reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Jestem .Wróciłam ze spacerku tak pięknie u nas:tak:.I serniczek zrobiłam:-).
Tsarina to powodzenia na prawku;-).
Filip uwielbia spacerki i do puki wózek jedzie siedzi grzecznie,ale nie wolno stawać:sorry2:i śpi z chęcią na spacerku:tak:.A i z jedzeniem też nie mamy problemu także niejadką nie poradzę.
7-180 mleko z kaszką
11-180 rzadka kaszka
14- obiad
17-deser,jogurt,chlebek itp.
19/30-240 mleko z kleikiem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
tsarina
pisz więcej o prawku to może i w końcu ja się zmotywuję...kurcze tak bardzo by się przydało

martuś
normalnie zazdroszczę Ci, że mała tak długo spała...boszsz co ja bym oddała za 3h:-p

kasia
piszesz o ładnej pogodzie..a u mnie tak ponuro...ze spacerku nici...qrwica mnie w tym domu weźmie....:no:

owca, trzymam kciuki za was :tak:
a może zamiast spacerków wybierz werandowanie? (jeśli masz balkon oczywiście) :tak: to raptem pare minut, a bezpieczniej - przynajmniej tak mi sie wydaje...

mamomatysia, mi w takich ciężkich dniach pomaga kawo-redbull :-) wiem że nie zdrowe, ale w kryzysowych sytuacjach pomaga ;-)
a jak sprawuje się ten basenik z piłeczkami? myślałam o czymś takim :tak::tak: ale właśnie wizja latania po mieszkaniu w poszukiwaniu rozsypanych kulek zniechęciła mnie :zawstydzona/y:

Filip uwielbia spacerki i do puki wózek jedzie siedzi grzecznie,ale nie wolno stawać:sorry2:i śpi z chęcią na spacerku:tak:.A i z jedzeniem też nie mamy problemu także niejadką nie poradzę.
7-180 mleko z kaszką
11-180 rzadka kaszka
14- obiad
17-deser,jogurt,chlebek itp.
19/30-240 mleko z kleikiem:-)
Kasiu możemy przybić sobie "piątki":tak::-):-) ze spacerkiem mam tak samo jak ty. Z obiadkiem również ;-)Choć nie zawsze - niestety :-:)-( Czasem jest tak że jak śpi do 8 to już za żadne skarby świata nie zje tej jednej porcji mleczka :no:
Ale najgorzej mam z podaniem herbatki/soczku :-( jakby mógł to by cały dzień nie pił :szok::szok: i niestety pije tylko z butelki ze smoczkiem, bo podanie w kubku niekapku właśnie kończy się tym że nic nie pije:baffled:, tak samo w bidonie - słomka służy jako gryzaczek:baffled:

Nie mam bladego pojęcia jak go oduczyć picia herbatki/soczku z butelki ze smoczkiem :baffled::szok::-:)-(

Co do picia nie ma problemu, od początku dostaje soczki z niekapka i pije, a z butelki dostaje herbatki bo z kubeczka za szybko leci.Teraz chce kupić bidonik i odstawić butelkę zobaczymy.

Wszystkiego najlepszego dla

* Gucia
20zocie.jpg

* Nataszki

zsvl1z.jpg

Nie nad robię wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jestem już po pierwszym rezonansie kolejny jutro ;-) siedzę i pisze z wami z wenflonem w ręce:baffled: ale w sumie wole tak niż gdyby mieli mnie jutro jeszcze raz kuć:wściekła/y::wściekła/y: nie cierpię tego - badania zresztą też już nie lubie

Dla wszystkich dzieciaczków wszystkiego co najlepsze:-D:-):tak:;-)

Hej Kochane.
Dawno mnie nie było i trochę się gubię po zmianach na forum :/
jeśli tylko znajdę chwilkę napisze co u nas ale tak szybko chciałam bardzo bardzo podziękować za życzenia tym które pamiętały- jesteście Kochane.

Jej Malinak - Witaj!!!
az wierzę własnym oczom...!!! fajnie, że do nas w końcu wpadłaś! zostaniesz na dłużej?

Kasica - trzymam kciuki za badania!

reklama
Witaj Malina;-)szybko pisz co u Was,gdzie byłaś jak cię nie było:-).
A w ogóle jest ktoś???
Kasica oczywiście trzymam kciuki:tak:.

Ostatnia edycja:
Do góry