reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

malaga młoda była u nas w sypialni i niestety nie zadziałało na nią "przytul się do mamy i śpimy" :baffled:

na Mikołajki z mężem nie robimy sobie prezentów, w ogóle nie ma w zwyczaju by dorośli sobie tego dnia robili prezenty, chyba, że symboliczne w postaci np. czekoladowego Mikołajka...prezenty robimy tylko na gwiazdkę, a dziś dzieciaki dostają upominki :-)
u nas podobnie :tak: tylko "upominkowe" drobiazgi :tak:sa zwyczajem Mikolajkowym :tak:a corcia dostala dzis od "Kołaja" lale,wozek,kolyske i fotelik sanochodowy :rofl2:wszystko to bylo w jednym zestawie FP :tak:;-)i za przystepna cene udalo mi sie wylukac ;-)

Niunka chora juz ponad tydzien :-(kaszelek niesamowity :-(i katarek taki ,ze jak widzi mnie z chusteczka to ucieka:-(i mowi "boli":-( ma ,az zaczerwieniona skorke wkolo noska od tego wycierania wiec co sie dziwic :dry:

reklama
hej z wieczorka:-)nalesniki wyszly dobre Julka jadla ale z dzemem truskawkowym dziadka roboty tez jej smakowaly:-)Soppana takie pierogi z soczewica tez bym wciagnela miam,mniam,pytalam o Auchan bo myslalam ,ze pracujesz na sali,ja kiedys tam pracowalam na kasie:tak:.Sandi zdrowka dla Małej:-)

dziewczyny normalnie w szoku jestem :szok:probowalam odnalezc zestaw FP ktory dostala dzisiaj coreczka :tak:zeby Wam pokazac i normalnie nie moge uwierzyc w takie "zlodziejstwo":szok: to jest kolyska z tego zestawu -identyczna:tak: Kołyska dla lalek - Fisher Price ostatnie 10 szt. (500439230) - Aukcje internetowe Allegro

i cena za nia mnie zszokowala:tak::szok:zwlaszcze ,ze ja za caly zestaw czyli kolyska + wozek + nosidelko("samochodowe") +lala dalam mniej niz cena w Pl za sama kolyske :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
moja szkuda wstała o 7:wściekła/y: a jak do 1 oglądałam wywiad z wampirem:baffled:

dziewczyny normalnie w szoku jestem :szok:probowalam odnalezc zestaw FP ktory dostala dzisiaj coreczka :tak:zeby Wam pokazac i normalnie nie moge uwierzyc w takie "zlodziejstwo":szok: to jest kolyska z tego zestawu -identyczna:tak: Kołyska dla lalek - Fisher Price ostatnie 10 szt. (500439230) - Aukcje internetowe Allegro

i cena za nia mnie zszokowala:tak::szok:zwlaszcze ,ze ja za caly zestaw czyli kolyska + wozek + nosidelko("samochodowe") +lala dalam mniej niz cena w Pl za sama kolyske :szok::szok::szok:
Sandi chciałam kupić młodej tą kołyskę ale ona ma tylko 40cm więc stwierdziłam że jest za mała za taką cene:baffled: ale jak Ty kupiłaś cały zestaw w tej cenie to rewelacja:tak:

Do góry