reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

I ja też dobranoc,musze sie wyspać bo jutro mamy wizytę naszego erowego ambasadora czyli pan z wysokiego stołka chce zobaczyć jak wygląda sprzedaż i wyobraźcie sobie z warszawy leci samolotem!

reklama
witam !
jestem dzisiaj pierwsza:-)

nie moglam dzisiaj spac bo glod mi doskwieral :-D:-D:-D:-D
w efekcie siedze juz na dole i wcinam sniadanko a moje chlopaki na drugi bok sie przekrecaja:-D

dzisiaj w planach zakup prezentow swiatecznych , wiec nie wiem kiedy zawitam w domku:rofl2: bo nawet pomyslow nei mam :baffled:
najgorzej z m nigddy nie wiem co mu kupic:confused::dry::baffled:

dziewczyny z tymi szalonymi porzadkami to jest tak ze nie iwem skad ja tyle energi mam ostatnio , kurcze powera mam takiego ze meble moglabym przesuwac i gory przenosic:happy2:
ciekawe tylko czego to oznaka :confused::confused:
milego dnia babeczki:happy2:

http://www.onet.tv/28962,2996,1,4248886,1,1,0,0,wideo.html

widziałyście? bleee:szok:

Cześć dziewczyny :-)

Widziałam to..bleee......zawsze jak kupuje wędlinę to nie pytam która jest świeża, tylko, jaką mogą polecić dla malutkiego dziecka, przecież nie wcisną dziecku dziadostwa.

Teraz zastanawiam sie nad kupieniem mięsa i upieczeniu jakiejś szyneczki.
Może macie jakieś sprawdzone pomysły ?

roksi no popatrz a ja jakiś czas temu szukałam baletek na allegro i nie mogłam znaleźć, a jak było to nie w moim rozmiarze :-p

debiutantko masz rację ze skórą, to już zakup na lata, ale faktycznie kosztuje. Jest tylko jeden problem - skóra jest niezwykle wrażliwa na różne płyny, szczególnie na alkohol. Koleżanka ma i ją uczulali, że muszą bardzo uwazać, więc przy małych dzieciach to chyba warto sobie odpuścić i zainwestować jak już nie będą biegać z jedzeniem, piciem, kredkami, zabawkami, którymi mogą pozahaczać itp :-D

Poczytałam zaległe i odpisuję :tak:

Roksi to masz wielką córę, moja ma 86 cm
W sprawie niani - próbowałaś zmienić kanał ?

Blueberry ja sama nie mogę doczekać się śniegu , na święta musi być i tyle !

Agutek własnie, , gdzie te zimy, tęsknie za nimi.

Agnes, współczuję, ja też muszę poddać się leczeniu :-o

Co do NK to ja juz pisałam do nich o tych kontach fikcyjnych. Ogólnie zastanawiam się, po co małemu dziecku konto, kogo ono ma szukać ? koleżanki z przedszkola ? Głupota.

My choinkę ubieramy dzień, dwa przed Wigilią,

Madzikm
komoda podoba mi się

Cześć laski ;-).

Miloku, zazdroszczę energii, bo u mnie jej brak :baffled:. Dzisiaj czuję się tak niewyspana, że się zataczam, a noc wcale nie była jakaś tragiczna. Nie wiem o co biega :confused:.

Madzik, bardzo ładna ta komoda :tak:.

Byłam wczoraj u alergologa, przepisał mi leki i zaproponował odczulanie do przemyślenia. Jest to dość uciążliwe, bo trzeba co tydzień chodzić na zastrzyk (przez 10 tygodni) i to nie byle gdzie, bo musi być obecny lekarz alergolog. I leczenie trwa nawet 5 lat :szok:.

Blueberry współczuję, ale po odczulaniu będzie lepiej, tylko szokuje mnie te 5 lat :szok:

Gdzie jesteście ?
Mam trochę czasu teraz i mogę popisać, a was akurat nie ma :-(

potem znów będzie mi ciężko sie wdrożyć , a jak nie jestem w temacie to póxniej nawet pisac mi sie nie chce i tylko podczytuję.

roksi no popatrz a ja jakiś czas temu szukałam baletek na allegro i nie mogłam znaleźć, a jak było to nie w moim rozmiarze :-p:-D
Agutku powiem Ci że mieć małą stopę przechlapane a dużą (mój m 48) też są problemy obuwnicze:baffled: dobrze że ja mam standardowe 39:tak:
U mnie w mieście są tylko takie z eko skóry tzn eko jest na górze a pod spodem jakiś materiał ale wyglądają fatalnie:baffled:

Roksi to masz wielką córę, moja ma 86 cm
W sprawie niani - próbowałaś zmienić kanał ?
Aiwyls już nie mam od pół roku niani;-)
Moja córcia od urodzenia jest długasem:tak: jak się urodziła to miała 57cm a położna powiedziała że nigdy nie widziała tak długich nóg u noworodka:-D

reklama
Roksi moja też przy porodzie miała 57 cm.
nie mówię , że jest mała, wszyscy zdziwieni są jak mówię im , że ma dopiero 21 miesięcy. Każdy myśli , że ma 2 lata skończone.
pewnie o twojej mówią, że trzy latka ;-)

Obcinałyście już włoski swoim pociechom ?
Ja wczoraj skróciłam swojej o jakieś 2 cm, i lekko jej ścieniowałam bo pierzyły jej sie niemiłosiernie.

Co dajecie swoim pod choinkę ? Bo ja mam problem.Może poddacie jakieś pomysły ?
Dla teściowej już mam - komplet - czapka z szalikiem. Muszę przyznać, że jest piękny, biały z małym delikatnym niebieskim kwiatuszkiem.

Dla męża mam getry pod spodnie, bo narzekał , że mu zimno :-D
Skarpety i..no własnie, i co jeszcze ?

Dla córci tez mam komplet - czapka z szalikiem,ale co jeszcze ? na pewno jakaś zabawka, ale jaka ?
Co dla reszty ?
To znaczy, dla rodzeństwa mojego i mojego męża.
Co dla teścia i moich rodziców ?
No pojęcia nie mam, proszę o pomysły :happy2:

Do góry