reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witajcie poweekendowo;-)

wszystkiego naj dla naszych najukochańszych maluchów:tak::tak::tak:

mamy jedna noc za soba w miare spokojną:-),

Ewo, dziękuję za rady, nie dostaje biuletynu, ale poszperam jeszcze na stronie:tak:

a my zaliczyliśmy kościół wczoraj i dzisiaj:szok:,
Piotrus jest coraz grzeczniejszy, dzisiaj np. siedział spokojnie do końca kazania, potem ruszył na obchód:-D, a że kościół jest duży, to nawet nas nie widać, jak spacerujemy, a ludzie raczej się do nas uśmiechają;-),

chrzest mojego siostrzeńca bardzo udany, tzn impreza, spacerowaliśmy, bylismy na placu zabaw, a ja sie hustałam i było mi tak dobrze:-D:-D:-D, jutro wstawie zdjątka

a teraz na filmik pa

Tak tak solina bardzo piękne okolice zwłaszcza że ja stamtąd pochodzę:-D
Ignaś chodzi w trampkach i w takich kapciach a la sandałki ale pewnie kupię w ccc
U nas mały kiedyś otworzył górną szuflade i sie jej złapał ale w porę zareagowałam bo by spadła, M obiecał przymocowac

Dobry wieczór!
Ale aktywne jesteście :szok:. Ja nie mam siły od jakiegoś czasu, jak już pobiegamy po dworze,pogotuję , posprzątam i popracuję to padam :-(

Co do ccc to w szoku jestem, ale was wzięło ;-) My pierwsze butki mieliśmy gufo i bardzo je lubiliśmy a sandałki mamy "coolclub" czy jakoś tak a takie bardziej kryte "kornecki". Jakoś nie ma u nas w ccc ostatnio dużego wyboru :no: ale może do wakacji uda się kupić jeszcze jedne sandałki.
Jeśli chodzi o kremy z filtrem to ja Szymka smaruję kremem A-derma a potem z filtrem 50. Na razie nie ma śladów słonka na nim, bardzo się boję żeby się nie oparzył. Nie chcę, żeby całe życie miał takie problemy jak ja po słońcu :-( Niestety doświadczyłam jak słońce może być niebezpieczne.

Szymek rozbiera sie ze śpiocha nie rozpinając go :-D Wychodzi górą.

madzikim co do pietek to niewiem czy juz nie musza mysle ,ze jeszcze jednak powinny miec usztywniane (choc sama kupilam jedna pare "bez" pietki ,a druga z pietka ;-))

hejka!

oczywiście, że najlepiej z usztywnianią piętką ;-) ale jeśli dziecko nie ma żadnych problemów ze stópkami to myślę, że inne buciki (mniej zabudowane) nie zaszkodzą :-)
ja przynajmniej sobie tak tłumaczę, że gdybym w ogóle nie zakładała bucików tylko pozwalała biegać na boso (a to przecież ponoć zdrowe) to tej piętki też usztywnionej wtedy nie ma, więc chyba krzywda jej się nie stanie w takich bucikach też :rolleyes2:

nie wiem, nie znam się, ale tak sobie myślę ;-)
będę musiała się przejść i na spokojnie poprzymierzać, może znajdę jeszcze jakieś inne :tak:
najgorsza tylko to ta rozmiarówka :eek:

a tak w ogóle to spać mi się chce :baffled:

Dzień dobry :-).

Zmobilizowaliśmy się i poszliśmy załatwiać ten paszport. W sumie spoko, tylko zdjęcie musieliśmy zrobić nowe. Paszport dają na 5 lat, trzeba tylko napisać.

A tak w ogóle to mnie się też chce spać :-p.

reklama
Do góry