reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

cholera wlasnie sie z mezem poklucilam o durny czajnik!zepsul nam sie nas zstaruszek, ja przed chwila kupilam na allegro nowy, a moj maz, ktory wlasnie wraca z wyjazdu chcial mi zrobioc prezent niespodzianke i tez kupil!wiec mamy dwa czajniki i atosfera napieta!najgorzej,ze juz zaplacilam kase i babka moze sie nie zgodzic na cokolwiek!napisalam do niej, ale nie wiem czy uzna to,ze sie chce wycofac!
cholewa!

reklama
a u nas wreszcie piekna pogoda sie zrobila:-)moze w koncu bedzie lato:-)

bogda - to jeden czajnik dajcie komus w prezencie;-)

madzikm - no wlasnie Ricore moge pic i ogolnie te wszzytskie kawy z cykoria:tak:ale zastanawialas sie co moze byc przyczyna takiej reakcji na kawe?
bo ja kiedys zapytalam sie lekarza, zbadal mi cisnienie, itp, stwierdzil, ze wszystko w porzadku i zasugerowal tylko, ze to moze byc oznaka problemow z sercem:eek:nigdy problemow z sercem nie mialam, wiec nie zlecil mi zadnych badan i nadal nie wiem:no:

cholera wlasnie sie z mezem poklucilam o durny czajnik!zepsul nam sie nas zstaruszek, ja przed chwila kupilam na allegro nowy, a moj maz, ktory wlasnie wraca z wyjazdu chcial mi zrobioc prezent niespodzianke i tez kupil!wiec mamy dwa czajniki i atosfera napieta!najgorzej,ze juz zaplacilam kase i babka moze sie nie zgodzic na cokolwiek!napisalam do niej, ale nie wiem czy uzna to,ze sie chce wycofac!
cholewa!
bogda masz chyba 10 dni na rezygnacię z towaru zakupionego przez internet - prawo konsumenta:-)
Ja kiedyś zrobiłam m niespodziankę i kupiłam mu jakiś film na dvd, a on dzwoni i mówi, że właśnie wychodzi ze sklepu z takim samym filmem:szok: powiedział, że nie zwróci, ale zwrócił.

Dżizas moja mała obudziła się po 4 i miałczała cały czas. Łaziła po mieszkaniu i ryczała. Niby chciała jeść a jak zrobiłam mleko to już nie. Grrr....

Byle do piątku. Cały tydzień mąż ma dyżur popołudniowy w robocie więc walczymy same :eek:

Hej
wczoraj nie miałam siły pisać po chrzcinach:sorry2: nachodziłam się troszkę za naszą gwiazdą:tak: ogólnie była grzeczna ale namiętnie husiać w wózku dzidzie z chrzcin obok:szok: dziewczyna też Natalka więc moja córcia zachowywała się jak starsza siostra:-D

niezłe oberwanie chmury było u nas jak wracałam wieczorem co chwilę musiałam zwalniać bo były straszne kałuże w centrum miasta:szok: z pod kół fontanna:szok:

Bogda ja zawsze tam wywołuje i nie narzekam na jakość:no: teraz też zbieram zdjęcia żeby załapać sie na promocję:tak:

dzień dobry

Ja się witam po przyjeździe od rodzinki. Dwa dni mieliśmy piękną pogodę a właściwie gorąco ale zaskoczyła mnie moja córa bo mimo upałów wiejskie powietrze tak podziałało na jej apetyt, że pochłaniała jedzenie w takich ilościach, że szok. :tak:

Mimo, że zabraliśmy łóżeczko turystyczne w dzień w ogóle nie spała tylko na noc się przydało.
A w domu to śpi od ok. 14 do 16.30-17.

Cześć dziewczyny :-)

Pospałam dziś znów do 9 :-) Piotruś nieco krócej i był już zniecierpliwiony, kiedy w końcu do niego przyszłam :sorry:

Wczoraj wszyscy tak długo spaliśmy :-D Piotruś nam późno usnął i w efekcie dał nam pospać w niedzielę do 9 :tak::-)

Tak poza tym idę jutro zapisać się na kurs pj i od razu na zajęcia :-) Dwutygodniowy :tak: Dziś się zaczyna, ale można jeszcze jutro się zapisać :tak:

I jeszcze jedna nowinka - od września mam dostać umowę na czas nieokreślony :-D

Miłego dnia Wam życzę :-)

Gratuluję!!!!
To niebawem ty im nowinkę przyniesiesz :-D
Dzięki :-)
Ano tak to bywa :-p:-D Dyrekcja już kiedyś mi mówiła, że nie warto czekać zbyt długo ;-):-D Poczekamy do września, nawet mąż się już zdecydował ;-):-) Ale nie przez wzgląd na tą umowę, tylko moja argumentacja do niego w końcu trafiła ;-):-D

reklama
Dzięki :-)
Ano tak to bywa :-p:-D Dyrekcja już kiedyś mi mówiła, że nie warto czekać zbyt długo ;-):-D Poczekamy do września, nawet mąż się już zdecydował ;-):-) Ale nie przez wzgląd na tą umowę, tylko moja argumentacja do niego w końcu trafiła ;-):-D

No to gratuluję również przekonania męża :-)

Nam zostało jeszcze 10 miesięcy ;-)

Do góry