reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Facet stwierdził, że za duża głowa. Czepiają się byle czego.

Co jest ważne - do wniosku trzeba wpisać pesel dziecka. Ja bym miała problem, gdyby nie to, że miałam w torebce książeczkę zdrowia przez przypadek. Trzeba też mieć akt urodzenia i dowody osobiste rodziców.

witajcie
blueberry jak juz Karolek zaczyna się puszczać to zobaczysz jak niedługo zacznie śmigać. Ja za swoją to dosłownie czasami biegam. :tak:

Dzisiaj jeszcze raz wybrałam się na zakupy i udało nam się kupić Madzi fajne cienkie spodenki w sklepie 5 10 15 i też z obniżką -30 %. :tak:

tigger no ja wlasnie identycznie jak Ty mialam ten roczny wydany przez konsula :tak: a teraz mam ten 5letni :tak:;-) a u Was jaka pogoda tez do du...?? :baffled: i przyjemnej wizyty w Pl zycze :tak: na dlugo jedziecie?:happy2:
u nas w miare - cieplo, ale bez slonca:-) do Pl jedziemy na ponad trzy tygodnie:tak:
planuje codzienne wypady na plaze(jak w koncu wyzdrowieje:-p), do morza mam 15 minut na piechote :-)

roksi - ja bym pojechala:tak:teskni mi sie do wyjazdu gdzies samej albo z m;-)i nie czuje sie z tego powodu jak wyrodna matka:-p
moze dlatego, ze jestem z olivka 24 godziny na dobe i przydalby mi sie odpoczynek:tak:
jak dotad zostawilismy ja raz z babcia na 3 dni (miala wtedy 8 miesiecy) i bylo dobrze - i jej i nam:-)chociaz oczywiscie tesknilam...

no dobra kobitki, to ja sie zegnam na czas jakis:-)milego czerwca:-)

tigger miłych wakacji :-)

rany ale u nas gorąco :baffled:
tak bardzo, że córcia nie chciała wsiąść do auta...złapała się mnie kurczowo i koniec. Dopiero jak wywietrzyłam i obiecałam, że dam jej smoczka zgodziła się...bidulka, tak się poci w tym samochodzie :-(

Szybko wróciłyśmy do domu, bo tu przynajmniej chłodno...

blueberry jak juz Karolek zaczyna się puszczać to zobaczysz jak niedługo zacznie śmigać. Ja za swoją to dosłownie czasami biegam. :tak:
No właśnie, tylko martwię się, bo dalej źle stawia stópki :-(. Lewą czasem wręcz ciągnie po ziemi, szczególnie jak ma buty.

Agutek, u nas też upał. Chyba wszędzie dzisiaj gorąco :tak:

Ufff..w końcu moja córeczka zasnęła :rolleyes2:
Ostatnio chodzi coraz później spać, a do tego przylepa się zrobiła i musimy mieć porcję przytulasów.

Dzisiaj pierwszy raz śpi w samym bodziaku.
Wydaje nam się, że znaleźliśmy przyczynę kataru - w nocy w pajacu i pod kołderką zgrzała się, budziła się cieplutka, wręcz gorąca, a potem wstaje i biega po podłodze i różnica temperatur jest spora, organizm się wychładza i katar.
Zobaczymy czy nasza teoria się sprawdzi :-p

reklama
Do góry