reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Blueberry- ja kiedyś też tak zrobiłam z Allegro i napisalam do nich...oni mi poszli na reke bo kazali poprawić dane na tego na kogo było konto i jeszcze raz napisać że zapoznałam się z regulaminem, wiec jeśli ci zależy na tym koncie, to poprzepraszaj ich i powiedz że zaraz te dane poprawisz...i powinno się udać

Blueberry- ja kiedyś też tak zrobiłam z Allegro i napisalam do nich...oni mi poszli na reke bo kazali poprawić dane na tego na kogo było konto i jeszcze raz napisać że zapoznałam się z regulaminem, wiec jeśli ci zależy na tym koncie, to poprzepraszaj ich i powiedz że zaraz te dane poprawisz...i powinno się udać
To mnie pocieszyłaś, dzięki :-). Swoją drogą nie rozumiem po co w ogóle jest możliwość edycji tych danych.

ja ogladam mecz, ale jednoczesnie melduje sie po powrocie z wakacji:-)

odpoczelismy nad morzem, Olivka zdarla nos na chodniku i dorobila sie dwoch zebow (teraz mamy AZ CZTERY:-D)

pozdrawiam wszystkich i ide obejrzec galerie:-)

Dobry wieczór Dziewczyny!!!
Marcinek ładnie mi już śpi tylko Mała to jakiś "nocny Marek" leży na kolankach i zaczyna się buntować :-(
A tak spać mi się chce.
Do kina nie dojechaliśmy bo po drodze konduktorzy skasowali nas:crazy: Gdy weszliśmy do autobusu wszystkie kasowniki były zablokowane. Parę przystanków dalej weszli i pół autobusu skasowali za brak biletu:wściekła/y:. Zapłaciliśmy 40 zł i nie dostaliśmy pokwitowania (na pewno do własnej kieszeni wzięli).
Już drugi raz mi się zdarzyło że były zablokowane kasowniki w autobusie a później wchodzili konduktorzy i sprawdzali bilety.
I po kinie:-:)wściekła/y::crazy:
Dobranoc! Pewnie jutro znów o 5 pobudka.
Myśmy Małemu smarowali dziąsełka Dentinoxem (jeśli dobrze napisałam) był rewelacyjny i dłużej działał od bobodentu.

Witam po-weekendowo

U mnie tez TV właczony ale nawet nie patrze na mecz tylko jak przechodzę obok to zerkam na wynik.

Arwena8 moim zdaniem to czyste chamstwo bo jak mieliście skasować bilety skoro były zablokowane kasowniki??!! Ja bym się wykłócała i nie zapłaciła tym bardziej, że nie Wam jednym się nie udało skasować biletu. A za mandat to na bank mają obowiązek wystawić pokwitowanie! Zresztą nie mam pewności czy w ogóle mogą przyjmować gotówkę...
Zajrzyj tu: Komunikacyjny Związek Komunalny Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego
40 zł to może nie majątek ale skoro nie ma w tym Waszej winy to ja bym powalczyła choć nie macie dowodu, że zapłaciliście...

A z innej beczki - wczoraj zrobiliśmy grilla, uzbierało się 8 dorosłych i 5 dzieci w tym rówieśnik Mateusza ale 3 tyg. młodszy. Kiedyś M był "paker" ale odkąd zaczął chodzić to się wyciągnął. Za to tamten to prawdziwy Pudzian :). Waży chyba z 15kg!! jest wyższy od M i w ogóle kawał chłopa. M wyglądał przy nim jak kruszynka :).

Byliśmy dziś zobaczyć co tam na wyprzedażach słychać i kupiłam trochę ciuchów M. Fajnie się kupuje za 1/2 ceny :). A w Cubusie była weekendowa promocja - kupując 3 rzeczy, jedna z nich, ta najtańsza była za darmo :), nawet jeśli były już poprzeceniane. W H&M też były przeceny o 50% ale w sumie niewielki wybór a poza tym oni mają dziwną rozmiarówkę - podobały mi się takie bermudy w paski dla M i chciałam kupic ale cos mnie tknęło i zmierzyłam - niby na 80cm a jak mu ubrałam to w pasie miał luzu, że hej... To takie spodnie na "Pudziana" :).

Szkoda, że jutro trzeba do pracy iść, buuuu....

No i zanim skończyłam pisać do Hiszpania wygrała :)

Heloł z rana, ja dziś ostatnie 12h a potem tydzień wolnego,ale nigdzie sie nie wybieramy bo mamy troche zaległych spraw m.in Ignasia szczepienie i wizyta u kardiologa bo pediatra wykryła jakieś szmery,to nic poważnego ale trzeba sprawdzić. A wiecie ile sie czeka państwowo? Na październik sa dopiero wolne miejsca:-o ! Wiec teraz płać i płacz! Szkoda ze tyle mam potrącają z pensji! Cdn.

reklama
Cd. Na szczęście mamy prywatną kartę medyczną i wizytę u tej samej kardiolog mamy w srode:-)
Blueberry pytałaś kiedyś jak żłobek i powiem wam ze już jest dużo lepiej tzn idzie chętnie,ładnie je obiady tyko ciągle łapie katar,ale wiem że trzeba od razu tzn wit c wapno i syrop.
Arwena jak sa kasowniki zepsute to trzeba długopisem napisać godzinę i linie a jak nie masz to przedrzeć bilet.

Do góry