reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Moja też już padła a ja obejrzę w końcu jakiś film bo dawno nic nie oglądałam :tak:
No to miłego wieczoru kobietki :tak:

Agutku no właśnie nie wygląda na śpiącą:baffled: mam fajny horror do obejrzenia poczekam jeszcze ze 30 minut i spróbujemy iść spać:tak: tzn córcia :-)

Witajcie :-)

Piotruś nie spał po raz kolejny w dzień i myślałam, że uśnie wieczorem bez problemu, ale niestety :-p Musiałam mu zaśpiewać parę piosenek i usnął w trakcie :-D

Ostatnia edycja:
hej wieczorem:-)Ja dzisiaj bylam u mojej Pani ginekolog i okazalo sie ze mam nadzerke zrobila mi cytologie ,musze czekac na wynik jak bedzie niby 3 stopnia to bede ja miala wypalana brbr.....zobaczymy .Sandi no to mega niespodzianka:-).

reklama
Witam:tak:
córcia moja padła o 23:baffled: kazała się miziać po plackach:baffled: myślałam że ręka mi odpadnie:baffled: coś się jej poprzestawiało:angry:

n-k powinni usunąć wszystkie konta fikcyjne po cholerę one są:angry:

Do góry