reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej

jezuuu ale głodna jestem :szok:

blueberry czas się zawsze znajdzie tylko chęci muszą być ;-) jak ci tak szkoda czasu z Karolem to weź panów ze sobą tylko na czas twoich zakupów niech idą trochę na spacerek :-p

ja mam też tylko spożywcze tesco i beznadziejne strasznie, ale budują już większe z galaerią handlową więc bardzo liczę, że będą tam ciuszki :-p

przy małej z reguły mogę siedzieć przy kompie :tak: chyba, że ma dzień focha, jeśli jest zdrowa i wyspana to zajmuje się sama sobą, od czasu do czasu przyjdzie powciskać mi parę klawiszy, przytulić się, zaczepić męża, ale potem idzie dalej coś kombinować, więc narzekać nie mogę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
meldunek z linii frontu 38,1:-( młoda bawi się ale jest bez życia:-(
podałam czopek 125mg idę do pracy mąż wróci wcześniej:tak: oby przy babci byłko wszystko ok:-(

mój Piotrek odpuścił sobie laptopa:-D, był czas kiedy nie mogłam nawet zajrzec do niego, bo mały szalał, gryzł myszkę, wydłubywał literki:szok:, a teraz go olał i mama może spokojnie zajrzec sobie na BB:tak:

dzień dobry

U nas też wszędzie zakupowe szaleństwo bo przeceny nawet do 80 % ale niestety większość już przebrana i ja mojej rozmiarówki nie moge znaleźć.:baffled:

Madzia moja tak zdarła nos, że wygląda jak stary pijak :baffled::-D Oczywiście tak się skończyło łażenie po schodach i uciekanie mamie. No i niestety zaczyna mi już się wspinać po regale z książkami i muszę jakoś go zabezpieczyć.

blueberry to już możecie wyjeżdżać na wczasy :tak:

blueberry nic tylko się pakować:-D

Zdrówka dla Natalki:tak:

Ja korzystam z kompa tylko jak córa śpi, albo jest z babcią na spacerze (np. teraz).
Ostatnio nie bardzo chce spać wieczorem, w nocy też się budzi z płaczem. Wychodzi jej kolejny ząbek, tylko jakoś nie chce się przebić. Tak więc kolejną noc się nie wyspałam.

reklama
Bardzo lubię ciuszki z tesco, a jak jest wyprzedaż to można naprawdę kupić coś bardzo tanio. Tylko nie wiem czy się wybiorę, jakoś mi nie po drodze.

Do góry