reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejka!

U nas mega aktywny dzień od 6.30:-)

Raniutko byłam z teściami na ogromnym jarmarku. Kupiłam sobie kilka szmatek i Zosi za niewielkie pieniądze;-)

POtem kolejna kąpiel w basenie. Nie było upalnie, ale co tam niech się hartuje:-p ma z tego ogromną radość, wyciągam tak po 20 minutach to jest ryk straszny.

CZy Wy też przebieracie dzieci 6 razy dziennie?:szok::baffled:

elahar - jak z GUFO to skórzane tylko w środku, prawda? za 39,99?

agutek - liczycie, że Wam Tola zaśnie na koncercie?:-p

roksi - mnie też dziś opaliło:) codziennie po troszku, nie leżę - niestety- tylko biegam za Mrówką:-D

Widzę, że więcej exhibicjonistów na forum:-D- jak wchodzę do pokoju po Zosię to jest bez pampersa i piżamy, zlana w pościel:baffled:

reklama
moje dziecko już śpi, chiałam poczytać jej bajkę a ona wyskrobała się do łóżeczka, zawsze tak robi jak chce spać, czy to w dzień czy w nocy:happy:

agutek - czy ty nie mieszkasz gdzieś w okolicach jeziora Gopło? wymyśliłam, że moglibyśmy w tamte strony pojechać na wakacje. Spalibyśmy w Ciechocinku i robili wypady w różne miejsca...

nie mamy za bardzo pomysłu gdzie jechać...morze i Mazury za daleko, góry mamy "przerobione", na Słowację nie ma paszportu dla Z, za granicę nas nie stać i powód najważniejszy:możemy przeznaczyć na wakacje całe 7 dni:sorry2:dlatego jakoś bardzo daleko się nam nie opłaca....

hej

my wrocilismy z koncertu...mala padla dokladnie o 21.10 :-p
ale koncert zenada...ten najbardziej wlasciwy, dla ktorego wszyscy sie zeszli trwal 30 minut :-D

madzikm niestety ja nie z tych okolic wiec ci nie pomoge :no:
moze faktycznie poszukaj jakiegos ciekawego miejsca nad jeziorem? sama jednak nigdzie tak nie bylam i nie wiem nawet jaki pomysl podrzucic :sorry:

My też byliśmy dziś na koncercie, było super. Jedna osoba z zespołu chodziła z moją siostrą na studia. Pogadaliśmy sobie po koncercie zanim ochroniarze nie odszukali zaginionej:-) A córcia biegała za chłopakami, konkretnie za jednym - chciała dać mu buzi, ale on uciekał:-D

dzień dobry

U nas noc spokojna a ja w końcu znalazłam powód nocnych pobudek Madzi z płaczem. Oczywiście 12-y ząbek się wyżynał. Wczoraj odkryłam w czasie kąpieli.

elahar - jak z GUFO to skórzane tylko w środku, prawda? za 39,99?

Dokładnie i jeszcze - 30 % to wyszło 27 zł. Oglądałam inne ale wszystkie były około 80-100 zł. a że mamy teraz sporo wydatków z samochodem więc kupiłam tańsze ale ważne że w środku skórzane i są na prawde leciutkie.

Witam:tak:
ja chyba podjadę kupić młodej nowe sandałki z gufo:tak: bo nasze wójcikowskie już zjechane już są:szok:

dziewczyny jakbyście się zapatrywały na tydzień wakacji za granicą bez dziecka i męża:-p:confused: bo jakoś mi taka impreza po głowie chodzi:tak: pojechałabym z moją koleżanką gdzieś w okolicach września- października:tak: mój mąż jest sceptycznie nastawiony na ten pomysł ale jest zdania że lepiej żebym ja leciała a Nacia została z nim niż my razem a córcia z dziadkami:tak:

Heloł ;-).

Widzę, że szaleństwo letnie w pełni - koncerty, opalanie, kąpiele w basenach :-).

My byliśmy wczoraj u dziadka Karolka, a dzisiaj musimy jechać na zakupy. Nie ma kiedy pojeździć na rowerach :-(. Może jakoś pod wieczór się uda.

Roksi, u mnie mąż chciał żebyśmy jechali sami, ale ja sobie tego nie wyobrażam :no:. Ale może dlatego, że pracuję całymi dniami i mało czasu spędzam z synkiem w tygodniu. Chcę cały urlop jemu poświęcić. Za to na pierwsze wakacje pewnie pojadę bez męża ;-).

Madzik, a nie zdążysz już wyrobić paszportu Zosi? Ja zamierzam w przyszłym tygodniu to załatwić :tak:.

Witam,ja po 3 ciezkich dniach pracy jade odpoczac na wies,moich chlopakow juz wyslalam wczoraj;-)
Madzikm popieram twój pomysl,my mieszkamy w bydgoszczy i w zeszlym roku robilismy takie wypady: toruń,ciechocinek,kruszwica,gniezno,biskupin i wiele innych miejsc. Jest tez super jurapark w solcu kujawskim,wybieramy sie tam latem. My np w weekend kupilismy bilet pkp za 60zl i jezdzilismy do bólu 2 dni

reklama
hej

blueberry napisz proszę potem co trzeba dokładnie załatwić, żeby dziecko miało paszport...aaa...gdzieś czytałam, że takim dzieciom wystawiają paszporty tylko na rok, a na jakis specjalny wniosek rodziców mogą przedłużyć na 5, ale standard to rok..kurczę trochę krótko co nie?

roksi ja z tych co wakacje tylko z rodziną spędzają ;-) więc ja bym się na ten krok nie zdecydowała :-p

my dziś na działkę do rodziców na grilla...a przed chwilą chyba z godzine usypiałam młodą :angry:
ja chyba też dziś skoczę po jeszcze jedne sandałki do CCC, bo te nasze raczej całego lata nie wytrzymają, mała nie oszczędza ich :-D

Do góry