reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a moja z obiadu to moze ze 3 lyzeczki kremu brokulowego zjadla i pol grzanki,i jeszcze jej wcisnelam kilka kesow ziemniaka z maslem i kurczakiem!tyle z obiadu!ona lubi tak jak rodzice:wloskie zarelko i slodycze!

Roksi, nie ma to jak prezenty od Tatusow!moja dzisiaj dostala od Taty osiolka z Kubusia puchatka!i zachwycona poprostu!

reklama
Właśnie mi dzieciaczki pozasypiały ;-)
Mały dziś obiadu za bardzo ni chciał jeść, grymasił nam, na szczęście zjadł go na kolacje bo tatuś jadł :tak:też już woli "dorosłe" jedzonko, więc "oszukujemy" małego - do czasu aż się zorientuje.
Malutka znów nam płakusiała i zmęczona zasnęła u Tatusia na rękach, mamy już chyba miała dosyć :-p
Idę się myć i spać, jutro może mąż mnie do kina zabierze :tak: trzymajcie kciuki :tak:
Dobranoc

dzień dobry i dobry wieczór i zaraz i dobranoc
padam z nóg
albo ja taka jakaś anemiczna albo Mik daje tak w kość...

za pomidorówkę to mi dzisiaj podziękował po dwóch łyżeczkach
ale chociaż kurczaka zjadł mięsożerca jeden

kupiłam bidon dzisiaj :happy:
podoba się synkowi tyle że przechyla jak butlę zamiast ciągnać

to mnie pocieszyłyście Mamy, bo Mikołaj też się budzi ostatnio za często a myślałam że taki wybrakowany jakiś :rofl2: i też katar - wczoraj dałam mu witaminki, pod nos masc majerankowa i do nosa jakies tam krepelki i chyba jest lepiej

fajnie że jesteście

Witam
noc ok:tak: o 6:30 młoda obudziła się i miała 38,5:-( teraz 37:-( żadnych więcej objawów po za temperaturą:no: nie wiem co robić bo jutro pracuję i boję się że Natalaka jeszcze gorzej się rozkręci:baffled: znów zadzwonie po lekarza i stwierdzi że to ząbki, każe podawać nurofen i skasuje 100zł:baffled: poczekam do południa

ja sie witam niedzielnie
jakoś Wika nie dała mi dzisiaj pospać....a teraz mały gargamel rozrzuca swoje zabawki po całym pokoju, który przed chwila posprzatałam....
tak ostatnio trochę dołka załapałam, z m to jakoś niespecjalnie nam sie układa, taki mami synek sie zrobił że szok... teraz wymyslił że w tą i w przyszłą niedziele jedziemy do teściów- czyli 4 pod rząd- czuję się jak w klatce, nie mam kiedy wyjśc ze znajomymi, bo w tygodniu późno wracam a w weekendy do teściów, a najgorsze jest to że moje argumenty wcale do niego nie trafiają, ostatni mi zarzucił że faworyzuje swoją rodzinę.....już się zastanawiam czy moja madra teściowa nie dokłada swoich trzech groszy.....
sorki, że was zanudzam, ale chociaz tutaj moge się wygadac
uciekam prasować

miłej niedzielki

Witam
noc ok:tak: o 6:30 młoda obudziła się i miała 38,5:-( teraz 37:-( żadnych więcej objawów po za temperaturą:no: nie wiem co robić bo jutro pracuję i boję się że Natalaka jeszcze gorzej się rozkręci:baffled: znów zadzwonie po lekarza i stwierdzi że to ząbki, każe podawać nurofen i skasuje 100zł:baffled: poczekam do południa
Roksi moja też tak miała od zębów, dałam jej paracetamol i częściej smarowałam bobodentem

hej

poszliśmy wczoraj spać o 01.30 i trochę niewyspana jestem :-) Na szczęście córcia dzisiaj ładnie spała.

roksi zdrówka dla Natalki. A do przychodni nie chcesz iść jutro? Będzie za darmo ;-)
kasia może to po prostu przemęczenie i tak czujesz? a jak nie to powiedz mężowi, że chcesz weekend z nim spędzić a nie z jego rodzicami i się zbuntuj ;-)
blueberry ja mojej pod strój swimmersa będę chyba jednak zakładać, bo chcę by do wody wchodziła :tak: troszkę się boję wchodzącego tu i ówdzie piasku, a powiem że naprawdę jest wszędobylski - młoda była na plaży w spodniach i pieluszce a i tak miała pod pampersem mnóstwo piasku :baffled: no i nie wiem jak bym jej nie założyła pieluszki to co miałaby sikać w majty albo na piasek? hmmm...nie wiem jak to rozwiązać, bo bez pieluszki przydałoby się trochę pobiegać.

zaglądnęłam do buźki i jest maskara:szok: widzę wszystkie miejsca na trójki rozpulchnione:szok: jak będzie potrzeba to zadzwonimy po naszego pediatrę a jak nie to jutro idziemy do przychodni:tak:

Dzień dobry :-). Synek śpi :tak:

blueberry ja mojej pod strój swimmersa będę chyba jednak zakładać, bo chcę by do wody wchodziła :tak: troszkę się boję wchodzącego tu i ówdzie piasku, a powiem że naprawdę jest wszędobylski - młoda była na plaży w spodniach i pieluszce a i tak miała pod pampersem mnóstwo piasku :baffled: no i nie wiem jak bym jej nie założyła pieluszki to co miałaby sikać w majty albo na piasek? hmmm...nie wiem jak to rozwiązać, bo bez pieluszki przydałoby się trochę pobiegać.
No właśnie ja też nie wiem. Karol też z piaskownicy przynosi piasek w pieluszce, mimo że ma body i spodnie :-D

Roksi, u nas też trójki lezą, ale jakoś mały znosi nawet. Chyba że ten katar jest jednak od zębów, bo nie chce przejść skubany.

reklama
Witam :-) ja sie dzis wyspalam do 9:30 :szok::tak:maz zajal sie malenka i dal pospac zonce :szok::tak::-D a mloda wstala dzis o 5tej rano :szok: wiec troszke dala mu popalic :-p:-D i dobrze niech wie co to znaczy :-p;-)

Agutku to zes zaszalala ;-):happy2:

Kaska buntuj sie (!):tak:;-)i wcale nie zanudzasz :no:;-) chociaz sie porzalilas troszke i moze Ci juz lepiej na duszyczce ;-)

Arewena i co pojechaliscie do tego kina? :blink:

Do góry