reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry

U nas nocka z jedną pobudką. Madzia jak zwykle obudziła sie z płaczem i od razu chciała do mnie na ręce. Ale popszytulałyśmy się i tym razem nie brałam jej do nas do łóżka bo wiem, że to był błąd. Odłożyłam z powrotem i jakoś bez protestu usnęła i spała do 7.30.
Jestem i ja w końcu wyspana. :tak: Ale przez ostatni tydzień było bardzo ciężko. :no:
Chyba jest tak jak pisze Ewa.
Roksi twoja ściągnęła pampersa zdolniacha :-D a ja moją niedawno zastałam w łóżeczku bez pajacyka. Tak sie mocowała żeby wyjść z łóżeczka, dreptała że w końcu ściągnęła z siebie. :-D

reklama
Witam :-) my tez po nocce ogolnie spoko ;-) i widze u nas sloneczko wiec moze wkoncu bedzie ladna pogoda :-D:-D (tfu ,tfu ,zeby nie zapeszac )

Roksi twoja ściągnęła pampersa zdolniacha :-D a ja moją niedawno zastałam w łóżeczku bez pajacyka. Tak sie mocowała żeby wyjść z łóżeczka, dreptała że w końcu ściągnęła z siebie. :-D
elahar pajacyk był rozpięty w kroku, nóżki miała wyciągnięte tylko na rączkach się trzymal:-D

Dzień dobry :-). Nawet się wyspałam :tak:. Teraz synek na spacerku z tatą, a ja jem śniadanko, piszę na forum i przygotowuję paczki na allegro. Pogoda piękna :-).

Co do ściągania, to Karol ściąga skarpetki jak tylko mu na spacerze albo w sklepie zdejmiemy buty (czasem bierze buty do buzi i wtedy mu je ściągam). Oczywiście skarpetki wyrzuca :-D. Ostatnio całe zakupy spędził na bosaka, ludzie się dziwnie patrzyli, bo wcale nie było tak ciepło :-D.

ja jestem :-p

czekam aż się obiad zrobi, obejrzałam ostatni odcinek Losta i wpadłam tutaj na chwilke :-)
dziś mamy szalony plan wybrać sie wieczorem z małą na koncert...wykąpiemy ją i pójdziemy, ciekawe czy coś z tego wypali, ale chcemy zobaczyć ;-)

my dzisiaj od rana u dziadków:tak: mała pobawiła się w piaskownicy a ja opalalam sie na leżaczku i nawet mnie nieźle spiekło;-)

reklama
My byliśmy na zakupach i dopiero dzisiaj kupiłam Madzi sandałki. Dobrze się złożyło bo z okazji dnia dziecka była w sklepie promocja - 30 %. :tak: Kupiłam jej z firmy Gufo skórzane.

Do góry