reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
teraz fajna jest zabawa z guzikami w poduszce, przedtem wywalanie zabawek, wyrzucanie butelki, a ledwo patrzy na oczy

Sandi życzymy zdrówka:tak:

Agutek z niecierpliwością czekamy na zdjęcia:-)

bogda jak już będziesz miała zdjęcia z FJ to napisz, które odbitki sa ładniejsze z FJ czy z Rosmanna. Ja raczej wywołuję w FJ i zastanawiałam się czy z R są ładniejsze. Z FJ kiedyś robili lepiej, a teraz tak sobie. Za tą cenę nie można się cudów spodziewać, niestety.

pooka gratulacje:tak:
Mieliśmy dziś jechac na wycieczkę i będziemy musieli zmienić plany, bo niestety całą noc padało, dopiero teraz wyjrzało słońce. a w parku niestety mokro:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witka!!!

co Wy piszecie o pochmurnym niebie?? u nas taki skwar, że się rozpływamy:confused:
wróciliśmy od rodziców, Zosia śpi a my odpoczywamy:tak:

tigger/sandi - mam identyczne objawy po piciu kawy, nieraz miałam ochotę ale te rewelacje po mnie odstraszały. Wreszcie znalazłam kawę dla siebie - NEstle Ricoree:happy2:moze i Wam posmakuje, robię sobie słabą koniecznie z mleczkiem "niebieskim" i jest wspaniała:-)

agutek - nieoświecona ta ekspedientka:-D ja mam gumiaczki 19 (już za małe), dałam za nie 19 zł:happy2:nie radzę Ci kupować w Bartku bo tam drogie będą a to się sporadycznie zakłada. Zosai miała może z 5 razy i już trzeba nowe kupić:cool:

blueberry i jak się kąpiel spodobała Karolkowi?

pooka ty to uzależniłąś się szybko jak nawet z samochodu do nas piszesz:-D
skąd wiesz, że kot miał ochotę na byzkanko?:-D

Dziewczyny...czy Wasze dzieci zasną tak "byle gdzie", w gościach, u rodziców, na wersalce, bez łóżeczka?
My chcieliśmy dziś uśpić Zosię u mamy i nie ma szans, wyje, oczy trze a nie położy się:confused:chyba kupimy łóżeczko turyst. i będziemy je wszędzie ze sobą taszczyć:eek:
dotychczas tak planowaliśmy wyjazdy/wizyty by się wyspała w domu lub samochodzie, ale nie zawsze sie da:confused:
Także mamy już 2 powody by kupić łóżeczko turyst. i mężula się zgodził, w sumie 150 zł nie majątek a może się przydać;-)

Do góry