reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksimieliście spotkanie z Mikołajem u YAMAHY?
byłam zła jak osa bo nie było:angry:

http://www.onet.tv/28962,2996,1,4248886,1,1,0,0,wideo.html

widziałyście? bleee:szok:
widziałam masakra:baffled: dobrze że nie jem dużo wędlin i mięsa:no:

u nas z prezentów jest skuterek na akumulator, wózek dla lali (w komplecie nosidełko) domek dla lelek i mała lalka:tak: zostawiamy wszystko w salonie:tak: zobaczymy co będzie się działo rano:rofl2:

własnie piekę szarlotkę bo pewnie ciocie i wójkowie wpadną jutro na kawkę:tak:

ps jestem od 2 dni na diecie:tak: robiłam porządki w fotkach i mało nie dostałam zawalu jak zobaczyłam zdjęcia sprzed 4 lat:baffled: jak ja głupia baba mogłam wtedy powiedzieć że źle wyglądam i gruba jestem:angry: zdjęcie zawisło na lodówce i oto mam do pokonania 5kg:-( zobaczymy jak pójdzie bo niedługo święta:dry:

Hej hej,
Roksi ja też jestem wsciekla bo w żłobku mikołaja nie było! Ale za to ode mnie z pracy dostał kubusia puchatka i dużo słodyczy. Od nas dostał cymbałki a potem cos kupimy pod choinkę.
Ide spać bo padam,ciężki dzień miałam dziś w pracy,do jutra

byłam zła jak osa bo nie było:angry:

widziałam masakra:baffled: dobrze że nie jem dużo wędlin i mięsa:no:

u nas z prezentów jest skuterek na akumulator, wózek dla lali (w komplecie nosidełko) domek dla lelek i mała lalka:tak: zostawiamy wszystko w salonie:tak: zobaczymy co będzie się działo rano:rofl2:

własnie piekę szarlotkę bo pewnie ciocie i wójkowie wpadną jutro na kawkę:tak:

ps jestem od 2 dni na diecie:tak: robiłam porządki w fotkach i mało nie dostałam zawalu jak zobaczyłam zdjęcia sprzed 4 lat:baffled: jak ja głupia baba mogłam wtedy powiedzieć że źle wyglądam i gruba jestem:angry: zdjęcie zawisło na lodówce i oto mam do pokonania 5kg:-( zobaczymy jak pójdzie bo niedługo święta:dry:

Roksi to Wy tyle az prezentow na Mikolaja dajecie ???:szok::szok::szok:
u nas sa to tylko jakies upominki i troche slodkosci ,a wlasciwe prezenty dopiero pod choinka.:)

mlody pieknie czyscil z tata buty bo rano maja w nich byc prezenty , a jak beda brudne to przeciez elfy zostawia rozge :tak:;-):-)

ciekawe czy mamie si ecos dostanie :confused::dry:

milkou babcia jedna kupiła skuterek, moi rodzice wózek, prababcia domek, chrzestna zapłaciła płaszczyk który wylicytowałam na allegro:tak: jeszcze odwiedzi nas chrzestny a mój m jest chrzestnym jego synka i kupiliśmy żyrafkę fp:tak: koleżance (sąsiadce) kupiliśmy małą lalkę oraz słodycze:tak:

mnie mikołaj przyniósł komplecik z triumpha tzn dostałam limit i wybrałam coś sobie:-)

hej

miałyśmy pospać, a mąż wychodził do pracy i młoda się obudziła i wołała tata i nie śpimy od 6 :angry:

http://www.onet.tv/28962,2996,1,4248886,1,1,0,0,wideo.html

widziałyście? bleee:szok:

obejrzałam cały ....masakra co się dzieje w dzisiejszych czasach :angry:

u nas sa to tylko jakies upominki i troche slodkosci ,a wlasciwe prezenty dopiero pod choinka.:)

też jestem w szoku :szok::-D
to co Natalka dostanie pod choinkę? :blink: nie będzie wiedziała za co się złapać ;-)

prezencik dany, mała ucieszona :tak:

Witajcie :-)

to miłe:tak:, u mnie w pracy nigdy nie było Mikołaja, ani innych tego typu niespodzianek:-:)no:
U mnie w pracy był prawdziwy :-D:rofl2:, ale coś panie chyba niegrzeczne były, bo nic nie dostały :-p Za to dzieci wszystkie, nawet te największe łobuziaki :-p:-D

Wiesz, że u nas tak samo. Madzia czasami chodzi w spodniach na głowie :-D Ale to chyba robi dla zabawy :tak:
Piotruś ostatnio trenuje ubieranie skarpetek :tak: Potrafi wciągnąć na nogi po cztery pary :rofl2:

wiesz co Madzikim zawsze jakas taka malo zoragnizowana jestem , jesli chodzi o siwteczne przygotowania i cale zamieszanie z nimi zwiazane
u mnie wszystko czeka na ostatnia chwile :rofl2::no:
U mnie to samo :zawstydzona/y::-D A mężowi nie kupiłam nic, bo stwierdził, że woli sobie sam kupić jakiś upominek :-p "Bo on wie dokładnie czego chce" :-p:-D A ja zwykle nie trafiam z prezentami dla niego :sorry:

U nas dziś pada, a myślałam, że się z młodym gdzieś przejdziemy... :baffled:

Witam mikołajkowo:tak:
młoda znalazła prezenty w salonie:tak: najbardziej cieszy się z domu dla lali i wózka:-)

Agutku pod choinkę niech nikt mi się nie pyta co kupić:baffled:

reklama
Do góry