reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

nina dzięki za pamięć ;-)

Wszystkim dziewczyną dzięki za kciukasy

Właśnie weszłam aby napisać, że w głowie po staremu nic nie przybyło a to ważne, ale jestem mega szczęśliwa:-D:-D:-D:-D:rofl::rofl::rofl::rofl::-D:-D:-D:-D:-D

wyniki dzisiejszego kręgosłupa w poniedziałek

reklama
kasica super :tak:gorąco pozdrawiam;-)
Tsarina ale poszalałaś z tym wolnym dniem,czasem nawet umycie okien w samotności jest dla nas frajdą:confused2::-D.
mama Niki popieram torty się łatwo robi ale wykończenie...wyższa szkoła jazdy:sorry:.
Moni i ja z bakteriami nie pomogę:zawstydzona/y:.
Ale dzisiaj był piękny dzień do domu tylko z Fisiem na siku wpadaliśmy:-)i coraz więcej takich dni będzie ,co mnie cieszy:tak:.

kasica - cieszę się, że wyniki pomyślne :).
malinka - witaj zgubo!!! czekamy na wieści z niecierpliwością i ciekawością zarazem, buziak wielki :).
barmanka - przeprowadzek też nie lubię, przeżyłam dwie i mi wystarczy. Życzę znalezienia fajnego mieszkanka. A torcik smakowity i ten kolor!!!! Ja też będę piekła torcik sama. Co do niespodziewajki to życzę Takiego Ktosia w twoim brzuszku aby pojawił się bez specjalnego zaproszenia za to z paczuszką euforii, radości i zapowiedzią nowych przygód :).
mamstud - moja koleżanka urodziła 3 dzieci przez cesarkę. Obecnie ma czerwona kartę czyli totalny zakaz! I każde było donoszone i powyżej 4kg :).
tsarina - to masz małego wybitnego obserwatora :), uważajta co robicie bo Młoda to odkrywca wszechstronny i potrafi zrobić z odkryć użytek :).
owca - Wiktorek ma dalej kłopoty z oddychaniem to i mały apetyt, siły organizmu są skierowane na co innego więc mniej je. Może podawaj przegotowaną wodę łyżeczką, często ale mało. Moja Gosia jak miała wymioty i biegunkę przez 5 dni (2 razy w ciągu 7 miesięcy) to nic nie chciała jeść ani pić, podawałam łyżeczką bardzo często wodę (akurat z mikroelementami i prebiotykami i probiotykami aby uzupełnić elektrolity i inne). W chorobie trawienie mleka jest cięższą pracą dla organizmu. Myślę, ze jak miną problemy z oddychaniem to apetyt wróci. A Ty jak reagujesz kiedy masz dolegliwości astmatyczne? Może zapytaj lekarza co Małemu podać aby uzupełnić witaminy i wzmocnić organizm z powodu Jego braku apetytu i utraty wagi?
jola - bidulko to miałaś przeżycia :(. I sama na placu boju :(. Dziewczyno czy masz możliwość skorzystać z bezpłatnej pomocy do dzieci??? Może taka obca ale ciepła osoba mogłaby przychodzić i bawić się z dziewczynkami abyś mogła coś w spokoju zrobić w domu, spokojnie zjeść, wyjść do fryzjera itp. I to nie chodzi aby na kilka godzin ale choć takie 2-3h!!! z 2-3 w tygodniu. I może przy obcej zaczęłyby rzucić pokarm, zasypiać bez bujania??? Ty jesteś przemęczona, przewrażliwiona i dlatego zbyt nerwowa aby wykazać się spokojem i cierpliwością i konsekwencją w postępowaniu z córciami a One to czują i wiszą na Tobie. Może spróbuj??? Jolu, zdrówka życzę i więcej chwil na nieróbstwo i małego lenia.
mamamatysia - mój m ma na drugie Adam, moze wypożyczysz swojego na czas remontu??? Bo ja mam zabudowę wanny do zrobienia od 5 lat!!!!!!! I kafelki w kuchni do położenia (paseczek). Widząc jaki zapał ma twój M to poszłoby szybko ;). A tak może do 10 rocznicy doczekam obudowy wanny (chyba, ze sama sobie fundnę jak wrócę z wychowawczego), chyba, ze uduszę M gołymi ręcami! (jest osttanio nieznośny w sposób podnoszący mi adrenalinę). ech...

Ostatnia edycja:
Kasica super, że nic nowego w głowie się nie zrobiło. W kręgosłupie też tak będzie... zobaczysz.

Bohaciefka mój M tez ma takie zaięcie do prac remontowych w domu... ehhh, aż szkoda słów.

Tak właściwie to wpadłam tylko życzyć Wam miłego weekendu. Jutro po południu do niedzieli będę "szaleć" w Toruniu.

Aha i w związku z tym Najlepszego dla Nadinki z okazji ukończenia 11 miesięcy. Buziaki maleńka od cioci Eweliny i Julka
Trzymajcie się... buziaki

reklama
bohaciefko, dziękuje za miłe słówka :tak: kofffana jesteś :-)

nino, a ja bym na śmierć zapomniała się zapytać...:eek: powiedz mi czy planujesz zakup tortu na roczek dla Julianka? a wiesz skąd/od kogo będziesz zamawiać torcik?

Do góry