reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

hejo laseczki:-)
A gezie się wszystkie podziewacie co????pustki że ho ho ....

Też dziś u Was tak brzydko i deszczowo???masakra normalnie z tą pogodą ale bynajmniej młoda przespała całą noc i rano wstała o 8.45:szok:bynajmniej sobie pospałam.Spagetti bolonese właśnie dochodzi-zjemy i pakujemy się do autka ,jedziemy do koleżanek ja swojej i Nicol do swojej:tak:będzie wesoło.W domu nuda jak nie wiem co więc trzeba się zerwać na troszke:-)no to mykam tym czasem laseczki mam nadzieje że jak wieczorkiem zajrze to coś naskrobiecie!!!!

Marytuś-jak tam samopoczucie???teraz pewnie troszke lżej jak teściowa jes w domu i chce pomagać co?

reklama
u nas tez dzis okropna pogoda . leje od samego rana i końca niewidać :cool: :-(. siedzieliśmy cały dzionek w domu , mały chodził z konta w kąt i miejsca niemógł sobie znaleść . przyzwyczajony że wychodzimy prawie codziennie a tu dziś nic z tego .

m&m's coś zamilkła czyżby właśnie została mamusią ??

Hallo!!!

Ja tylko chciałam się dowiedzieć co z naszym środowym spotkaniem??? Roxy się określiła, że przyjedzie. Mmatysia co z Tobą??? I o której godzinie??? 14.00??? Chcę wiedzieć co z Wami dwiema, bo może uda się Madzi do nas dołączyć??? A przecież nie poinformuję jej we wtorek o 19.00... Mamo Niki a Ty byś przyjechała??? Kasiu a może Ty na 2 dni wpadniesz do Katowic, co???

Dajcie znać, bo jak coś to ja też nie lubię zmieniać planów w ostatniej chwili i jestem nastawiona na spotkanie... ale póki co to teraz jeszcze plany zmienić mogę.

Witam.
Marzenko Ja bym chętnie, ale środek tygodnia to całkowicie u Mnie odpada:-( jak byście kiedyś mieli weekend wolny to dlaczego nie... chętnie się ze Śląskiem spotkam
Pogoda u Nas wraca na właściwie tory w końcu:-)jakiś taki wiosenny power We mnie wstąpił i pewnie tam zostanie do jesieni:-D.
Miłej niedzieli ;-).

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
Marzenko-dz dentysty.Dzięki wielkie za zaproszenie!!!miło że o mnie pomyślałaś!!!jednak nie dam rady mam akurat na ten dzień posiedzenie u dentysty robie porządek z zębami jeszcze przed szpitalem.Mi tak jak Kasi bardziej by pasowało w weekend.M by mnie przywiózł ,stwierdził że samej z młodą by mnie nie puścił bo nie znam Katowic a mówi że źle się jeździ bo kiepsko oznakowane i te tramwaje itd,itd.W weekend on ma wolne od pracy i wtedy dałby rade mnie i młodą przywieźć i odwieźć.

My w piątek bylismy na tej zaległej 18-nastce,sobote przesiedzieliśmy w domku a dziś śmigaliśmy po centrach handlowych w Zabrzu.Niki naciągła tatusia na kolejne lego z Kubusiem a ja znów na nowy pierścionek:tak:no i zaraz za ten pierścionek musze męża mocno wycałować;-):-)Zakupiłam sobie wreszcie 2płyty Ewy Farny-strasznie lubie jej słuchać i 2 książki do poczytania trzeba się odchamić-dawno nic nie czytałam.

Teraz oglądamy X-factor i smigam otworzyć sobie Bacardi brezer czerwony-mój ulubiony.No i weekend minął.

Marta-no jak tam u Was?????????????czyżby Meg była już w domciu?????odezwij sie koniecznie!!!!!!!!!!:tak:

Matysia-gdzie jesteś??????????????????????

Roxy ja też chętnie ale w weekend jakby się udało bo ja w tygodniu mam problem z urlopem i samochodem.
Ciekawe czy Martusia już urodziła może ktoś ma jakieś wieści od niej.
U nas znowu wiosna :) słonko pieknie świeci ale jeszcze trochę zimno ja chce już ciepełko
Miłego dnia majówki ale tu pusto ostatnio....

Roxy - obawiam się że poza nami dwiema nie będzie nikogo więcej. Ja niestety w weekend nie mogę, bo pracuję. A ja urlopu w trakcie roku szkolnego nie mam w ogóle. Mmatysia się nie odzywa - chociaż logowała się wczoraj popołudniu. Mama Niki boi się tramwajów. Dla Kasi wiadomo - środek tygodnia to nie bardzo, bo Wiki do szkoły wyprawić trzeba. No i ona ma już zdecydowanie dalej... tak,że się nie dziwię.
Tak, że Roxy daj znać co robimy???

reklama
Witam

Marzenko-mi tam tramwaje nie straszne,choć przyznam że nie jeździłąm nigdy po Katowicach sama.Byłam w Katowicach jedynie 2ray w Spodku na koncercie i Mayday pociągiem:-)M stwierdził że jemu źle się jeździ a jest dobrym kierowcą i stwierdził że samej mnie nie puści .Jednak wiesz wizyta u dentysty jest dla mnie ważna a jutro niestety musze.Strasznie nie lubie i boje się dentysty -rany gorzej niż małe dziecko ale tak mam.Pierwsze co powiem jak już siadam na fotel to -poprosze o znieczulenie:-Di mimo tego że mam znieczulenie to itak się nadal boje,dobra jestem:-D

Kurcze kochane co tu takie pustki??????ostatnio mało zaglądacie:-(wiadomo że ładna pogoda i więcej się spędza czasu na spacerkach no ale.....

MOnika-jak tam ?co u Was?dano Cię nie było

Ciekawa jestem jak tam Marta-czyżby już tuliła maleńką Meg????
Matysia-gdzie jesteś???????Co u Was!!!!
Dobrej spokojnej nocy kochane:-)

Do góry