barmanka79
Deus Dona Me Vi
kornasia, wszystkiego dobrego dla Diany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe tak tak to jaJej Malinak - Witaj!!!
az wierzę własnym oczom...!!! fajnie, że do nas w końcu wpadłaś! zostaniesz na dłużej?
zaraz wam wszytsko opiszeWitaj Malina;-)szybko pisz co u Was,gdzie byłaś jak cię nie było:-).
oczywiście że mnie myślami przywołałaś DZiekuje bardzo za eska- uwierz mi normalnie się wzruszyłam- Kochana jesteś :***Malinka śmiem twierdzić że przywołałam cię myślami, bo chciałam dziś do ciebie pisać. i dużo o tobie myślałam. :-)
dziekuje za miłe przywitanie ))aaa zapomniałam - Malinko witaj, fajnie że się pojawiłaś, bo już martwiłyśmy się o ciebie
Witam nową mamę ))
Malinko,Słonkoonline-witam się teraz bo jakoś wcześniej nie miałam okazji was poznać
hejo,
u nas dziś takie słoneczko że ...:-) milusio.
uuu Nina, też bym sobie poszła potańczyć....o matko już chyba zapomniałam jak to się robi...