reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas taki skwar że nawet pies nie chce leżeć na balkonie:baffled: w cieniu mam na termometrze 29stopni a w słońcu nie wiem bo mi się skalna na 40 skończyła:szok:

reklama
Cześć dziewczyny :happy: U nas też straszny upał, wczoraj było dużo lepiej, bo dało się w cieniu na balkonie posiedzieć i mały pospał w wózeczku.. dziś już nie..

Piotruś w samym body cieniutkim a i tak na pleckach mu wyszły potówy :baffled:

Dziś znów kupki brak :baffled:

Witam nowe marcówki :-)

bogda - zagłosowałam :-)

bogda - ja dokarmiam Piotrusia, kiedy widzę, że cyc mu nie starcza i jakoś nie ma problemu :happy:

ale dzisiaj pospałam Natalka poszła spać o 20 ja zaraz za nią, wstała o 6 na karmienie zjadła i śpi dalej:szok:
Też bym pospała, gdybym się położyła, kiedy mały zasnął :-) Spał od 20 do 4.30 :tak: Chyba próbował sobie zrekompensować poprzednią, nieprzespaną nockę ;-):-)

Dziś znów kupki brak :baffled:

Nie przejmuj sie. Moja mala nie robila kupki przez 6 dni wiec dalismy jej czopek glicerynowy. Po nim zrobila ale malo. Ostatnio znowu kilka dni nie robila, az tu nagle podczas karmienia pojawila sie kupka :-) dzieci poprostu maja rozne organizmy. Jedno robi kupke co dziennie a inne co pare dni. I to jest normalne.

Ale u nas do tej pory była kupka po każdym karmieniu.. I nagle, z dnia na dzień się zmieniło.. Poprzedniej nocy nie spał prawie wogóle (i ja z nim), bo go brzuszek bolał.. Dopiero jak rano zrobił kupkę to się uspokoił :rolleyes:
Na razie nie ma tragedii, choć czasem stęka.. Zobaczymy, jak będzie dalej..

i jeszcze pytanako:
czy Wasze dzieciaczki trzymaja sztywno juz glowke?i jak je ciagniecie za raczki to tez glowka sztywno idzie do gory?

reklama
Do góry