reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko-jednak nie pojechałam ,może jutro z m pojedziemy,bo chciał przy okazji jakąś część odebrać a jej niema więc klops ,może jutro będzie to wtedy pojedziemy:-)

reklama
ehhh jutro też jestem w pracy. zresztą ten tydzień mam w ogóle na wariackich papierach... a kiedy znowu w te strony się wybierzecie??? jak byś coś wcześniej wiedziała to daj zanć! my miałyśmy się niby spotkać 23 marca w silesii, ale w końcu nie wiem czy to aktualne, bo ani Mmatysia, ani Roxy na bb nie ma ostatnio... maiłam dać Madzi też znać w sprawie spotkania, ale w takiej sytuacji to nic nie wiem... no chyba, że Ty i Madzia 23 marca byście zawitały w Katowicach to może wówczas te dwie też by się zmobilizowały i odezwały...

Ja będę 23 w silesii a Wy:confused::confused::confused:

Witajcie w ogóle,jestem u mamy i juz się to nie zmieni:tak::-) Nie bardzo mam kiedy pisać ale niebawem mam urlop to nadrobie,buziaki dla Was i pozdrowionka:-)

Szkoda że Kasia tak daleko mieszka bo Nadinka by sobie pogadała z Filipkiem,świetny jest:tak:

no patrzcie - uderz w stół a nożyce... pozdrownie dla tsrainy!!!

ja na 23 jestem jak najbardziej chętna!!! czyli jesteśmy już dwie. kto dołączy???

Andzia, my też pewnie za rok pogadamy na równym poziomie.

Daria, a wiec decyzja zapadła. Mam nadzieje,ze jednak dobrze się czujesz i w ogóle.

Daria witam,widać że z decyzji jesteś zadowolona a to najważniejsze:tak:.No szkoda bardzo szkoda bo bym sie chetnie z Wami wariatki spotkała:-(.
Marzenko wiem oczywiście że wiem;-)

bosze jestem nieprzytomna. ledwo widze na oczy, tak mis ię spać chce.
Teściowa przyjechala. starsznie chce pomagać. :-) powiedziała że brzuch i mój wygląd to bardziej jej wyglądają jakby miał być chłopiec..... ;-) :-p

Marzenko, ja 23 nie dam rady niestety. :-D :-p

Kasiu - Filip poprostu powalal mnie, Maja to przy nim niemowa.

Daria, czekam na twój urlop. :-)

hmm 23 musze zapytac czy dostane urlop a jak cos ot o ktorej?
Marta hehe widzę że jeździsz do szpitala tak jak ja jeżdziłam w polowie drogi mi przechodziło a potem jak przyszło co do czego to w wejściu już rodziłam :)

reklama
hej,

wiecie co, w pierwszej ciązy jak bylam to oczywiście wszyscy "życzliwi" mowili - "nikt nie rodzi w terminie - przenosisz" - urodzilam przed terminem.

a teraz do terminu jeszcze czas a wszyscy tylko " jakto JESZCZE nie urodzilaś??!!"
wrrrrrr :crazy:

madziu - to ile miałaś podejśc do szpitala?

Do góry