okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Jagódko...rośnij zdrowo i nadzwyczaj kolorowo, bądź córeczką grzeczną i bajeczną niech świat dla Ciebie będzie niezwykle ciekawy, zdobywaj góry i ucz się fajnej zabawy...
a Mamusia i Tatuś niech codziennie się cieszą i w swe siły zawsze wierzą... Niech duma ich rozpiera... a radość nigdy nie umiera
Buziaki Dziewczyny :*:*
Aguś ja Ci dziękuję za słowa jakie napisałaś do mnie...Kochana jesteś...
Ja się przyznaję, że mając już kilka podejść 'powrotów' jakoś trudno mi się odnaleźć ... mimo wszystko, mimo zawsze tak miłego przyjęcia...:-) dobrych słów... eh... przepraszam
A już po tym zajściu ostatnim (związanym ze mną i jedną osobą na zamkniętym) to już w ogóle rzadko piszę na BB
Może się jakoś przekonam...czas pokaże :-)
Tym czasem mam ważne pytanie do WSZYSTKICH czy macie może jakieś foteliki dla Maluchów NA ROWER? Jeśli tak, to jakie, albo może coś szczególnie polecacie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie :-)
a Mamusia i Tatuś niech codziennie się cieszą i w swe siły zawsze wierzą... Niech duma ich rozpiera... a radość nigdy nie umiera
Buziaki Dziewczyny :*:*
Aguś ja Ci dziękuję za słowa jakie napisałaś do mnie...Kochana jesteś...
Ja się przyznaję, że mając już kilka podejść 'powrotów' jakoś trudno mi się odnaleźć ... mimo wszystko, mimo zawsze tak miłego przyjęcia...:-) dobrych słów... eh... przepraszam
A już po tym zajściu ostatnim (związanym ze mną i jedną osobą na zamkniętym) to już w ogóle rzadko piszę na BB
Może się jakoś przekonam...czas pokaże :-)
Tym czasem mam ważne pytanie do WSZYSTKICH czy macie może jakieś foteliki dla Maluchów NA ROWER? Jeśli tak, to jakie, albo może coś szczególnie polecacie?
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie :-)