reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

moja dzisiaj w nocy też urządziła koncert...po 1-ej...nie szło jej uspokoić,w końcu mąż ją chciał przetrzymać więc zamknął pokój i czekał aż się uspokoi...tylko zapomniał, że szczebelki wyjęte więc stała pod drzwiami...potem nie chciała już do niego na ręce tylko do mnie.

Okazało się, że chciała mleka, wypiła i zasnęła u nas. Potem przeniosłam ją do łóżeczka i spała do rana.

Ja się za to dziwnie czuję, znowu to ciśnienie :angry: Cała lewa strona głowy mnie boli, głównie szczęka :baffled:

reklama
ja juz po sprzataniu, tzn. zostaly mi jeszcze parkiety do umycia...obiadek sie juz robi, zjemy i na spacerek, bo sloneczko wyszlo :tak:

Hello :-). Byliśmy już na zakupach, teraz synek śpi, a my oglądamy ten serial Dr House.

To zupełnie nie mój rejon :no:. Ale z tego wynika, że są jeszcze miejsca gdzieniegdzie.

my miejscówke jakos w marcu załatwialismy
i to jeszcze teściowa była i udało sie mąz musiał tylko podpsiac w kwietniu
jak nasze chłopy ten sam rocznik i miesiac to na plac zabaw bedzie trza isc razem chyba :))))))

reklama
Do góry