Lajla83
Fanka BB :)
przeczytałam dopiero 100 stron ale już zdążyłam się wzruszyćroksi i jak książka "P.S. Kocham cię"? Podoba się? Ryczałaś już przy niej czy się trzymasz? My z koleżanką ryczałyśmy
no właśnie może spadać:-( i te materace też mi się nie podobają mam wrażenie że zaraz się to ubije i będzie dziecko czuło te złączeniaCześć :-)
roksi mój kolega mówił mi, że przełożył swoją 1,5 roczną córkę do normalnego łóżka. Niestety wiele razy spadała i chyba spada do teraz, bo powiedział, że podłożyli pod łóżko ten materac z łóżeczka, żeby za bardzo się nie obijała. Ma teraz 2 lata i 4 miesiące.
Mi się podoba to drewniane łóżko z Ikei co rośnie z dzieckiem, ale mam do niego jedno ale. Materac, który jest do niego składa się z 3 osobnych części i wg mnie to porażka. Bo trzeba kupować od razu w Ikei specjalne prześciaradła na nie, a potem jak dziecko będzie większe to się zastanawiam czy nie będzie czuło tych łączeń między materacami? Nie wiem czy to jest wygodne, mi się średnio to rozwiązanie podoba, będę musiała się kiedyś na żywo przyjrzeć.
Pyza dzisiaj w nocy dość dobrze spała. Z jedną niedługą płaczącą pobudką. Coś usłyszałam, wstałam, lecę do jej pokoju a ona głową na ziemi a nogami w łóżeczku leży
Pogoda u nas dzisiaj to d....
u nas super pogoda słoneczko świeci;-)