reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Dzień dobry Majóweczki

mama Niki oj to Ci się chłop napracuje! Ale to dobrze, wiesz? Nie będzie miał czasu i siły na głupoty :-) Dobrze, że już ryby odpadają, spędzi z Wami więcej czasu. Dziękuję za info o Joli, biedna, takie problemy! Mam nadzieję, że z serduszkiem to nic poważnego! Jolu jak znajdziesz chwilkę to odezwij się, ok? Czekamy tu na Ciebie

Umi a jak spanie Kacpra? Nadal Cię terroryzuje? :-)

A my zbieramy się na saneczki :-) Mrozik spory ale nie wieje i pięknie słonko świeci, śniegu mnóstwo!!

Miłego dnia Kochane :-)

reklama
mamstud tak nic sie nie zmieniło, w sumie tak sie do tego przyzwyczaiłam ze mi to przeszkadzać przestało i mój organizm uznaje to za normę. Pozostaje mi liczyc chyba tylko na to zeby jakos samo przeszło. Ja tez chce na sanki!!!

Hallo majóweczki!

U mnie znowu sypie jak cholera... normalnie wszystkiego się odechciewa...

dziękuję za gratulacje! Mamstud - Tobie również gratuluję. No i widzę pierwszą interwencję! Oby było ich jak najmniej...

Mamo Niki dzięuję za info od Joli. Kurcze myślałam, że Oni w trakcie przeprowadzki są i dlatego nawet o nią nie pytałam. A tu takie wieści. mam nadzieję, że już z nią dobrze i że to nic poważnego... a tyle razy obiecywała, że poprosi o pomoc. I nic! Kurcze Zosia-samosia!

Mamstud - ja tez chcę na sanki! ale może już jutro pójdziemy. Moi rodzice kupili Nati na mikołaja i mają je jutro przywieźć. Więc któż to wie...

Monika - miłego pobytu u Mamy! I wpadnij tu po powrocie.

m&m's mam nadzieję, że jednak nie usuniesz konta...

miłego popołudnia!!!

hej dziewczyny:-)

mamstud -zazdroszcze wypadu na sanki.U nas dziś pada i pada dość mocno wiec dziś zostałyśmy w domku,teraz też pada,pozatym w dalszym ciągu czekam na sanki jak m wróci z warsztatu to spytam czy przyszły wpadł na obiadek i zapomniałam spytać.

Marzenko-no wczoraj jola chciała coś napisać ale w zaistniałej sytuacji przeszła jej ochota, ja też mam nadzieje że szybko to minie i będzie ok,z tego co wiem to codzień ma robione ekg.Przeprowadzke zaczynają w poniedziałek,szkoda że mieszka tak daleko bo chetnie bym jej pomogła w pakowaniu itd,bo biedna nie może się przemenczać,mam nadzieje że jakiaś firma bądź dobrzy znajomi pomogą im w pakowaniu itd.A jak tam dietka kurcze jak 3dzień oszukuje no normalnie nie moge się zmobilizować,raz oszukałam i Ciągnie mnie do zakazanych produktów!Od jutra obiecuje sobie że nie będe oszukiwać.wkońcu w poniedziałek wreszcie pojade na fitness,już gardło nie boli więc moge jechać,choć drogi nie ciekawe ale musze!nawet w domu nic ostatnio nie ćwiczyłam.

Umi-no fakt kaska się przyda :tak:Potem przyjdzie styczeń to taki troszke gorszy okres na warsztacie ,potem znów na wiosne szaleństwo jak będzie zmiana na letnie.No to uparciuszek z Kacperka myślałam że spi spokojniej.Moja Niki odziwo wczoraj przespała całą noc nie obudziła się na mleczko.Jednak jakoś i tak się nie wyspałam,generalnie ostatnio ciężko mi się wstaje.
Miłego dzionka majóweczki.

A jak tam dietka kurcze jak 3dzień oszukuje no normalnie nie moge się zmobilizować,raz oszukałam i Ciągnie mnie do zakazanych produktów!Od jutra obiecuje sobie że nie będe oszukiwać.wkońcu w poniedziałek wreszcie pojade na fitness,już gardło nie boli więc moge jechać,choć drogi nie ciekawe ale musze!nawet w domu nic ostatnio nie ćwiczyłam.[/COLOR]
dietka do bani... od niedzielnych urodzin babci cały czas oszukuję. wczoraj byłam na takich warsztatach z konserwacji książki i tam mieli taki pyszne mini-ptysie! mniam! i tak sobie dziś pomyślałam, że skoro i tak dieta zawieszona to zjem sobie hot-doga. no i zjadłam...

hej majóweczki:-)witam weekendowo!
Oj zgrozo u mnie -12 za oknem,sporo sporo.Więc zastanawiam się czy wybierać się do mamy,musiałabym jakieś zakupy zrobić i na poczte wdepnąć.Niki została by u mamy .
Zła jestem bo sanki nie przyszły ,skoro ich niema to zapene dziś kurier ich nie podrzuci.
Jak nadal taka temp,za oknem bedzie to chyba nici z rodzinnych szaleństw ,a szkoda m dziś do 14 pracuje więc szło by wyskoczyć.Wieczorkiem muśimy skoczyć na msze i Niki z nami już się obawiam,dawno nie była w kościele,więc może być msza z atrakcjami;-)Zapewne będzie wołanie -Pan ,pani ,chłopczyk dziewczynka,bo mała tak potrafi jak kogoś sobie upatrzyw tłumie:-DAle pomodlić się po swojemu też potrafi:tak:powie i pokaże ,jak to ona robi -Ojca ducha śwetego Amen(tak mówi)jedynie jeszcze żegnanie jej się troszke ploncze,ale daje rade.

Marzenko-jak dla mnie to te ptysie bardziej kuszące:tak:jakoś tak za hot- dogami nie przepadam,ale pizza i hamburgery owszem no cóż pomarzyć zawsze można;-):tak:
Nic ućiekam bo małą mnie tu akatuje z boku ,naznośiła tone zabawek z pokoju:-D

Miłego weekendu dziewczyny:tak:

Dzień dobry Majóweczki

Umi to nie nie zazdroszczę, ja bym się wykończyła gdybym miała nadal do Gaby w nocy wstawać. Poczytaj jakieś poradniki, może to Ci pomoże :-)

Marzenka Gabryśka czasem ma focha na sanki i ryczy jak zarzynane zwierzę... Teraz np postanowiła zrobić tacie niespodziankę i z uśmiechem zjeżdża na tych sankach z górki i to do tego sama! :-) Wczoraj myślałam, że ją uduszę, a dziś takie kochane dziecko :-) Koniecznie napisz jak Natasza zareagowała na sanki!

mama Niki wykorzystaj, że M ma wolne popołudnie i chociażby na spacerek idźcie. A dietką się nie przejmuj, czasem trzeba odpuścić... Ja każdego wieczora postanawiam, że od jutra się odchudzam i co? I nic :-)

Właśnie, tak a propos dietki, ruskie pierogi robię :-) Dzieci na saneczkach, kawka ciepła na stoliczku, żyć nie umierać :-)
Miłego dnia Majóweczki

Hej majóweczki:-)
Mamstud-nie kuś tymi pierogami-uwielbiam ruskie!!!!mogłabym codzień jeść je na obiad:tak:Niki też bardzo lubi:-)ma to zapewne po mamuśi bo m jakoś za specjalnie nie przepada.

Tsarina-to świetne Wam prezenty Mikołaj przyniósł :tak:Niki dostanie Lego Duplo od Dzieciątka;-)Ja dziś już dostałam prezent od Mikołaja,widocznie byłam grzeczna:tak::-Daż musze się pochwalić bo to mój wymarzony ekspres do kawki Dolce Gusto.Matysia to teraz moge popijać taką dobrą kawke jak ty;-)
Dziś byliśmy w opolu w Karolince i oczywiście był fajny Mikołaj.Zrobilismy zdięcie Niki ale troszke się bała Mikołaja prawie już płakała jak jej dotknął .Zazwyczaj taki łobuz i wszystkich zaczepia ,a Mikołaja się bała jednak jak dał jej cukierki to już było ok,potem cały czas wołała Mikołaj Mikołaj.Dzień udany sporo kaski wydanej ,pokupowaliśmy już prezenty wszystkim także mamy z głowy,jeszcze musimy kupić chłopcom od szwagierki a to nie łatwe zadanie:tak:Ja jeszcze dla ema musze coś pod choinke kupić .Dobrej nocy majóweczki :tak:
To 2fotki,troszke rozmazane m telefonem robił

Bardzo przepraszam za zdublowanego posta,ale nie wiem jak usunąć

Załączniki

• Zdjęcie0097Mikołaj 2.jpg
    Zdjęcie0097Mikołaj 2.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie0096z mikołajem.jpg
    Zdjęcie0096z mikołajem.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
reklama
M&m s nie kasuj konta są tu dziewczyny ktore bardzo Cie lubią np ja i tęskniłabym za Tobą
Monia miło Cie widzieć ciesze się że wróciłaś do nas faktycznie moment trafił się niezbyt odpowiedni
Mamo_niki przekaż Joli uściski i dużo zdrówka mam nadzieję że wszystko będzie ok, co Mikołaja to dużo dzieci się go boi mój Kamil aż cał drętwieje na jego widok
Mamstud tak mi żal Andrzejka biedactwo kurujcie się pierwszy raz słuszę o atopowym zapeleniu płuc

Do góry