reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ale sie wystraszyłam,bo patrzę ze ostatni post napisany 9.17 a ja na 9 do pracy! Pytam ludzi na przystanku o godzine a pan mi mówi ze 8-30! Widocznie mi pokazuje stary czas hehe.
Ignasiowi tata nagadał,ze Makołu :) zostawi coś pod poduszką :) wiec rano bylo Inaś siuka i znalazł- mój telefon! Ale potem pod drugą poduszką było jajko niespodzianka. Ale mial frajde zeby je zgnieść:) wiec

reklama
malaga młoda była u nas w sypialni i niestety nie zadziałało na nią "przytul się do mamy i śpimy" :baffled:

na Mikołajki z mężem nie robimy sobie prezentów, w ogóle nie ma w zwyczaju by dorośli sobie tego dnia robili prezenty, chyba, że symboliczne w postaci np. czekoladowego Mikołajka...prezenty robimy tylko na gwiazdkę, a dziś dzieciaki dostają upominki :-)

ja co rok dostaje prezent mikołajkowy:-) mój m nie dostaje na mikołaja bo kilka dni wcześniej są andrzejki i wtedy jest prezencik:tak:

Agutku na gwiazdkę zazwyczaj dostaję coś do mieszkania:tak: to jakiś wazonik który kiedyś pokazywałam m i mówiłam że fajny:tak: pościel, serwis kawowy itp kiedyś dostałam ekspres ciśnieniowy:-) najlepszy z prezentów:tak:

hej,hej :-)U nas tez na mikolajki to raczej slodycze sa i drobne upominki dla dzieci dopiero na swieta sa grubsze prezenty:tak:A Soppana Ty pracujesz w Auchan w butiku czy na sali?

witam :)

roksi mloda pewnie szalala ze szczescia :)

tristan prezencik znalazl i odrazu rozpakowal
och jak sie cieszy
ale u nas w domu jest jeden
u chrzestenej drugi pewnei bedzie ale to jakis upominek
tristan dostal zestaw maszyb boba budowniczego i jest mega szczesliwy

a i mamusie mikolaj odwiedzil :)
dostalam sliczny lancuszek srebrny z wisiorkiem :)
teraz jestem zmuszona isc na miasto kupic prezent dla meza :baffled:
tylko co :confused::confused::confused::confused::confused:
nigdy nie wiem co mu kupic:baffled::dry:

reklama
Hej :-). U nas dzisiaj słoneczko i ciepło :tak:. Byliśmy na spacerku, teraz mały śpi, a ja gotuję mięsko dla niego i piję kawkę. Miałam ochotę z nim się zdrzemnąć, ale jakoś się zmobilizowałam żeby wstać :baffled:.

Karol dostał wczoraj od chrzestnego kolejkę drewnianą tchibo. Trochę jest za mały żeby się tym sensownie bawić, ale bardzo mu się podoba. Zabawka dla całej rodziny :tak:. A dzisiaj czekał na niego autobus FP i też mu się spodobał :tak:. Mówię, że Mikołaj mu zostawił w nocy autobus, a on na to z powagą "pan" :-D.

Chcę kupić mojemu tacie jakąś książkę na Mikołaja, macie jakieś propozycje? Myślałam o Cejrowskim, ale nie jestem pewna, czy tata go lubi. Drugi pomysł to coś takiego:

346fc5d445fcd50a2555472e18033abe.jpg

Do góry