reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Maruś mam dziś wolne... ale mi ostatnio zawsze coś dolega jak mam wolne!

Kasiu - ha ha ha!!! Jutro się obudzi o 6.05!!! to będzie kara za wychwalanie się umiejętnościami dziecka!!!

reklama
:-p:-pchciała byś

dzisiaj zaglądam pod łóżeczko a tam wyłamane 2 szczeble....czyżby szykował się zakup łóżka,czego się bardzo obawiam,bo spanie w dzień by odpadło,a na to nie che sobie pozwolić,na te 2 h spokoju...Jednak powiem M aby to naprawił...

noooo - mi na razie Młoda śpi. były spore problemy z tym spaniem w ciągu dnia, ale jakoś ostatnio się uspokoiło. jak zaczęła się budzić o 6.00 to bez problemu zasypiałą o 12.00 i spała 2-3 h. dziś mimo wszystko też ją położyłam parę minut po 12.00 i nawet zasnęła. tak, że chwila oddechu dla mojej zbolałej głowy. jak wstanie to pójdziemy na spacer, może jak się dotelenię to mi przejdzie.

hej kochane:-)

Marzenko-no to fajnie że sobie pospałaś:tak:ja też dziś pospałam bo poszłam znacznie szybciej spać no i m w nocy do młodej wstawał:-)i jak tam głowa?przeszło?

Kasia-no to zdolniacha:tak:Nicol mówi jak się nazywa nazwisko jednak smiesznie wymawia,imiona rodziców dziadków cioć powie a nawet swoich koleżanek:-)no to nieciekawie z tym łóżeczkiem pewnie lepiej naprawić niż nowe teraz kupować.Nam dziś m skonczył stawiać plac zabaw małej a my nawet dziś nie wyszłyśmy z domku żeby go zobaczyć.Tak wiało że sobie dziś podarowałam wyjście.

Marta-to dobrze czy źle jak teściowa przyjeżdza?zapewne pierwsza odpowiedź;-)
a jak samopoczucie???

Matysia gdzie jesteś???????

Roxy-dziś mi się śniłaś-byłyśmy wszystkie z naszymi pociechami i facetami u Was na spotkaniu BB,bardzo nas dużo tam było i było super.Zdziwiona byłam zkąd tak nagle mi się przyśniłyście z szogunkiem:-)A nad ranem to m nieźle mnie musiał poszarpać bo darłam się i płakałam przes sen jak opentana-śniło mi się że Nicol ktoś porwał:szok:k oszmar jakiś normalnie!!!!

cześć mamo niki,

sen faktycznie straszny!
ja to czasem jak coś mis ię takiego realnego przyśni, to nawet jak się już obudzę i wiem że to sen był, to emocje jeszcze potrafią mnie trzymać! :szok:

a teściowa - była półtora roku temu na 2 tyg. i było NAPRADWĘ BARDZO fajnie - nie wtrącała się a bardzo pomagała, więc liczę na to że i tym razem będzie spoko.
Choć teraz trochę się obawiam, ale to pewnie kwestia mojego samopoczucia...

no Martuś teraz to przyda Ci sie pomoc... już lada moment! a na długo przyjeżdza???

Mamo Niki - a dlaczego Twój eM musi wstawać do Nikol w nocy? budzi się Wam jeszcze??? snu nie zazdroszczę...

reklama
eeee no to choćby się waliło to nową wnusię zdąży poznać. ale powiedź mi lepiej jakim cudem Ty nie masz pewniaka co do imienia! ja bym miała 3 miliony pomysłów!!!
ha ha ha Ja zanim dzieci poczęłam miałam imiona
MamaNiki no właśnie wy jeszcze wstajecie do małej w nocy??Pochwal się tym nowym nabytkiem:tak:

Do góry