reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas do jedzenia są serki Danone (waniliowe, bananowe, jagodowe), Danonki, Bakusie, czasem dorwiemy jakiś inny....dawno nie jadła zwykłego bezsmakowego, bo w sklepach w których kupowałam nie było takich :dry: teraz jadła te z serii Nestle o smaku truskawowym :tak:

moja właśnie padła!
nie spała w ogóle u babci i zasnęła nam w aucie :dry:

reklama
u nas też danonki się cieszą powodzeniem:baffled: ale dostaje ze 4 razy w miesiącu tylko, do łask wrócił jogurt naturalny:tak:

agnest nic nie mów o Zosi - Samosi bo ja wiem najlepiej jak to jest:-D od dobrych kilku miesięcy wszystko sama sama! z jedzeniem trochę spaprałam sprawę bo dokarmiałam drugą łychą:zawstydzona/y: i teraz otwiera dzióba i wkładaj jej:dry:

aguteku nas też podobnie zasypianie wygląda:tak:wcześniej nas nie potrzebowała, a teraz się domaga.
Na dodatek boi się ciemności i zasypia przy lampca - zaraz gasimy.
Wasze dzieci też się boją ciemności??????
Zosia mówi wyraźnie: "boję się"

Miałyśmy niezłą rundę po sklepach - uffff. Gwiazdka dla rodziców, brata, męża i Zosi załatwiona:tak:
Wiecie, że musiałam się wykłócać w RESERVED by zdjęłi mi swetr z manekina??:crazy:rozmawiałam z kierownikiem sklepu i tak nie zdjęła:crazy:

i jeszcze ważna sprawa, jakie obicia na sofach, narożnikach najlepiej Wam się sprawdza przy Maluchach????
fredzikty chyba masz ekoskórę? sandi?
nie pęka Wam?
nasza ma 3,5 roku, musimy dać do tapicera:baffled:narazie same poduchy, koszt jednej około 60 zł, a jakbyśmy chcieli przetapicerować całość to 2000:szok::baffled:

madzik, mój nie boi sie ciemności, ale mnie jest wygodniej, gdy ma włączoną lampkę, taką do kontaktu:tak:,
swoją drogą w biedronce jest lampka z kubusiem puchatkiem do kontaktu za 9.90zł, mamy taką- sprawdza się;-)

maluch zasnał, M się kąpie, ja smigam po neciku, obok lampka winka, zapowiada sie miły wieczór:tak::rolleyes2::rolleyes:,

pa:blink:

Hej :-)
madzik, my sofę mamy z materiału o właściwościach skóry ale materiał (ciepły i delikatny), materiał nazywa się w zależności od producenta np. alcantara. Generalnie super tyle, że mamy jasną bardzo no i niestety Szymek ją upiększa :crazy:

u nas zasypianie od czasu wyjęcia szczebelków wygląda tak, że musimy przy nim siedzieć i pilnować, żeby nie wychodził, od zawsze ma w pokoiku lampkę w kontakcie (leciutko świeci) bo inaczej chodząc do niego w nocy zabiłabym się w ciemnościach :baffled:

co do serków/ jogurtów to Sz. je tylko desery sojowe ALPRO SOYA waniliowe
dzisiaj rozpoczęliśmy próbę jajka, bezie trwała 6 dni chyba że coś wyskoczy :confused: daję mu jedno gotowane przepiórcze

a jeśli chodzi o smoka to gdybyśmy na to pozwolili to chodziłby z nim cały dzień ale służy jedynie do spania

Witam:tak:
jestem zła jak osa:angry: jutro mam taniec arabski a moje baletki jadą do mnie chyba z ameryki:angry: 9 dni już czekam:angry: gościu mówił że wysłał:baffled: znów będę zapindalac w skarpetach:baffled:

Hejka:-)Roksi oj Ty biedna jestes,musisz zapindalac w skarpetkach:-DDzisiaj bylismy w Obi i Jula bala sie tanczacego takiego duzego gwiazdora,plakala.Mowi sama ,ze boi sie gwiazdora i ,ze ma nie przychodzic.No to smiejemy sie z M ,ze mamy problem z glowy jesli chodzi o prezent dla Malej:-DJesli chodzi o smoczek u nas nazywany "kleklacz"lub "klekluś"Julka tak go nazwala,to jest uwielbiany.W nocy spi z nim ,a w dzien tez z nim chodzi jak znajdzie bo chowam go.:tak:

reklama
Witam:-)
niedobre małpy śmieją się ze mnie:-p
kiedy ubieracie choinkę:confused::confused: zastanawiam się czy nie ubrać w ten weekend:confused: nie wiem czy nie za wcześnie:baffled:

Do góry