reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

puk puk :-)..................................echo!!! :-p

my juz po obiadku :tak:;-) idziemy wieczorkiem na mecz do znajomych ;-)i piwko :-p

reklama
hej

my dzisiaj całe popołudnie na grillu u znajomych, mała biegała kilka h na świeżym powietrzu, bawiła się z kolegami, była cała czarna nie tylko na ciuchach ale i na buzi, przy okazji obsłużyła się sama jedzeniem :-D najpierw zjadła cały słoik spaghetti po czym dobrała się do sałatki z pomidorów i ogórków (wyjadała nawet z obcych talerzy, gdzie tylko znalazła :laugh2:), podjadła kiełbasą i chlebem :-) w drodze powrotnej nam się zdrzemnęła i teraz spać nie chce, choć widzę, że jest zmęczona :baffled: siedzi koło mnie i się tuli :-)

blueberry kontaktowałaś się z allegro albo oni z tobą? da radę to jakoś wyjaśnić?

mam pytanie podałam córci czopek 80mg a ona waży 12,300kg nie wiem czy nie będzie za słaby:confused: bo mój m mówi że 10mg na kilogram :baffled:

roksi gdzieś na opakowaniu powinno być napisane ile trzeba podać na kg ciała, ja nie pamiętam.

blueberry kontaktowałaś się z allegro albo oni z tobą? da radę to jakoś wyjaśnić?
Napisałam do nich, ale pewnie nie odblokują. Będę musiała założyć nowe konto, a to potrwa parę dni :-(.

Byliśmy dzisiaj na rowerach i strasznie się zmęczyłam. Synek już śpi na szczęście, bo w dzień spał tylko godzinkę. A ja siedzę i piję piffko :-D. Nawet kolacji nie robię, nie chce mi się :-p.

roksi na opakowaniu pisze ile na kg ciała powinno być. Jak Wojtek był ostatnio chory lekarka kazała kupić eferalgan 150( czy 120) bo 80 za słaba.
Jak mała się czuje?

reklama
Do góry