Natalci jak wysyłali smsy to niania wyłapywała:baffled: było takie tititi :baffled:

Czesc:-)My mamy choinke zywa ,ale ubieramy ja w wigilie.Pierniki juz moj tata upiekl ,ale chyba musi dopiec wiecej bo prawie juz nie ma,a sa pyszne:tak:Ide sprzatac bo mamy balagan ,a kolezanka ma wpasc dzis na kawke.

Roksi, u nas musi być niania, bo zamykamy drzwi:tak:, bo strasznie chrapiemy:szok:, no i w nocy czasmi muszę biegać, by zmienić zkres,
dodatkowo dokuczają nam CBradia, bo mamy komendę policji obok:baffled:

reklama
Ewelina u nas jest tak że drzwi do pokoju Natalki są zamknięte a nasze do sypialni są uchylone:tak: z tym że córcia sama otwiera sobie drzwi:tak:
chyba czujecie się bezpiecznie jak policje macie po sąsiedzku:tak::-)

Do góry