reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my wróciłyśmy z zajęć i mała właśnie padła, a ja zrobiłam w międzyczasie ciasto na naleśniki, zaraz będę piec

roksi to "grube" robicie prezenty w takim razie :tak: wygraliście te ostatnie miliony w totka? ;-) :-D

blueberry niestety nie pomogę.

reklama
Witam Mikołajowo!:-)

U nas Mikołaj zadzwonił do drzwi kilkanaście razy a potem...znikł:-ptylko prezent zostawił:tak:pociąg się podoba, ale najważniejsze że to "Kołaj" przyniósł, w kółko o tym gada:rofl2:

bluja tego autora polecam gorąco! klasyka!

agutektoście nie pospały:-(odbij sobie na drzemce Toli;-)

soppanajesteś zakręcona jak ruski czołg:rofl2:

roksiu nas była cudowna zabawa Mikołajowa:-)najpierw zwykłe zajęcia, potem prezenty (my kupowaliśmy, a od szkoły maskotki i naklejki), potem tańce z Mikołajem, fotki:-)
w styczniu będzie choinkowa

Mój m dostał kapcie:-Da ja kilka dni temu kupiłam sobie od kol. biżuterię z czaroitem:-)

roksi nie było :no: no ale już jedna /młodsza/ grupa się rozpadła...przenieśli ich do nas, ale nikt się nie pojawił dzisiaj z tamtej grupy, a w naszej było tylko 3 dzieci....powiedziałam babce, że muszą się wziąć za porządną reklamę, bo prawie nikt nie wie, że takie coś u nas jest

madzikm nie mogę, bo smażę naleśniki :-D

oni myślą chyba, że są tak znani, że każdy będzie o nich słyszał i sam wpadnie na pomysł by na zajęcia się zapisać...albo, że może my za nich odwalimy cały marketing?

druga sprawa, że miasto nie jest duże...
muszą się reklamować i tyle, a jak ja komuś mówię, że tam chodzimy to wszyscy wielkie oczy i pytanie "a co to jest??"
wiele osób uważa też, że jest to za drogie i nie dadzą tyle kasy :no:

na razie w grupie naszej jest 3 dzieciaczków, które stale są i widać, że rodzice są chętni by dalej chodzić, a reszta wpada na jedne darmowe, czasem nawet na drugie i nie zapłacą jeszcze tylko mówią, że zaraz zrobią przelew, a potem się nie pojawiają :dry:

Agnes ale smacznie brzmi mniam

a ja juz pierogi meza wciagnelam i musze go pochwalic bo pyszne mu wyszly:-) bez mojej pomocy i jeszcze pierwszy raz robil :-)

a wczoraj wieczorem jednym we mnie rzucil hehehhe
tak mi na nerwy dzialal ze co chwile o cos sie go czepialam a on bezsilny nie chcial sie ze mna klucic i rzucil we mnei pierogiem , az sie ze smiechu poryczalam i sytuacje rozladowal hehehehhe
to go baba w ciazy do rzucania pierogami zmusza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Miloku mój m robi pierogi lepsze ode mnie! A drożdżowe z soczewica mniam.
Agnes ja pracuje w erze,przy wejściu na salę.
Madzikm jak mam ze 3 dwunastki pod rzad to mi sie zdarza zakręcic:)

Do góry