reklama
malaga
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny U nas też straszny upał, wczoraj było dużo lepiej, bo dało się w cieniu na balkonie posiedzieć i mały pospał w wózeczku.. dziś już nie..
Piotruś w samym body cieniutkim a i tak na pleckach mu wyszły potówy
Dziś znów kupki brak
Witam nowe marcówki :-)
bogda - zagłosowałam :-)
Piotruś w samym body cieniutkim a i tak na pleckach mu wyszły potówy
Dziś znów kupki brak
Witam nowe marcówki :-)
bogda - zagłosowałam :-)
malaga
Też bym pospała, gdybym się położyła, kiedy mały zasnął :-) Spał od 20 do 4.30 Chyba próbował sobie zrekompensować poprzednią, nieprzespaną nockę ;-):-)ale dzisiaj pospałam Natalka poszła spać o 20 ja zaraz za nią, wstała o 6 na karmienie zjadła i śpi dalej
marzenka_g
Zaciekawiona BB
Dziś znów kupki brak
Nie przejmuj sie. Moja mala nie robila kupki przez 6 dni wiec dalismy jej czopek glicerynowy. Po nim zrobila ale malo. Ostatnio znowu kilka dni nie robila, az tu nagle podczas karmienia pojawila sie kupka :-) dzieci poprostu maja rozne organizmy. Jedno robi kupke co dziennie a inne co pare dni. I to jest normalne.
Nie przejmuj sie. Moja mala nie robila kupki przez 6 dni wiec dalismy jej czopek glicerynowy. Po nim zrobila ale malo. Ostatnio znowu kilka dni nie robila, az tu nagle podczas karmienia pojawila sie kupka :-) dzieci poprostu maja rozne organizmy. Jedno robi kupke co dziennie a inne co pare dni. I to jest normalne.
malaga
Ale u nas do tej pory była kupka po każdym karmieniu.. I nagle, z dnia na dzień się zmieniło.. Poprzedniej nocy nie spał prawie wogóle (i ja z nim), bo go brzuszek bolał.. Dopiero jak rano zrobił kupkę to się uspokoił
Na razie nie ma tragedii, choć czasem stęka.. Zobaczymy, jak będzie dalej..
Na razie nie ma tragedii, choć czasem stęka.. Zobaczymy, jak będzie dalej..
marzenka_g
Zaciekawiona BB
Jak boli go brzuszek to daj mu proszek Troisty.
marzenka_g
Zaciekawiona BB
Dobra jest jeszcze herbatka firmy hipp ulatwiajaca trawienie.
reklama
marzenka_g
Zaciekawiona BB
Natalka juz sztywno trzyma glowke. Tylko czasami jak bardzo dlugo ja trzyma tak sztywno to zdarza sie ze jej opadnie.