A
Agutek
Gość
ale jestem podminowana
wyjaśnienia na zamkniętym ...
wyjaśnienia na zamkniętym ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ufff ale u nas ciepło mloda dzisiaj debiutowała z gołymi nóżkami
jedziemy na zakupy kupić michę do kąpieli bo mam za małą i ledwo się Natalka mieści a kąpiele urządzamy 2 razy w tygodniu lub raz mam pytanko myjecie dzieciom codziennie włosy????
Roksi, my kąpiemy młodego codziennie, ale jeszcze w wanience (mamy duuużą wanienkę). A włosy myjemy co drugi dzień.
ja i kapie i myje glowe Olivce codziennienie wiem, ale wydaje mi sie, ze ona jest taka brudna (jedzenie we wlosach, poharatane kolana czy trawa za koszulka to norma;-)), ze nie da sie inaczej
i dotychczas myslalam, ze to norma, taka codzienna kapiel
tigger powoli bunt dwulatka się nam zbliża u nas jest histeria, rzucanie się na podłogę
Hello. Głowa mnie boli :-(. Nie mam siły na nic . A jeszcze wczoraj taki młody handlowiec ode mnie z pracy zginął w wypadku samochodowym :---(.