reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Hallo!

Nadrobiłam po łebkach, bo zaraz duża przerwa i się spieszyłam!

Jolu - gratuluję nocnikowania! ja nie mam absolutnie do tego zaparcia. Właśnie kupiłam sobie książkę o nocnikowaniu i dziewczynek i po weekendzie zabieram się do lektury! Podejdę do tego naukowo!!!
a dziewczynki są bossssskie!!! i mam dokładnie te same wrażenie co Monika! Robią się podobne do Ciebie! a przecież to były klony tatusia!!! a te małe Joleńki!!!

Monika - to fakt. Niesmak pozostał...
a historia z lotniskiem - bezcenna!!!

Martuś - ej ciesz się tą chwilą! to pewnie ostatnia ciąża. odpoczywaj o ile dasz radę!

Mamo Niki - miłej niedzieli na rybach...!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej,

Mamo Niki, na 18-tke??!!! wow - :-D też wieki nie byłam na takiej imprezie - następna to chyba mnie czeka dopiero za 12 lat. :-D ;-)

o ile będziesz zaproszona :p

Tsarina, cóż moge powiedziec na temat tej oferty???????? Chyba tylko,że dla mnie to ogłoszenie jest przeterminowane:-D.
jak dla mnie też

Jolu jak miło że napisałaś dziewczynki faktycznie wyrosły a z tym nocnikowaniem to jestem w szoku Kamil teraz ma akurat kryzys i leje po gaciach ale normalnie to woła siku tyle że ja muszę z nim iśc i trzymać go za stópki tak sie jakoś nauczył...
Mam nadzieję że przepuklina się nie pojawi a co do Twojego serduszka miałam znajomą którą też coś takiego miała i wiesz była badana wzdłuż i wszerz i nic, poprostu tak się jej dzieję co jakiś czas, a jak długo stoi to mdleje hmm ciekawe, że z badań nic nie wychodzi... mam nadzieję że to nic groźnego.

Martuś - ej ciesz się tą chwilą! to pewnie ostatnia ciąża. odpoczywaj o ile dasz radę!

No Marzenko, ostatnia ostatnia. Już powiedziałam M. że jak mu się coś "wymyśli" to sam będzie nosił. :-D :-p

Madziu - witaj. :-) jak tam u was?

a co do badań, to czasem okropne jest to jak "wszytskie wychodzą super w porządku". ja tak miałam ale nie z sercem, a z żołądkiem. Wszytskie badania wykazywały tylko że "jestem zdrowa jak ryba", a ja się zwijałam z bólu, nie moglam jeść itp. W końcu stwierdzili że to coś na tle nerwowym i oni nie wiedzą co... :dry:

Mnie dzis czeka dzień sprzątania. A kręgosłup boli jak diabli. :dry:

Emenmsik dobrze dobrze a jak tam Twoje maleństwo cos sie jej na świat nie spieszy :) dobrze jej w brzuszku mamuni

to dobrze, ze dobrze. :-) :tak:

a dzidziuś ma jeszcze czas do terminu. Zobaczymy jak będzie. Nie chciałam nic mowić ale w szpitalu już 2 razy bylam (3 i 10 marca), ze skórczami na 80% i dwa razy wszytsko ucichło...:errr::errr: mam nadzieję ze do 3 razy sztuka, i teraz już tak nie będzie...

p.s. Padam już od tego sprzątania, a jeszcze mi trochę zostało... :dry:

Martuś bociany jeszcze nie latają cierpliwości;-)
MamaNiki jak weekend,wypoczęłaś trochę??
Madziu co do tego "lania" Kamilka,Filip już woła od bardzo dawna ale tez miał taki okres że nie chciało mu się wołać i lał ale przeszło i znowu woła:tak:
Wstawię Filipka coby Marzenka pomarudziła ;-)
YouTube - MOV002671

hej laseczki:-)

Martuś-weekend udany:tak:pogoda udana słoneczko świetnie świeciło:-)Wczoraj popołudniu na obiad chcieliśmy wyskoczyć do Zakopanego ale zatrzymalismy się wcześniej w jakieś góralskiej restauracji w Białce Tatrzańskiej i też było super.PO obiadku tylko troszke pospacerowaliśmy poogladalismy ośnieżone góry z daleka i pojechaliśmy spowrotem bo do Zakopanego już nam się nie chciało bo było późno_Oby więcej takich weekendów

Kasia-no weekend udany wypoczełam a i m zadowolony bo powędkował:tak:Rany ale z Filipka zdolniacha:szok:a ten wierszyk o murzynku no masakra!!!!tak fajnie mówi a wierszyk długi a Niki jak się spodobało-cały czas pytała"co to za chłopczyk?jak się nazywa":tak:a jak liczył to Nicol też liczyła.A jak włoski ładnie Fifiemu urosły super!!!!

Marzenko-wyprawa na rybki udana ale bardziej dla męża bo to on wędkuje ja się w to nie bawie,ale kiedyś owszem jeździłam na ryby i też łapałam i opłacałam karte.Teraz mi to już bokiem wychodzi i nie łapie.

Właśnie czekam na mame aż m ją przywiezie:tak:a my z T wyskoczymy do Zabrza do centrum bo on chce kupić sobie jakieś buty trekkingowe.Może i ja zakupie sobie jakieś wiosenne szpileczki:-)zobaczymy pobiegam po sklepach może będzie coś fajnego!do wieczorka miłego dzionka kochane

reklama
Mamo Niki do Zabrza pojechałaś??? Kurcze tzreba było jakoś wcześniej się umówić i mogłybyśmy się spotakać! jakąś kawkę byśmy sobie wypiły... no szkoda...

Kasiu - Ty wiesz co... no nie?

Do góry