kasica - cieszę się, że wyniki pomyślne
.
malinka - witaj zgubo!!! czekamy na wieści z niecierpliwością i ciekawością zarazem, buziak wielki
.
barmanka - przeprowadzek też nie lubię, przeżyłam dwie i mi wystarczy. Życzę znalezienia fajnego mieszkanka. A torcik smakowity i ten kolor!!!! Ja też będę piekła torcik sama. Co do niespodziewajki to życzę Takiego Ktosia w twoim brzuszku aby pojawił się bez specjalnego zaproszenia za to z paczuszką euforii, radości i zapowiedzią nowych przygód
.
mamstud - moja koleżanka urodziła 3 dzieci przez cesarkę. Obecnie ma czerwona kartę czyli totalny zakaz! I każde było donoszone i powyżej 4kg
.
tsarina - to masz małego wybitnego obserwatora
, uważajta co robicie bo Młoda to odkrywca wszechstronny i potrafi zrobić z odkryć użytek
.
owca - Wiktorek ma dalej kłopoty z oddychaniem to i mały apetyt, siły organizmu są skierowane na co innego więc mniej je. Może podawaj przegotowaną wodę łyżeczką, często ale mało. Moja Gosia jak miała wymioty i biegunkę przez 5 dni (2 razy w ciągu 7 miesięcy) to nic nie chciała jeść ani pić, podawałam łyżeczką bardzo często wodę (akurat z mikroelementami i prebiotykami i probiotykami aby uzupełnić elektrolity i inne). W chorobie trawienie mleka jest cięższą pracą dla organizmu. Myślę, ze jak miną problemy z oddychaniem to apetyt wróci. A Ty jak reagujesz kiedy masz dolegliwości astmatyczne? Może zapytaj lekarza co Małemu podać aby uzupełnić witaminy i wzmocnić organizm z powodu Jego braku apetytu i utraty wagi?
jola - bidulko to miałaś przeżycia
. I sama na placu boju
. Dziewczyno czy masz możliwość skorzystać z bezpłatnej pomocy do dzieci??? Może taka obca ale ciepła osoba mogłaby przychodzić i bawić się z dziewczynkami abyś mogła coś w spokoju zrobić w domu, spokojnie zjeść, wyjść do fryzjera itp. I to nie chodzi aby na kilka godzin ale choć takie 2-3h!!! z 2-3 w tygodniu. I może przy obcej zaczęłyby rzucić pokarm, zasypiać bez bujania??? Ty jesteś przemęczona, przewrażliwiona i dlatego zbyt nerwowa aby wykazać się spokojem i cierpliwością i konsekwencją w postępowaniu z córciami a One to czują i wiszą na Tobie. Może spróbuj??? Jolu, zdrówka życzę i więcej chwil na nieróbstwo i małego lenia.
mamamatysia - mój m ma na drugie Adam, moze wypożyczysz swojego na czas remontu??? Bo ja mam zabudowę wanny do zrobienia od 5 lat!!!!!!! I kafelki w kuchni do położenia (paseczek). Widząc jaki zapał ma twój M to poszłoby szybko
. A tak może do 10 rocznicy doczekam obudowy wanny (chyba, ze sama sobie fundnę jak wrócę z wychowawczego), chyba, ze uduszę M gołymi ręcami! (jest osttanio nieznośny w sposób podnoszący mi adrenalinę). ech...