reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

My co robimy buuuu:-(.
dzieci śpią,M ogląda film-(czyt.śpi) a ja cóż ja robię:-(.
Martuś rusz tyłek i miłego wieczoru:tak:;-).

jeszcze M coś majstruje, i Mikołaj kolacje kończy, więc na razie tu jestem. :-)

Tobie się wychodzić jeszcze chce???

ja marzę, żeby pójść spać zaraz...

a teraz siedze z Wami i gram w gold minera... Sławka nie ma, a Młoda śpi!

wiesz co tak szczerze to mi się chce i nie chce. siły nie mam , spać mi się chce jak cholera. ale zdrugiej strony tak żadko gdzieś razem sami z M wychodzimy że nawet na godzine na drinka do knajpy byłoby miło.:rolleyes::rolleyes: to się "zmuszam" :-D;-):-p

reklama
m&m miłego wieczorka :tak:

kasica, trzymam kciuki za kolejne badania :tak:

Marzena je też senna jestem, ale jeszcze wstawiłam pranie młodego i musze poczekać troszkę :sorry2:

kasia, a ty co dobrego dostałaś na wałówkę? ;-):-)

sałatki,które trzeba było zjeść,gołąbki,szynki -kiełbasy swojskie,jaszcze raz gołąbki i bigos do zamrażarki i to chyba tyle...ale jak dla Nas to i tak jedzenia na kilka ładnych dni:tak:

Oj Marzenko Ty trzymałaś tą dietę przez święta-współczuję:sorry2:.
Pożegnam się na dzisiaj...Pa laski;-).

Ostatnia edycja:
kasiu
dziękuję za słoneczko:-)...a u nas stara "bida"

piszecie o pomidorowej..ja jutro mam zamiar "ową" zupkę ugotować Kasiulkowi (pierwszy raz) i zobaczymy czy będzie jadła...kupiłam jej taki drobniutki makaron (gwiazdeczki) ciekawe czy będzie to chciała:confused:

martuś
wyjdź...zawsze Ci spanko minie jak wyjdziesz na "świerze" powietrze...kurcze co ja bym dała za takie wyjście..w ogóle to marzy mi się normalnie dyskoteka....poszalałabym na parkiecie..no ale niestety póki co mogę sobie takie imprezowanie wybić z głowy:-(

reklama
Witam się kochane jak zwykle ostatnia:-)Wczoraj przed spaniem miałam do was pisać,ale pan i władca pilnie potrzebował laptop no i ktoś musiał ustapić:no:
Jolu-tak myślałam,że nie obeszło się bez szpitala,widziałam,że już potem nic nie pisałaś ,więc z tego wnioskowałam,że nie ma poprawy i zapewne jesteście w szpitalu,bardzo mnie to martwiło i myślami byłam ciągle z wami.Mam nadzieje że u was jest już ok i nastąpiła poprawa:tak:
Owco-jak dobrze,że się odezwałaś,teraz jestem już spokojniejsza,w świeta pomimo swoich problemów myślami ciągle byłam z tobą i Wicią i Jolą i dziewczynkami,ja to jestem taki mieczak jak szkrabki cierpią.Kiedyś na szczepieniach Niki 2 razy się popłakałam z żalu ,że taki mały smyk a musi znosić ból,ale wiadomo,że w dobrej sprawie.Kochana jestem dobrej myśli,napewno się wszystko dobrze ułoży i wreszcie paskudne chorubsko pójdzie precz!Dużo buziaków i pozytywnych myśłi Ci przesyłam:tak:
My mamy już kąplet badań,we wtorek byliśmy na usg ciemiaczka,dr powiedział że jest wszystko ok,że ciemiączko się prawie już zrosło ,tak więc zaklepałam termin u pani Neurolog i mamy wizyte16.04 ale wiem,ze jest ok bo Niki coraz lepiej i wiecej się podnosi takze napewno lada moment wstanie!takze tak jak przeczówałam i jak pisałyście to mały leniuszek i najwidoczniej ma czas:-)
Barmanko-torcikpierwsza klasa jestem pełna uznania,ja to nawet normalnego torcika nigdy nie piekłam:zawstydzona/y:nie biore się za to bo bladego pojecia niemam jak sie tort piecze,rany jaki wstyd

M&m'S-jak jest okazja na wyjście i spędzenie czasu z m,to leć i kożystaj ,że mozesz mieć m na wyłoncznośc dla siebie,ja to bym chciala z m wyjść wieczorkiem gdzieś sam na sam ,bo ostatnio to chyba ,ba nie chyba tylko napewno mielismy mega kryzys,na szczescie m coś zrozumiał i dziś jest już prawie ok.Pisze prawie bo ja słowa przepraszam nie usłyszałam:-(ale dobre i to że wreszcie rozmawiamy normalnie i ja odrazu mam samopoczucie lepsze.Lepiej się uśmiechać niż płakać!Dlatego ostatnio mało konkretnie pisałam na bb ,bo nie mogłam myśli zebrać.
Moniq-co u was?odzywaj się kochana!a wracając do Czika-to mieszanka Labradola z Goldenem ,teraz wiem ,z tąd ten wygląd ciut inny.Mi i Niki m obiecał,że też kiedyś też jak szkrab nasz podrośnie to będziemy mieć nowego członka rodziny (słodkiego labradora)
Kasica-trzymam kciuki za kolejne badania i dobre wyniki:tak:
Aga km-co u was słychować?jak leci
Roxy-Gratuluje b,dobrego gustu-mam na myśli wasze mieszkanie po prostu piękne.Istny raj dla Nadii bo przecież tyle miejsca do chodzenia:tak:no i ogromne gratki zuch dziewczyna!:tak:widać,ze tak sprawnie i szybko pędzi przed siebie no i wogóle nie ma stracha:szok:mały pędziwiatr,przyjemnie się oglądało filmik mała spryciula:tak:
Confi -a jak Damiś ,co u was?co porabiacie ciekawego?pozdrowionka:-)
Nina27-witam się.miło że się pokazałaś ,bo dawno Cię nie było na BB
Malinko,Słonkoonline-witam się teraz bo jakoś wcześniej nie miałam okazji was poznać
Wspominacie o gorszych apetytach słoneczek kochanych,my ospukać nie mamy problemu.Ostatnio jak Niki wychodziły ząbki to apetyt sporo spadł.Teraz od jakiegoś czasu wrócił i widze po Niki że jest okrąglejsza no i waga też pokazuje więcej,ale pewnie długo to nie potrwa bo zaczęła się mocno ślinić,oraz wiecej kaprysi i bardzo płaczliwa się zrobiła,także myśle ,że cośik nowego w bużce pewnie się przebija,moze będzie jakiś nowy zębuszek:-)
Jutro odwiedza mnie kolezanka i mój przyszły zięć:-D:-D:-Dsą w PL,od świat to nas odwiedzą:tak:także Niki ma jutro randke -kawaler przychodzi:tak::-D
ok koncze pisanie bo po braku nieoobecności chciałam nadrobić ,no i się rozpisałam,jak pominiecie post to się nie ździwie bo sporo do czytania:-)Dobrej i spokojnej nocy wam wszystkim!!!

Do góry