reklama
monika1977
Fanka BB :)
poza tym nasze samoloty to złom. może gdyby były lepsze skończyłoby się inaczej.
Ja niestety nie wierzę, że prawda "wyjdzie na jaw". uważam że jeśli z jakich kolwiek powodów będą chcieli coś ukryć to nie będą mieli z tym problemu. podadzą jakieś info do wiadomości i już. władza ma to do siebie że ma władzę i mogą bez problemu manipulować świadomością społeczeństwa.
Ale straszne to jest. Tyle ludzi.
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
poza tym nasze samoloty to złom. może gdyby były lepsze skończyłoby się inaczej.
dokładnie!!! i nie wyciągnęli wnisoków z tragedii któa wydarzyła się niedawno gdzie zginęli osobistości wojskowe
Ja niestety nie wierzę, że prawda "wyjdzie na jaw". uważam że jeśli z jakich kolwiek powodów będą chcieli coś ukryć to nie będą mieli z tym problemu. podadzą jakieś info do wiadomości i już. władza ma to do siebie że ma władzę i mogą bez problemu manipulować świadomością społeczeństwa.
no dokładnie myślę tak samo, bo jak już napisałam mydlą oczy ludziom i nic poza tym słyszymy i wiemy to oni chcą a nie to jaka jest prawda
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie!!! ja tego nie mogę zrozumieć!!!! jak w XXI wieku w kraju rozwiniętym, może dojść do czegoś takiego??!!!!! z powodu złej pogody??!!!!! to nie mógł nielądować?? albo lądować na innym lotnisku??!!! przecież prezydencki samolot prowadzą na pewno najlepsi doświadczenie piloci a nie jakieś żółtodzioby. więc ja nie rozumiem!!!
Moniq ty masz eksperta w domu, zapytaj go niech nam wytłumaczy jak to możliwe.
no dokładnie myślę tak samo, bo jak już napisałam mydlą oczy ludziom i nic poza tym słyszymy i wiemy to oni chcą a nie to jaka jest prawda
dokładnie tak jak powiedziałaś, wiemy to co oni chcą.
Dziewczyny, nie ma co kombinować.
Rozmawiałam właśnie z kolegą (pilotem), który zna ludzi z załogi tego samolotu.
Na 90% lądowali pod presją, była taka sobie pogoda, lotnisko nie ma systemu naprowadzającego, robili kkilka podejść, za każdym razem niżej a ż w końcu było za nisko.
Tylko w Polsce może się tak zdarzyć.
A to że rządowę samoloty to złomy to druga sprawa - zarówno ten Tu i Ił.
Zamiast latać LOTem ...
oj Boże
wsytarczyło polecieć na inne lotnisko ...
Na 90% lądowali pod presją, była taka sobie pogoda, lotnisko nie ma systemu naprowadzającego, robili kkilka podejść, za każdym razem niżej a ż w końcu było za nisko.
Zamiast latać LOTem ...
oj Boże
monika1977
Fanka BB :)
Moniq ,czy była możliwość żeby Twój K pilotował ten samolot? W sumie to wiem,ze jest pilotem ale gdzie lata i z kim to już jakoś nie dopytałam.Jak usłyszałam o tej katastrofie to zaraz pomyślałam o was.
Dziewczyny, nie ma co kombinować.
Zamiast latać LOTem ...
oj Boże
no właśnie czytam że lotnisko było zamknięte kazali im lądować w moskwie lub mińsku a oni i tak lądowali w smoleńsku ???????!!!!!!!!!!
Nie Kochana ...
Boże, jak by K był pilotem rządowym to chyba bym była łysa i sucha. Tam się lata jak w jakimś obozie koncentracyjnym. Poza tym, ja tylko czekałam aż się ten Tu kiedyś rozwali. Te samoloty są tak awaryjne. Tyle już się po drodze wydarzyło (raz się zapalał, raz strzelały koła ...) Czekali z wymianą samolotu do czasu aż się coś stanie. No i się doczekali ...
A mój mąż Moni lata prywatnym biznesowym samolotem dla firmy Asseco Poland
No więc właśnie ...
MUSIELI lądować ...
Oni w ogóle wiele razy coś MUSIELI.
Za kilka lat na świecie pojawią się kolejne dowcipy o Polsce z tym związane ...
Co za kraj .... porażka!!!!
Boże, jak by K był pilotem rządowym to chyba bym była łysa i sucha. Tam się lata jak w jakimś obozie koncentracyjnym. Poza tym, ja tylko czekałam aż się ten Tu kiedyś rozwali. Te samoloty są tak awaryjne. Tyle już się po drodze wydarzyło (raz się zapalał, raz strzelały koła ...) Czekali z wymianą samolotu do czasu aż się coś stanie. No i się doczekali ...
A mój mąż Moni lata prywatnym biznesowym samolotem dla firmy Asseco Poland
no właśnie czytam że lotnisko było zamknięte kazali im lądować w moskwie lub mińsku a oni i tak lądowali w smoleńsku ???????!!!!!!!!!!
No więc właśnie ...
MUSIELI lądować ...
Oni w ogóle wiele razy coś MUSIELI.
Za kilka lat na świecie pojawią się kolejne dowcipy o Polsce z tym związane ...
Co za kraj .... porażka!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
kochani ja też nie mogę uwierzyć w to co widzę i słyszę :--(
owszem nie lubiłam Kaczyńskiego, aczkolwiek należy mu się szacunek...
to wielka tragedia, zginęła cała elita rządu... każdy z nich miał rodziny, dzieci...
Szok normalnie...
I to jeszcze podczas obchodów rocznicy w Katyniu, paradoks normalnie
owszem nie lubiłam Kaczyńskiego, aczkolwiek należy mu się szacunek...
to wielka tragedia, zginęła cała elita rządu... każdy z nich miał rodziny, dzieci...
Szok normalnie...
I to jeszcze podczas obchodów rocznicy w Katyniu, paradoks normalnie