reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko - a może oprócz tego syropu jakąś maść zastosować na klatkę? Czasami nawet masło pomaga... No i rosołek... Stare sposoby a dobre :happy:
Co do samego podawania syropku nie pomogę - i u Nas wszystko na siłę idzie...

P.S. no ja myślę, że się szybciutko poprawisz;-):-D

reklama
smaruję ją, smaruję. mam taką ziołową maść rozgrzewającą, więc wieczorem przed spaniem się smarujemy. zobaczymy, mam nadzieję, że minie jej przez weekend...

Marzenko Ty się mnie pytasz o zdjęcia a gdzie Wasze cooo???
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: na karcie pamięci...:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
jakoś tak czasu nie było, żeby przejrzeć co się nadaje:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
ach - jedno jest na nk...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie laski!!! gdzie są fotki - ja się pytam, coo???

Marzenko - połączone;-)
a dla Nati - duuuużo zdróweczka!!! Oby szybciutko jej minęło, i tym wszystkim męką nastąpiłby koniec!!!

no i gratki za bieganie - fajnie cooo??? Teraz to i My biegamy, hehehe :-D

a ja właśnie mam obiadek w połowie przygotowany. Przez tą psią pogodę zachciało mi się takiej wypasionej jarzynówki (i tym sposobem zrobiłam też czystki w lodówce ;-)) - miałam się oczyszczać jakoś... ale... dzisiaj daję sobie z tym upust... :sorry::-D

Tsraino - dla Ciebie indywidualne podziękowania! Spostrzegawcza Generałowo!!! Muaaa***
nie gadaj,jakbym była taka spostrzegawcza, to nie po trzech dniach ale w dniu rocznicy bym Ci życzenia składała,ale miło mi za indywidualne podziękowania!

my się obijamy u babci na grządkach- Iza potrafi już sama plewić marchewkę! no może jeszcze nie plewi dokładnie, ale marchewki wyrywa idealnie- tylko potem trudno bobasa domyś...

moniq... łobuzie! tęsknimy, dasz wiarę?

Witam :sorry:
Szmat czasu mnie tu nie było... od miesiąca nie mam telewizji i z netem też na bakier. Przeprowadziliśmy się do innego mieszkania i jest jakoś nieswojo :baffled: Próbuję się przyzwyczaić, ale co i rusz nowe 'niespodzianki' - ta więc nie ma leTko ;-)
Na szczęście moja kochana RODZINA (mój Mąż i Synek) są moim wielkim spełnieniem. :-) Tymuś jest małym łasuchem:szok:, jak tylko widzi, że ktoś je, zaraz jest obok i chętnie próbuje nowych rzeczy, zazwyczaj bardzo mu smakują :tak:. Na szczęście waży normalnie, bo 10,3kg i każdy się dziwi jak on pięknie i chętnie wszystko je. Wychodzą mu kolejne ząbki, ale dość dzielnie to znosi...bywa marudny, ale noce przesypia raczej. Gorzej było przy piątkach, no ale mamy to za sobą. Tymek nareszcie zaczyna coś gadać :-D:-) Wiem, że dla wielu z Was to żadna nowość, nie mniej Tymek nie wiele mówił od tej pory...bo tylko mama i tata...a teraz .... już słychać buła- bułka, chlebek, kota- kot, oty- buty, kuga- kubek :-D:-D:-D ubaw i duma... czekam na więcej każdego dnia :-)
Z mężem jest pięknie...mimo sezonu i późnych jego powrotów, całkowitego rozgardiaszu przez przeprowadzkę, ogarniamy wieczorami...czasem późnymi, czułe chwile dla siebie i są one magiczne...:-D Poza tym widok moich chłopaków razem, kiedy codziennie się bawią, a radość Tymka na widok taty wracającego z pracy są bezcenne, rekompensuje mi wszelkie małe niedostatki:sorry:
...ależ się rozpisałam :zawstydzona/y:

Kasica super, że wyniki są obiecujące...:-) i popisuję się pod dziewczętami ... biegaj z brzusiem!!!
Confi Tymek również ząbkuje :tak: więc wiem o czym mówisz, i też chyba mu podam wapno, bo jest cały pogryziony i takie dziwne te pogryzienia :nerd:
Kasiu buziaki dla Wiktorii 100 lat 100 lat!!! No i dla Ciebie, za to jaką jesteś fajną Mamą!:-):-D
Marzenka to wszystkiego czego sobie tylko życzysz, by się Wam spełniło...w tej niekończącej się Miłosnej podróży życia :-) No i przede wszystkim zdróweczka dla Nataszki... Tymek też mi chorował niedawno i smarowanko na klatę wystarczyło :tak:
Tsarina no to przygoda że hej ho... dobrze, że finał spokojny :tak:
Aga-k-m te powodzie mnie przerażają.... nie pojmuję tego i też myślałam o tym co pisałaś, że nasze państwo 'działa' w złym kierunku...-nic nowego. Nie na darmo ktoś wymyślił powiedzonko "Polak mądry po szkodzie".... choć naszemu państwu i do tego daleko :baffled:
Ankzoc oby już reszta uw była oki... życzę z serca!

Przepraszam, że tylko tyle ... ale mam ograniczony czas i niestety nie zdołam się dowiedzieć co u reszty Mamuś :zawstydzona/y::sorry: Wybaczcie.
Pozdrawiam Was każdą z osobna...które mnie znają i posyłam moc ciepłych i pozytywnych fluidów :-) na tę resztę miłych wakacji...Korzystacie Kochane ile się da...póki lato trwa!!!:-D:-D:-D

.WITAM MAJóweczki

Aga km-miło że ty jedna omnie jeszcze pamiętasz:tak:po wizycie u mojej kosmetolog jestem strasznie zadowolona.Przed ciążą często do niej zaglądałam bo wiadoma sprawa czas na to pozwalał teraz z tym gorzej.Dzięki mojej kochanej mamie czasem moge wyskoczyć i zrobić coś dla siebie:tak:Także bardzo się cięsze ,że znów moge odwiedzać swoją kosmetolog:-)Oczywiście musze się pochwalić że jest ona Mistrzynią Polski w makijażu permanentnym,także rozważam na czas obecny zrobienie sobie brwi .Męczy mnie to ciągłe robienie henny.Także dozbieram kaske i sobie zrobie:tak:Jak wiesz to troszke moje oszczędności się skurczyły po zakupienie mebelków dla Niki ,oczywiście nie wytrzymałam i dokupiłam kolejną część czekam aż przyjdą i ostro gonie m od wtorku coby brał się za robienie pokoju dla Niki. No Aga to się rozpisałam:zawstydzona/y:Współczuje złego samopoczucia i podaje grabe -mnie też wszystko wpienia chodze zdenerwowana i wogóle -to sprawka m.Oczywiście @też dziś przyjechała także jedziemy na tym samym wózku.Dzięki za info bo teraz wiem czemu Matysi nie ma ,niemiałam pojęcia że gdzieś jechała.Brakuje już jej tu!!!!Matysia zerknij tu czasem!!!!!tęskno za Tobą!!!!

Marzenko-fajnie że jesteś u rodziców,choc zapewne wolałabyś być z m, niż z rodzicami.Mam nadzieje że Nataszy szybko choróbsko minie:tak:z tym podawaniem syropku to faktycznie problem,nic raczej nie podpowiem bo ja zawsze Niki tłumaczyłam że dam jej dobre niam niam i nie było problemu,podawałam strzykawką i łyżeczką.Oczywiście gratki ogromne!!!!!!!!!super że Natunia chodzi a moja panna nadal się leni.Przy meblach owszem tak i wszystkim innym czego da rade się przytrzymać ale sama nie.Teraz unas na topie jest wchodzenie i schodzenie z narożnika.Doszło oczywiście znów kilka słów nowych.Także ciekawa jestem kiedy Niki samodzielnie ruszy,chyba tylko Niki została niewiem jak tam u Joli czy juz obie niunie chodzą.
Okruszek.emi-bardzo przyjemnie się czyta twojego posta:tak:tyle z niego bije optymizmu szczęścia ,ciepła i radości:tak:Super prawdziwe szczęście mieć takich super facetów:tak:A co do mieszkania to zapewne pare dni i będzie ok.

kasia,Monika-Fajnie że jesteście i piszecie:tak:
Kasia-wszystkiego najlepszego dla córci,wybacz że późno ale nie było mnie toszke na bb,więc dziś się dowiedziałam.

Confi-świetnie że Damiś tak ładnie wcina:tak:u nas znów obiadki są ble.Wagowo to Niki ma teraz 11kg.
Roxy-melduj się koniecznie po powrocie!!!mam nadzieje że pogda sie poprawiła i dobrze się bawicie:tak:

Sorki dziewczyny że tak pokrótce i mało ciekawie ,ale jakoś zły humor i teraz już zbyt duża ilość winka nie bardzo pozwalają na pisanie.Czymś trzeba było sobie humor poprawić.Jak mi się uda to jutro odezwe się z nad Dunajca,oile net będzie.Sorki za błędy w pisowni.Dobrej nocy mamusie.

Witam koleżanki.
Okruszku wiesz jak Ja bardzo lubię twoje posty:tak:tylko dlaczego tak rzadko piszesz:-(.Bardzo się cieszę że układa Wam się świetnie i oby nigdy to się nie zmieniło.
mama Niki jak mi się marzy taka wizyta u kosmetolog,niestety zawsze jest coś ważniejszego niż Ja :sorry:.

A u Mnie niewielkie zmiany, postanowiłam udać się do szkoły :-)po raz kolejny,co prawda to jeszcze nie moje wymarzone studia, ale już będzie coraz bliżej marzenia.
To na tyle miłego dnia;-).

reklama
Mamo NIki Bardzo Ci dziękuję. :-) Miło się czyta również Twoje posty, zawsze masz dla Każdego parę słów i o każdej Mamusi pamiętasz, za co Cię podziwiam. Życzę spełnienia z szybkim spotkaniem z kosmetologiem i pięknego pokoiku dla Małej :-) No i dużo dużo radości i żeby Ci się tak chciało jak Ci się nie chce ;-):-D
Kasiu dziękuję :-) Kochana jesteś. Rzadko, bo chyba jestem mało zorganizowana :-(, skoro nie wystarcza mi czasu by tu zaglądać i ogarniać wszystko i jeszcze sprostać potrzebom Tymka w tym czasie, a jak on śpi to jedyny czas, by trochę ogarnąć, by coś ugotować...i takie tam, a wieczory teraz kompletnie odpadają.... Nigdy nie umiałam czytać pobieżnie i dlatego zajmuje mi masę czasu by dowiedzieć się co u każdej z Was...Tęskni mi się za Wami, ale nie potrafię sobie zorganizować czasu by mieć go na BB - przykro mi moja Dobra Duszyczko - wybacz ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry