reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry wszystkim

Sandi a no u nas ceny zabawek są bardzo duże, więc niestety jak coś się chce dziecku kupić to najpierw trzeba sprawdzić fundusze, trzy razy się zastanowić a potem wyjść ze sklepu z czymś tańszym :-D

reklama
Dziś wzięłam zegarek:) ale ciezko bylo wstać, wczoraj jak wrocilam to układaliśmy słoiki w spiżarce,bo m kupil regał, robimy powoli porządki. Agnes no to chyba wiesz jaka jest masakra w takich marketach przed świętami,najczęściej mam ochote udusic tą babe co w kółko gada o promocjach

Hej Dziewczyny

nie było mnie bo nie miałam siły, wróciłam do pracy po chorobie i mam doła

Mik był dwa dni w żłobku i znowu jest chory
zrobiliśmy wymaz z nosa i okazało sie że ma dwie bakterie, pani doktor powiedziała "żłobkowe", więc niestety musiał być antybiotyk
następny tydzień jeszcze Mika nie wysyłam do żłoba, jestem załamana, nie mogę wziąść kolejnego zwolnienia bo mnei w końcu zwolnią, moja mama jest z nim a nie powinna bo jest po operacji

i nic mi się nie chce

Witka!

pookadodajemy otuchy!!!:-)zróweczka dla całej rodziny:tak:

roksizaczęłam wczorja oglądać "Wywiad z wampirem" ale po tym jak Antonio Banderas ugryzł szczura i wypił krew to odpadłam - ble:dry:

sandikupuj u siebie zabawki i sprzedawaj u nas - czysty zysk;-)

soppanaw poprzedniej pracy miałam 4
"12" pod rząd - nieludzkie:no:

blueczaroit to kamień szlachetny:tak:mam dużo biżuterii z różnymi kamieniami

agutekdokładnie tak jak piszesz z zabawkami u nas:confused:
jak się Toli słuchaweczka podoba? u nas bez entuzjazmu:-pa z naszymi tel. non stop łaziła

i chyba blue jeszcze pisała, ze się dzieciom w głowach poprzewraca:confused:, ja nie dałam wszystich rzeczy teraz, na gwiazdkę będą:tak:
Teściowa nie dała ię przekonać i kupiła ogromnego Kubusia:baffled:kurzołap, do niczego nie potrzebny, miejsce zajmuje - wrrr, a tyle razy mówiłam jej co ma kupić:baffled:
Chrzesta dała organki i dziś od 7 rano Zosia zapuszczała wyjce:crazy:
Moi rodzice nie przywiązują do tego wagi i kupili grę (za 2 lata może się pobawi), za to babcia - moja mama, bawi się z nią jak nikt inny: skaczą na skakance, na barana sie noszą, tańczą, leżą w namiocie no szał gwizdka:-Di w sumie żadna zabawka tego ne zastąpi;-)

reklama
Hej :-).

Wczoraj dostaliśmy od chrzestnej sanki. Ciekawe czy będzie jakiś śnieg :-D.

Pooka, faktycznie nieciekawie. W tej sytuacji lepiej by się chyba sprawdziła opiekunka :confused:.

Sandi, znalazłam taki zestaw, tylko bez kołyski. Cena 179 zł. Czyli z kołyską 280 :szok:.

Soppana, dajesz czadu :-D:-D:-D

Do góry