reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczyny ,ale wy mnei rozbawilyscie dzisiaj
karolek super spryciassz
ale mama caluj puki daje bo potem powie no wez mam nei caluj mnie :-D

ewelina hehe my tez chrapiemy i to wstyd sie przyznac ,ale chyba bardziej ja piłuje :zawstydzona/y:

rokasi bardzo fajne te baletki , ja bym takie do chodzenia chciala
a wogule to zazdroszcze tych tancow

mialam kiepska noc ,ale nei bede wam tutaj zanudzac
najwazniejsze ze juz dzisija jestem na full obrotach:-)

reklama
Ewelina to wszedzie masz blisko no nie:-)Tak sobie mysle co mamy kupic Julce na gwiazdke bo jeszcze nic nie mam.Myslalam o tym domku Kubus Puchatek do wanny ale boje sie ,ze nie bedzie chciala mi wyjsc z wanny ,albo kuchnie ta do gotowania no bo lalek to juz chyba ma dosyc.Wogole to ma pelno zabawek:tak:Juz sama nie wiem:no:

hej :-)

u nas też danonki się cieszą powodzeniem:baffled: ale dostaje ze 4 razy w miesiącu tylko, do łask wrócił jogurt naturalny:tak:

agnest nic nie mów o Zosi - Samosi bo ja wiem najlepiej jak to jest:-D od dobrych kilku miesięcy wszystko sama sama! z jedzeniem trochę spaprałam sprawę bo dokarmiałam drugą łychą:zawstydzona/y: i teraz otwiera dzióba i wkładaj jej:dry:

aguteku nas też podobnie zasypianie wygląda:tak:wcześniej nas nie potrzebowała, a teraz się domaga.
Na dodatek boi się ciemności i zasypia przy lampca - zaraz gasimy.
Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"

Miałyśmy niezłą rundę po sklepach - uffff. Gwiazdka dla rodziców, brata, męża i Zosi załatwiona:tak:
Wiecie, że musiałam się wykłócać w RESERVED by zdjęłi mi swetr z manekina??:crazy:rozmawiałam z kierownikiem sklepu i tak nie zdjęła:crazy:

i jeszcze ważna sprawa, jakie obicia na sofach, narożnikach najlepiej Wam się sprawdza przy Maluchach????
fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:

moja nigdy nie spała przy lampce, zawsze kładłam ja spać w ciemności i na razie nie boi się jej

co do materiału na sofie miałam eko skórę, kiedyś opisywałam wam nasze przeboje, generalnie do d***:baffled: mam materiał teraz
jeżeli chodzi o utrzymanie w czystości to eko skóra jest fajna, bo przetrzesz szmatką i po sprawie, a na materiale wszystko widać, ale przynajmniej nie pęka! materiał mogę sobie w ostateczności wyprać, a popękanego nie usunę :no:

Witam:-)
niedobre małpy śmieją się ze mnie:-p
kiedy ubieracie choinkę:confused::confused: zastanawiam się czy nie ubrać w ten weekend:confused: nie wiem czy nie za wcześnie:baffled:

u moich rodziców ubieraliśmy zawsze wieczór przed wigilią, w zeszłym roku u nas w domu ubrałam kilka dni przed, a teraz chyba znowu się wstrzymam :tak:

elektronicznej niani nie używamy już długo, mała śpi w swoim pokoju za zamkniętymi drzwiami, jak zapłacze to wszystko słychać :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie juz stoi od wczoraj

stwierdzilam ze ubieram puki na nogach stoje
tristan mial mi pomagac , a wygladalo to tak ze ja ubieralam a mlody rozbieral:-D:-D:-D

Miloku, ale twarda sztuka z ciebie:tak::-D:tak:, powiedziałaś, że wytrzymasz do stycznia i widzę, że dotrzymasz słowa:blink:, oby tak dalej:-)
ja też już zastanawiam się nad choinką, bo nas i tak nie ma w domu na świeta, więc się nią troszkę nacieszymy przed:-D;-), no i będzie zywa:tak:,

mielismy dzisiaj gościa - teściowa nas odwiedziła przy okazji, bo była u lekarza:baffled:, specjalnie, to ona by się nie wybrała, bo i po co:confused:(jak twoerdzi), ale Piotrek i tak się cieszył, wszystko jej pokazywał i bawił się:tak::szok::tak:, a ja miałam wolne popołudnie:-D

Hej
no i posprzątałam chałupkę i nawet okna umyłam (jedno mi zostało) - słoneczko zaświeciło i mnie nastroiło :confused::happy2:, dziwna jestem?
Czasem mam takiego powera :-)
Potem zrobiłam dekoracje na oknie świąteczną, i dwa stroiki i lekkie przemeblowanie kwiatowe - chojaczek wjechał na okno kuchenne coby świątecznie wyglądać

moje dziecię zaczyna z nami rozmawiać :szok::-D jest wesoło :happy2:

no nic dobrej nocki

reklama
dobranoc Agnes :-)

moja chyba przysnela bo nastala cisza:tak:

madzik - ja mam eko skore i jestem zadowolona wytre i po sprawie :tak:i nie peka mi :no: a mamy ja juz 2lata:tak:

Do góry