reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry. Synek spał 12 godzin - od 19 do 7, ale budził się kilka razy i jeszcze musiałam go przebrać, bo przeciekła pielucha. Więc nie wyspałam się.

Arewena, przegięcie z tymi kanarami. U nas jest tak, że jak nie działają kasowniki, to trzeba zgłosić kierowcy. Tak czy inaczej wygląda to na jakieś oszustwo.

Debiutantko, a gdzie jeszcze są wyprzedaże? Muszę się wybrać, ale bez facetów, bo z nimi to się nic nie da kupić :-D. Jak byliśmy w sobotę w tesco, to Karol jakimś cudem znalazł na dziale dziecięcym koło regału skład konserw rybnych i postanowił je stamtąd powyciągać :baffled:.

Soppana, a ile godzin Ignaś jest w żłobku?

reklama
Witam:-)
młoda gorączkowała w nocy ostro:-( o północy przywlekłam łóżeczko do sypialni i zrobiłam małej okład zimny na czoło:tak: pomógł spała do 5:30 i znów obudziła się z temperaturą 38,2:-( lekarz powiedział że osłuchowo jest ok, więc duże prawdopodobieństwo że to ząbki:angry: lekko zaczerwienione ma łuki gardłowe:-( na razie podawać czopki, gardziołko psikać tamtum verde, jutro mocz do badania i w razie dalszego gorączkowania pójdzie antybiotyk

blueberry jakie ubranka są przecenione w tesco? Jest coś ciekawego na tej wyprzedaży?
W sumie to nie wiem, czy są przecenione. Ja kupiłam 7-pak body za 25 zł i 2 pary spodenek za 19 zł. Widziałam na dziale odzieżowym dziecięcym jakieś -70%, ale tam nie zaglądałam. Byłam na tym niemowlęcym, gdzie są też pieluchy, jedzenie, itp i tam kupiłam te ubranka.

Roksi, zdrówka dla Natalki. Umęczyła się bidusia :-(.

witam
u nas też ząbki się sypią ale posmarowałam calgelem i dzisiejsza noc była do przeżycia

kontrola u neurologa, ma Mik jak najwięcej latać na bosoka w naturalnych warunkach (trawa, piasek)
dzisiaj mam wolne ale byłam z małym w pracy na chwilę i taką zadymę zrobił... jakakokolwiek proba rozmowy z kimś to katastrofa
jak Wy to robicie że z dzieckem pod pachą wchodzicie na forum
ja z nim przy kompie nie usiądę już mam g rozwalone
teraz śpi

Witam!

ale produkcja była:-D

włąśnie sobie przypomniałam, że Zosia poszła spać bez pieluchy:szok::baffled:ciekawe co zastanę:confused:

blueberry - ale macie fajnie z tym TESCO, już nieraz słyszałam, że tam super ubranka i tanie, a my mamy tylko spożywkę:baffled:

roksi - Faktycznie 80 mg to za mało, Zosia waży 9 kg, a w przychodni podali jej 125 na wysoką gorączkę. Zdrówka dla Natalki!!!
przy naszej akcji sprzed tygodnia było to samo + biegunka, gardzioł tez był zaczerwieniony.

reklama
Do góry