reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Blue, no myśle że oppiekunka byłaby może lepsza, ale mi szkoda tego przyzwyczajania Mika do żłobka i lubi tam chodzić... a do przedszkola i tak za jakiś rok pójdzie, też będzie musiał wtedy swoje odchorować

Madzik, dziękujemy :)

Ide z m ogladas gotowe na wszystko na poprawe humoru

buziaki dla wszystkich mamuś

reklama
joł

pooka oj niefajnie sie wam narobiło, ale mowią, że tak właśnie jest jak dzieciaki idą do złobka lub przedszkola to pierwszy rok zawsze się ma z głowy, muszą odchorować i potem juz jest ok.

madzikm słuchaweczka nie robi furory, trochę się bawi nią.
Wczoraj przyszedł mój brat (chrzestny) i przyniósł młodej zapas kinderkanapek na mikołajki. U nas nie daje się prezentów jak pisałam. A wie, że słodyczy nie ma dostawać to przyniósł tego typu "słodkości". Nie wiem kiedy ona to zje :-D Wiem, że teściowa kupila jej znikopis. Gdyby nie wy to nawet nie wiedziałabym, że w niektórych domach tak się obficie obchodzi Mikołajki, serio. Zawsze myślałam, że wszędzie są tylko łakocie, zacofana jestem :-D

pooka, współczuję, tego właśnie sie obawiam :baffled:
soppana, rozumiem Cię z tym duszeniem, ja dostaję wysypki na samym wejściu do marketu a te głosy ryczące z głośników dobijają mnie podwójnie
sandi, wiele osób tak robi na allegro, ze konto ma założone w PL a wysyła z UK bo tam taniej i sprzedają rzeczywiście taniej
roksi, ty już jej nie mierz ;-)
Agutek, u nas w ogóle nie obchodzi się mikołajek, może jak Sz będzie starszy..., na razie i tak tego nie rozumie a my z kolei i tak ciągle coś mu kupujemy, np. przed wczoraj dostał flamastry i się bardzo z nich cieszy :tak:, dywan mniej :eek:
miłego dnia, u ans szaro mokro, zgniło i ponuro, gdzie ta zima, snieg???

u nas też pogoda średnia na jeża
coś czuję, że z prawdziwą zimą możemy się pożegnać i już co roku tak będzie, klimat się ociepla co widać na załączonym obrazku
gdzie te nasze zimy z dziecinstwa?

My często kupujemy drobne prezenty bo za chwile i tak ida w kąt,składamy je do pudełek po butach i pod łóżeczko a jak sie młodemu nudzi to szukamy wtedy i cieszy sie od nowa:)
Dziś jest moja czwarta 12 i juz mnie głowa boli,na szczęście mam potem 3 dni wolnego.
Pooka my mamy system mieszany, Ignaś chodzi do żłobka a jak mój m pracuje do 17 to wtedy jest znajomej siostra,jak chory to też przychodzi

soppana współczuję 12h w pracy, musi być ciężko...a co do zabawek to u nas np. teraz wrócił do łask garnuszek na klocuszek i ten sorter do klocków co niedawno wygraliśmy. Przynosi je do dużego pokoju, wysypuje i w kółko wkłada w odpowiednie otwory, a bardzo długo garnuszek leżał i się kurzył.

hejo ;-)

jestesmy juz po mikołajkach:tak:, mówiłam wam że mamy dwóch Mikołajów i były dwie imprezy w sob i dziś;-), dwie różne, bo z mojej i z M strony:-p
mimo, że u nas się robi małe prezenty, to i tak wrócilismy z toną zabawek, bo nas jest po prostu duzo:-D:-D,
wymienię: wór klocków, pluszaki świateczne, samochód, zagroda ze zwierzątkami, książka, zestaw majsterkowicza szt.2-na szęście rózne, bluzeczka, pianinko, klocki magnetyczne, ufffffffffff, wszystko:-D:szok::-D

Miloku, wojna na pierogi:szok::szok:, ubawiłam sie :-D:-D
Pooka, ściskam Was mocno:tak:
Madzik, ja mówię co kupić Piotrusiowi, tylko, jak ktos mnie zapyta;-)

pozdrawiam gorąco wszystkich i zyczę miłego niedzielnego wieczorku;-)

reklama
Do góry