reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hejo laseczki:-)
A gezie się wszystkie podziewacie co????pustki że ho ho ....

Też dziś u Was tak brzydko i deszczowo???masakra normalnie z tą pogodą ale bynajmniej młoda przespała całą noc i rano wstała o 8.45:szok:bynajmniej sobie pospałam.Spagetti bolonese właśnie dochodzi-zjemy i pakujemy się do autka ,jedziemy do koleżanek ja swojej i Nicol do swojej:tak:będzie wesoło.W domu nuda jak nie wiem co więc trzeba się zerwać na troszke:-)no to mykam tym czasem laseczki mam nadzieje że jak wieczorkiem zajrze to coś naskrobiecie!!!!

Marytuś-jak tam samopoczucie???teraz pewnie troszke lżej jak teściowa jes w domu i chce pomagać co?

reklama
u nas tez dzis okropna pogoda . leje od samego rana i końca niewidać :cool: :-(. siedzieliśmy cały dzionek w domu , mały chodził z konta w kąt i miejsca niemógł sobie znaleść . przyzwyczajony że wychodzimy prawie codziennie a tu dziś nic z tego .

m&m's coś zamilkła czyżby właśnie została mamusią ??

Hallo!!!

Ja tylko chciałam się dowiedzieć co z naszym środowym spotkaniem??? Roxy się określiła, że przyjedzie. Mmatysia co z Tobą??? I o której godzinie??? 14.00??? Chcę wiedzieć co z Wami dwiema, bo może uda się Madzi do nas dołączyć??? A przecież nie poinformuję jej we wtorek o 19.00... Mamo Niki a Ty byś przyjechała??? Kasiu a może Ty na 2 dni wpadniesz do Katowic, co???

Dajcie znać, bo jak coś to ja też nie lubię zmieniać planów w ostatniej chwili i jestem nastawiona na spotkanie... ale póki co to teraz jeszcze plany zmienić mogę.

Witam.
Marzenko Ja bym chętnie, ale środek tygodnia to całkowicie u Mnie odpada:-( jak byście kiedyś mieli weekend wolny to dlaczego nie... chętnie się ze Śląskiem spotkam
Pogoda u Nas wraca na właściwie tory w końcu:-)jakiś taki wiosenny power We mnie wstąpił i pewnie tam zostanie do jesieni:-D.
Miłej niedzieli ;-).

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
Marzenko-dz dentysty.Dzięki wielkie za zaproszenie!!!miło że o mnie pomyślałaś!!!jednak nie dam rady mam akurat na ten dzień posiedzenie u dentysty robie porządek z zębami jeszcze przed szpitalem.Mi tak jak Kasi bardziej by pasowało w weekend.M by mnie przywiózł ,stwierdził że samej z młodą by mnie nie puścił bo nie znam Katowic a mówi że źle się jeździ bo kiepsko oznakowane i te tramwaje itd,itd.W weekend on ma wolne od pracy i wtedy dałby rade mnie i młodą przywieźć i odwieźć.

My w piątek bylismy na tej zaległej 18-nastce,sobote przesiedzieliśmy w domku a dziś śmigaliśmy po centrach handlowych w Zabrzu.Niki naciągła tatusia na kolejne lego z Kubusiem a ja znów na nowy pierścionek:tak:no i zaraz za ten pierścionek musze męża mocno wycałować;-):-)Zakupiłam sobie wreszcie 2płyty Ewy Farny-strasznie lubie jej słuchać i 2 książki do poczytania trzeba się odchamić-dawno nic nie czytałam.

Teraz oglądamy X-factor i smigam otworzyć sobie Bacardi brezer czerwony-mój ulubiony.No i weekend minął.

Marta-no jak tam u Was?????????????czyżby Meg była już w domciu?????odezwij sie koniecznie!!!!!!!!!!:tak:

Matysia-gdzie jesteś??????????????????????

Roxy ja też chętnie ale w weekend jakby się udało bo ja w tygodniu mam problem z urlopem i samochodem.
Ciekawe czy Martusia już urodziła może ktoś ma jakieś wieści od niej.
U nas znowu wiosna :) słonko pieknie świeci ale jeszcze trochę zimno ja chce już ciepełko
Miłego dnia majówki ale tu pusto ostatnio....

Roxy - obawiam się że poza nami dwiema nie będzie nikogo więcej. Ja niestety w weekend nie mogę, bo pracuję. A ja urlopu w trakcie roku szkolnego nie mam w ogóle. Mmatysia się nie odzywa - chociaż logowała się wczoraj popołudniu. Mama Niki boi się tramwajów. Dla Kasi wiadomo - środek tygodnia to nie bardzo, bo Wiki do szkoły wyprawić trzeba. No i ona ma już zdecydowanie dalej... tak,że się nie dziwię.
Tak, że Roxy daj znać co robimy???

reklama
Witam

Marzenko-mi tam tramwaje nie straszne,choć przyznam że nie jeździłąm nigdy po Katowicach sama.Byłam w Katowicach jedynie 2ray w Spodku na koncercie i Mayday pociągiem:-)M stwierdził że jemu źle się jeździ a jest dobrym kierowcą i stwierdził że samej mnie nie puści .Jednak wiesz wizyta u dentysty jest dla mnie ważna a jutro niestety musze.Strasznie nie lubie i boje się dentysty -rany gorzej niż małe dziecko ale tak mam.Pierwsze co powiem jak już siadam na fotel to -poprosze o znieczulenie:-Di mimo tego że mam znieczulenie to itak się nadal boje,dobra jestem:-D

Kurcze kochane co tu takie pustki??????ostatnio mało zaglądacie:-(wiadomo że ładna pogoda i więcej się spędza czasu na spacerkach no ale.....

MOnika-jak tam ?co u Was?dano Cię nie było

Ciekawa jestem jak tam Marta-czyżby już tuliła maleńką Meg????
Matysia-gdzie jesteś???????Co u Was!!!!
Dobrej spokojnej nocy kochane:-)

Do góry