A
Agutek
Gość
Witka!!!
co Wy piszecie o pochmurnym niebie?? u nas taki skwar, że się rozpływamy
wróciliśmy od rodziców, Zosia śpi a my odpoczywamy
agutek - nieoświecona ta ekspedientka ja mam gumiaczki 19 (już za małe), dałam za nie 19 złnie radzę Ci kupować w Bartku bo tam drogie będą a to się sporadycznie zakłada. Zosai miała może z 5 razy i już trzeba nowe kupić
Dziewczyny...czy Wasze dzieci zasną tak "byle gdzie", w gościach, u rodziców, na wersalce, bez łóżeczka?
My chcieliśmy dziś uśpić Zosię u mamy i nie ma szans, wyje, oczy trze a nie położy sięchyba kupimy łóżeczko turyst. i będziemy je wszędzie ze sobą taszczyć
dotychczas tak planowaliśmy wyjazdy/wizyty by się wyspała w domu lub samochodzie, ale nie zawsze sie da
Także mamy już 2 powody by kupić łóżeczko turyst. i mężula się zgodził, w sumie 150 zł nie majątek a może się przydać;-)
1. U nas leje Więc uziemieni w domu jesteśmy. Mąż od ponad godziny śpi a ja siedzę i się nudzę. No przy okazji jeszcze gotuję dwie zupy. Ale nie wiem co ze sobą zrobić, juniorka zresztą też. Dobrze, że do południa wyszliśmy na dwór.
2. No właśnie zaskoczyła mnie ta babka. Byłam w 3 sklepach, w dwóch były kalosze, ale w obu od rozmiaru 21
3. Moja nie zaśnie w obcym miejscu. Tylko w łóżeczku lub aucie podczas jazdy. Inaczej odpada