reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

stół i krzesła mamy z tego samego drewn, opacie krzeseł takie jak drzwiczki w komodzie:tak:

fredzikpracusiu domowy:-)
prawda, że gadanie słodkie?:tak:
a co z Twoją pracą bo te Bajkolandie i inne instystucje Szymko ma chyba obcykane?

reklama
zabieram się za prasowanie:baffled:, może któraś chętna wyręczyć mnie:confused:, jeju jak mi sie nie chce:zawstydzona/y:, prać to łatwo:-p
do tego maluch wstał o 5.30:szok:, razem z tatisiem do pracy, a teraz już mu się kończy drzemka i koniec mojej wolności:-:)dry:

madzik,komoda super:tak:, a jeszcze bardziej super, że macie gdzie ją wstawić:-D, u mnie miejsca bardzo mało:-(

dzień dobry

Madzik komoda bardzo ładna :tak:
Ewelina ja wczoraj wyprasowałam całą sterte ubrań :baffled: a uprały się rzeczywiście dużo łatwiej :-)
miloku mnie też się dzisiaj nic nie chce robić i ledwie się rano zwlekłam z łózka. Jestem juz po dwóch kawach i najchętniej poszła bym spać.

Madzik komoda super:tak:tez lubie taki wlasnie styl mebli,ile kosztuje takie cacko pewnie drogie co?a stol masz na ile krzesel?Pytam bo my jestesmy w trakcie budowy domu i bym chciala taki duzy stol do salonu.U nas pada deszcz:-(

madzikm komoda bardzo ładna, gratuluję zakupu :tak:
a co do ekoskóry jeszcze to nam się rozwaliła już po 1,5 roku, pewnie wszystko zależy od miękkości materiału, itd.

roksi gdzie kupowałaś baletki?

madzikim ,elahar ja juz pognalam lenia heheh
i dostalam mega powera
wymylam reszte okien , odkurzylam gore, zrobilam obiadek, wymylam podlogi , wytarlam kurze( chociaz jeszcze nie zdazyly sie nazbierac) wypralam w rece fieranki i zrobilam pranie
ja jakas szalona jestem , jedna chwile leze plackiem i nie chce mi sie palcem ruszyc , a jauz za pare minut szaleje z porzadkami :-D:-D:-D:-D

madzikim to chyba ty mi tego lenia tak skutecznie przegnalas:-);-) dzieki:-)

madzikim ,elahar ja juz pognalam lenia heheh
i dostalam mega powera
wymylam reszte okien , odkurzylam gore, zrobilam obiadek, wymylam podlogi , wytarlam kurze( chociaz jeszcze nie zdazyly sie nazbierac) wypralam w rece fieranki i zrobilam pranie
ja jakas szalona jestem , jedna chwile leze plackiem i nie chce mi sie palcem ruszyc , a jauz za pare minut szaleje z porzadkami :-D:-D:-D:-D

madzikim to chyba ty mi tego lenia tak skutecznie przegnalas:-);-) dzieki:-)

No to się napracowałaś. Pochwała się należy :tak: Ja nawet obiadu dzisiaj nie ugotowałam, zjedliśmy coś tam w pracy. :baffled: Ale niedługo weekend to odpocznę i wyśpię się :tak:

Agutek zamówiłam na allegro u tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Madzikm fajne komoda:tak:

Miloku lepiej tak nie szalej:no: mi przy odkurzaniu odszedł czop:szok: a po tygodniu już rodziłam:tak:

u yamahy będzie w styczniu bal karnawałowy:tak: przebranie obowiązkowo:-D
na koniec roku występ w politechniku ale nasze maleństwa to pewnie przebiegną przez scenę i tyle ale zawsze to występ:tak::-D

reklama
Witajcie Dziewczynki :)

Podczytuję Was regularnie ale nie mam kiedy pisac. Szczegóły w pogaduchach ;).

Teściowa, fajna ta komoda i "wypasiona":-).

Miloku wyluzuj bo faktycznie nie dotrwasz do stycznia :tak:

Roksi jak tam sprawa baletek :-)?? Dotarły czy nadal w skarpetach dzialasz ;-)?

Piszecie o tych ekoskórach a mnie to by się marzył taki komplet ze skóry, ech... Np w kolorze czekolady, ech.... Ale po pierwsze to nie mialabym go gdzie wstawic a po drugie (pewnie ważniejsze) takie meble to juz konkretna kasa ... ale jak powiadal mój Sp. Dziadek - biednych nie stac na tanie rzeczy :tak:. Sądzę, ze porzadny skórzany zestaw moze długo przetrwac wiec w ostatecznym rozrachunku moze wyjsc taniej niz ekoskóra, która jak piszecie zaczyna sie "sypac" po ok. 2 latach. Pogadac można a mam i tak "materiałowy" , który przykrywam wysłuzoną narzutą i nie mogę jej znaleźć następczyni bo albo sa cienkie zsuwające się szmatki albo same narzuty na tapczan a nie komplet na fotele. Bez narzuty u nas na Śląsku i przy M musialabym co chwile prac tapicerkę :baffled:.

Uciekam juz w kimono bo ostatnio bardzo mnie oczy od komputera bolą :dry:.

Dobrej nocy Kobiety!!!

Do góry