Hej!!!
Matysiu ,co tam ciekawego zobaczyłaś w wawie? Przyjezdni zachwycają się tym miastem a ja nie widzę w nim uroku
.Szaro, buro i jakoś za szybko się żyje.
Samolocik fajny i do niego jeszcze ludziki z ulubionej bajki chłopców więc wezmę go pod uwagę. Dwie następne strony mi się nie wyświetlają.Na jednej błąd 404 a na drugiej nie widzę zabawki . Wklej mi jeszcze raz proszę. Ciekawi mnie co wybrałaś z kolekcji Tomek i przyjaciele
Poszalałaś z remontem? Dużo Ci zostało do zrobienia?
Kasico,miło Cię widzieć. Już kiedyś pisałam,że zaglądam na Twój blog. Ostatnio się jakoś opuściłam ale wczoraj nadrobiłam zaległości
.Dużo tego nie było więc się popraw
Co do dzidziusia to przyjdzie jak przestaniecie się spinać.Ja też z Mikołajem zaszłam w ciąże przed samym okresem. Testy mi nie wychodziły i wybrałam nawet tabletki na wywołanie miesiączki i nic.Po tabletkach następny test i okazała się ciąża
.
Florencjo, fajnie ,że zaglądasz
Mój Mikołaj tez ma łatane zęby.Nalatałam się z nim po dentystach i du...Lekarz mi powiedział,że po takich dawkach żelaza jakie brał i tak mu się posypią więc szkoda moich pieniędzy na leczenie
Tomek za to robi wszystko tak jak brat i szoruje zęby razem z nim. Jak wieczorem nie umyje zębów to też próbuje mu myć gazą przez sen.
Mi też się podobają lego duplo ale Tomek woli bawić się już tym ,,normalnym,, więc te lego u mnie odpada.
Mamo Niki, ja też zapuszczam włosy
. To co mam teraz na głowie trudno nazwać fryzurą.No nic muszę się jakoś przemęczyć.
Widzę,że Niki obłowiła się w prezenty Mikołajkowe. Oj rozpuszczacie tą swoją niunie.Czy ona czasem nie jest jedyną wnuczka u obu par dziadków?
Co do sprzątania to pocieszę Cię,że ja nie mam nawet jednego okna umytego. Mam zamiar zacząć sprzątać od następnego tygodnia.
Jak jak dostaniesz jakies info od Joli to daj znać.
Kasico, witam środowo. Jak tam Twój szogunek?:
edit. a może dzisiaj jest czwartek? Kurcze jak człowiek nie pracuje to nawet kalendarza nie zna