reklama
pooka
Mama marcowa 2007
no to dziel się pewnie:-)
ja to sceptycznie podchodzę da takich zajęć dla dzieci, które mają półtora roku;-)
puszczę płytę w odmu, pobrykamy razem i też powiem, że Zosia ma angielski
no masz rację Madzik
to co od dzisiaj uczymy nasze dzieci angielskiego, niemieckiego, francuskiego i moze jeszcze hiszpanskiego bo ładny jest ;-)
O! Sandi helloł
T
tigger
Gość
przedszkole, ktore wybralam dla Olivki jest wlasnie typu Montessori
jak sie uda to pojdzie od jesieni, nie moge sie tylko jakos wybrac, zeby sie zapytac, czy beda jeszcze miejsca
a angielskiego(czy tez jakiegokolwiek innego jezyka) takie male dzieci uczy sie przez zabawemam kolezanke, ktora jest wlasnie uczy angielskiego takie maluszki:-)
no i faktem jest, ze dziecko zandego jezyka w pozniejszym wieku nie nauczy sie tak dobrze jak do 5 roku zyciaw takim mlodym wieku uczy sie tego naturalnie, potem juz jest coraz gorzej;-)
jak sie uda to pojdzie od jesieni, nie moge sie tylko jakos wybrac, zeby sie zapytac, czy beda jeszcze miejsca
a angielskiego(czy tez jakiegokolwiek innego jezyka) takie male dzieci uczy sie przez zabawemam kolezanke, ktora jest wlasnie uczy angielskiego takie maluszki:-)
no i faktem jest, ze dziecko zandego jezyka w pozniejszym wieku nie nauczy sie tak dobrze jak do 5 roku zyciaw takim mlodym wieku uczy sie tego naturalnie, potem juz jest coraz gorzej;-)
pooka
Mama marcowa 2007
przedszkole, ktore wybralam dla Olivki jest wlasnie typu Montessori
oj nie żebym straszyła... ale u nas jest problem, ja rezerwowałam miejsce w czerwcu...
ale ja się dzisiaj obijammmmm....
Witajcie dziewczyny!!
Śliczne buciki, tych z Bartka nie było na tej stronce - były bardziej podobne do tych które kupiłaś.
Ja w taki sposób "robiłam" Marcinkowi niemiecki Dostał od mojej cioci płytkę z piosenkami dla dzieci po niemiecku Mam jeszcze francuskie piosenki dla dzieci hihi Może wyrośnie z niego jakiś poliglota Szkoda tylko że po polsku jeszcze nie chce mówić może za dużo obcych języków
Śliczne buciki, tych z Bartka nie było na tej stronce - były bardziej podobne do tych które kupiłaś.
ja to sceptycznie podchodzę da takich zajęć dla dzieci, które mają półtora roku;-)
puszczę płytę w odmu, pobrykamy razem i też powiem, że Zosia ma angielski
Ja w taki sposób "robiłam" Marcinkowi niemiecki Dostał od mojej cioci płytkę z piosenkami dla dzieci po niemiecku Mam jeszcze francuskie piosenki dla dzieci hihi Może wyrośnie z niego jakiś poliglota Szkoda tylko że po polsku jeszcze nie chce mówić może za dużo obcych języków
A
Agutek
Gość
Stuk puk :-)
Nic mi się nie chce...mieszkanie do posprzątania, a ja się nie mogę zmobilizować. Może mi dać ktoś kopa w d...?
Nic mi się nie chce...mieszkanie do posprzątania, a ja się nie mogę zmobilizować. Może mi dać ktoś kopa w d...?
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Witam się z pracy już
byłam w żłobku do którego oddaje Mika od września i jestem w strasznym stresie już, mnóstwo wątpliwości, a może nie ten tylko inny, a może jakąś pania ode mnie ze wsi i strasznie się zamartwiam na zapas :---(
teraz z Miśkiem jest moja mama, ale musi zadbać o zdrowie
Dobry wieczór Kobitki
blueberry, tu ;-)
agatulka, nie otwiera mi się :-(
Spotkanie, fajna rzecz ale nie wiem czy to realne bo , jak pisała ewa, my chyba tylko do siebie mamy blisko
pooka specjalnie dla ciebie jeszcze raz )))))))))
moje bąki od września idą do przedszkola i żłobka
o Zuza az tak bardzo się nie martwię ona to głupia na punkncie dzieci jest z kazdym chce sie bawić i każdego kocha
przedszkole te kładzie nacisk na zdolności artystyczne a moja córa już ładnie maluje
zobaczymy jak Maks to zniesie
w sierpniu po przeprowadzce chce iśc popatrzeć jak będzie otwarte co i jak ))
kurde leje jak scebra dobrze że na spacer zdążyłam iśc z nimi
reklama
Mi jest czasem przykro ze zostawiam małego i nie wiem czy tam nie płacze w kącie,ale miałam przejścia w niania,w dodatku dużo więcej kosztuje,musiałam kupować obiadki,soki i serki a Ignac wracał głodny! To wychodziło ok 700 zl a żłobek to 250zl. I ma dobre jedzenie,sama mu tak nie gotuje.
A tak w ogóle to wracam z pracy i łeb mi pęka, to chyba to ciśnienie
A tak w ogóle to wracam z pracy i łeb mi pęka, to chyba to ciśnienie