A
Agutek
Gość
madzikm pisz o co chodziło z tymi smutnymi minkami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzikm pisz o co chodziło z tymi smutnymi minkami?
madzikm rozumiem cię...też raz na kilka miesięcy mam taki dzień, że jedynym rozwiązaniem jest popłakać sobie..ot tak po prostu..a faceci, no cóż, nie zawsze to rozumieją ;-) ale jutro będzie lepszy dzień i wszystko minie :-) głowa do góry!
Fredzik Agutek próbuje powiedzieć że jest ekshibicjonistkąale tak by można była bez problemu na golaska latać
Madzikm hotel bajka rozłożysty, bardzo rozległy jedzonko super ja osobiście wcinałam ryby i melony dwa wielgaśne baseny, brodzik, basen termalny, spa, na plaży skuterki wodne, surfing wieczorami były animacje ale niestety w języku francuskim był zaklinacz węży, połykacze ognia, taniec brzucha, wybory miss hotelu w mieście w każdym sklepiku to samo jeśli chce się przywieść trochę ubranek to polecam Turcję bo w Tunezji to raczej nie ma ubrań przywieźliśmy pamiątki bębenki, drewniane wielbłądy, chustę taką do tańca brzucha, obraz ręcznie malowany i jakieś drobiazgi na wycieczkach nie byliśmy ze względu na Natalkę chociaż jeśli byłaby Sahara jednodniowa to bym pojechała z siostrą obsługa super;-) tunezyjczycy bajeranci nie patrzą czy mężatka czy wolna tylko widać te czarne ślepia wpatrzone w kobiety Natalka robiła furorę w barze ciągle siedziała za barem a jak jej nie było to pytali się gdzie Natalka a w ogóle to taki naród że dzieci mogą im na głowy wejść najlepsze było to że Natalcia to nich mówiła po swojemu a oni do niej po arabsku normalnie trzeba to usłyszećroksinapisz cos więcej...jak było, jak Natalka, atrakcje itp.