reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Allegro mi zawiesiło konto
Lajla83
Fanka BB :)
whyAllegro mi zawiesiło konto
blueberry77
Bo konto było na męża, a ja zmieniłam sobie na firmę . I teraz się zorientowali .
Lajla83
Fanka BB :)
to chyba będzie ciężko odkręcićBo konto było na męża, a ja zmieniłam sobie na firmę . I teraz się zorientowali .
mam pytanie podałam córci czopek 80mg a ona waży 12,300kg nie wiem czy nie będzie za słaby bo mój m mówi że 10mg na kilogram
A
Agutek
Gość
hej
my dzisiaj całe popołudnie na grillu u znajomych, mała biegała kilka h na świeżym powietrzu, bawiła się z kolegami, była cała czarna nie tylko na ciuchach ale i na buzi, przy okazji obsłużyła się sama jedzeniem najpierw zjadła cały słoik spaghetti po czym dobrała się do sałatki z pomidorów i ogórków (wyjadała nawet z obcych talerzy, gdzie tylko znalazła ), podjadła kiełbasą i chlebem :-) w drodze powrotnej nam się zdrzemnęła i teraz spać nie chce, choć widzę, że jest zmęczona siedzi koło mnie i się tuli :-)
blueberry kontaktowałaś się z allegro albo oni z tobą? da radę to jakoś wyjaśnić?
roksi gdzieś na opakowaniu powinno być napisane ile trzeba podać na kg ciała, ja nie pamiętam.
my dzisiaj całe popołudnie na grillu u znajomych, mała biegała kilka h na świeżym powietrzu, bawiła się z kolegami, była cała czarna nie tylko na ciuchach ale i na buzi, przy okazji obsłużyła się sama jedzeniem najpierw zjadła cały słoik spaghetti po czym dobrała się do sałatki z pomidorów i ogórków (wyjadała nawet z obcych talerzy, gdzie tylko znalazła ), podjadła kiełbasą i chlebem :-) w drodze powrotnej nam się zdrzemnęła i teraz spać nie chce, choć widzę, że jest zmęczona siedzi koło mnie i się tuli :-)
blueberry kontaktowałaś się z allegro albo oni z tobą? da radę to jakoś wyjaśnić?
mam pytanie podałam córci czopek 80mg a ona waży 12,300kg nie wiem czy nie będzie za słaby bo mój m mówi że 10mg na kilogram
roksi gdzieś na opakowaniu powinno być napisane ile trzeba podać na kg ciała, ja nie pamiętam.
blueberry77
Napisałam do nich, ale pewnie nie odblokują. Będę musiała założyć nowe konto, a to potrwa parę dni :-(.blueberry kontaktowałaś się z allegro albo oni z tobą? da radę to jakoś wyjaśnić?
Byliśmy dzisiaj na rowerach i strasznie się zmęczyłam. Synek już śpi na szczęście, bo w dzień spał tylko godzinkę. A ja siedzę i piję piffko . Nawet kolacji nie robię, nie chce mi się .
blueberry77
Roksi, ja daję nurofen w syropie. Nie znam się na czopkach. Ale chyba dla dzieci są tylko takie .
reklama
blueberry77
A w ogóle to gdzie się podziewacie? Oglądacie mecz, czy co?