reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Jagódko...rośnij zdrowo i nadzwyczaj kolorowo, bądź córeczką grzeczną i bajeczną :-D:-D:-D niech świat dla Ciebie będzie niezwykle ciekawy, zdobywaj góry i ucz się fajnej zabawy...
a Mamusia i Tatuś niech codziennie się cieszą i w swe siły zawsze wierzą... :tak: Niech duma ich rozpiera... a radość nigdy nie umiera :-D
Buziaki Dziewczyny :*:*

Aguś ja Ci dziękuję za słowa jakie napisałaś do mnie...Kochana jesteś...

Ja się przyznaję, że mając już kilka podejść 'powrotów' jakoś trudno mi się odnaleźć ... mimo wszystko, mimo zawsze tak miłego przyjęcia...:sorry2::-) dobrych słów... eh... przepraszam :zawstydzona/y:
A już po tym zajściu ostatnim (związanym ze mną i jedną osobą na zamkniętym) to już w ogóle rzadko piszę na BB :sorry:
Może się jakoś przekonam...czas pokaże :-)

Tym czasem mam ważne pytanie do WSZYSTKICH
czy macie może jakieś foteliki dla Maluchów NA ROWER? Jeśli tak, to jakie, albo może coś szczególnie polecacie?

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie
:-)

reklama
Tsarino - hahaha - na pocieszenie powiem Ci, że wczorajszy dzionek (obiad w Rodzinnym kręgu) też był udany w 90%... baaaa... zaryzykowałabym nawet stwierdzeniem - 80%...
Liczę na to, że w sobotę będzie o te 20% lepiej :-D

nie mniej jednak ... z niecierpliwością czekam na bajeczkę :tak:

Okruszku - dziękuję za piękne zyczenia :***

Mogę Cię zapewnić na 1000%, że ... tutaj masz naprawdę życzliwe sobie grono. Ciepło Twoich słów działa jak dobry lek - i zaraża nas poniekąd (każda "wredota" os razu mięknie:-D)....
Rozumiem, że nie zawsze masz czas aby do nas napisać (ja też coraz rzadziej mogę sobie pozwolić na przyjemność siedzenia przed kompem)... ale nie rezygnuj z nas, i bądź pewna, że zawsze na Ciebie czekamy:tak::-).

Ostatnia edycja:
Witajcie w ten pochmurny dzień, mam nadzieje że pogoda się poprawi bo planuje urodzinki Wicia na działeczce przy grilku :-)
Przede wszystkim składam zaległe życzenia z okazji ukończenia roczku dla : Kubusia, oraz dla Jagódki dużo uśmiechu radości i pięknych chwil na kolejny roczek

M&M tak zostaje tylko jedna para na weselu czyli będzie tylko nasz, cały weekend zmieniałam zaproszenia :eek: A wesele mamy już 16 lipca :szok::szok::szok: a prawdę mówiąc nic jeszcze nie gotowe, nawet dopiero jadę w przyszłym tygodniu po sukienkę:eek::eek::eek:

Roxy tak jak już pisałam wyżej wesele jest 16 lipca.

mamoNiki no to widzę kochana że u Ciebie za fajnie się nie porobiło, a w przychodniach to już tak jest szkoda gadać, lepiej nie chorować, życze szybkiego powrotu do zdrówka :-):-):-)

Kasica super torcik, też chciałam zrobić Wiciowi sama na roczek ale chyba zrezygnuje, zresztą szwagier męża to cukiernik wiec niech sie produkuje chłopina :-D:-D:-D

Powiem Wam że miałam dziś bardzo nietypową pobudkę... Wiciu jak zwykle nie dał mi pospać i obudził się ok 6,30 nakarmiłam, przebrałam i wysypałam zabawki na podłodze aby go zająć choć na 15 min a sama się położyłam obok na kanapie. Nagle słyszę w mieszkaniu straszny szum coś jak trzepot skrzydeł, no i kot biegał po mieszkaniu jak poparzony, poszłam sprawdzić co sie dzieje a tu jaskółka sobie lata po mieszkaniu, jakie było moje zdziwienie :szok::szok::szok: poszłam obudzić M aby ja wyniósł na dwór, to na początku nie wierzył jak go budziłam i mówiłam o jaskółce w kuchni. Najgorsze jest to ze zrobiła mi szkody w mieszkaniu poprzewracała kwiatki z parapetu ( albo to moja kocica ) no i mam dziwne plamy na suficie jakby ktoś pomazał czymś czarnym :eek::eek::eek:
życzę Wam kochane miłego dzionka, idę na jakieś zakupy bo w lodówce tylko światło pozostało i ok 40 jaj :eek: Może ktoś potrzebuje troszkę??? :-D:-D:-D

ja również pędzę z życzeniami dla:

Kubusia (22.05) i Tikanis
oraz dzisiejszego solenizanta:
Krzysia i jego mamy Florencji

Wszystkiego najnajnajlepszego dla Was!!!
Oby na Waszej drodze byli zawsze życzliwi ludzie, oby szczęscie zawsze Wam dopisywało a uśmiech nigdy nie znikał z Waszych cudnych buziek - całusy od Cioci Agi i Dżo-Dżo :***

f4qtl4.gif

Witajcie:-)

Czy ta beznadziejna pogoda się kiedyś skończy????????:-(
U nas znowu leje:wściekła/y:
Wczoraj po południu było ładnie i w końcu udało nam się wybrać do Zoo...ale co z tego jak większość zwierzaków była pozamykana,hmmmmm

Tsarina,Aga....czekam na opowieści urodzinowe;-):-)

Owco....jaskółka :szok: w domu:szok: ależ Twoja kicia musiała mieć ucieche:-D:tak:;-)

Krzysiu Wszystkiego Najlepszego z okazjii Pierwszych Urodzinek
Rośnij Zdrowo na pocieche rodzicom:-)
BirthdayTatty.jpg

Ups...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kubusiu dla Ciebie Słoneczko spóznione ale szczere...
Wszystkiego Najlepszego z okazjii Pierwszych Urodzinek:-)
Buziak od Nadusi;-)

24.gif

Ostatnia edycja:
Roxy - w moim przypadku lepiej nie zaczynać opowieści, hehehe...
Na szczęście to był tylko obiad z expresowo robionym tortem (moja mama tak mi namieszała w planach... że chyba juz nigdy nie będę chciała nawiązywać z nią współpracy organizatorskiej... Najpierw chciała mi pomóc, później jednak nie miała siły ani chęci... więc w sobotę wieczorem zostałam ze wszystkim sama (M był na szkoleniu, i wrócił dopiero ok. 21:00), no a później (w niedzielę) zaczęłyśmy się dublować w daniach... Poza tym goście przychodzili w turach (moja Sis niespodziewanie musiała mieć dniówkę w szpitalu, a moj Tato w piątek wyjechał do Polanicy Zdrój i wrócił wczoraj o 19:00)...

Byłam zła na ten wczorajszy obiadek... ale z drugiej strony - dobrze, że pomimo przygód organizatorskich szczęśliwie dobrnął do końca.
W sobotę będzie grillowy kinder-bal, i tym razem polegam jedynie na sobie (M znowu ma szkolenie, i wraca w piątek wieczorem).

Wszystkiego co najlepsze dla Kubusia i Tikanis a także dla Krzysia i Florencji trzymajcie się ciepło, z radością w sercu i pyszną zabawą w odkrywaniu świata :-):-)

...no i chciałam Wam się pochwalić, że dziś rano mój M przyniósł mi bukiet pięknych pomarańczowych gerberków :-):szok:
oj już dawno mu się taki spontan nie zdarzył...:sorry2:
a ja z Tymkiem siedzimy w domu :cool: bo deszcz... mam nadzieję, że przejdzie, bo chciałabym wyjść i się nie kisić :dry:

Krzysiu wszystkiego Najlepszego z okazji ukończenia 1 roczku:-).
Okruszku witaj z powrotem,pisz jak najczęściej wiesz jak lubię Twoje posty:tak::-).
Tsarina czekam na kolejną bajkę:-D.
Aga dobrze że z przygodami ale obiadek się udał,w sobotę już będzie Kinder grill Cud,imód i Malina;-):-).
Owco to miałaś ciekawą pobudkę:szok:dobrze że M staną na wysokości zadania:-).

Wiem że późno ale zawsze chciałam złożyć życzonka dla Jagódki i reszty solenizantów Kubusia i Krzysia
Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy

reklama
Do góry