reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

kornasia, wszystkiego dobrego dla Diany

s6hwr4.jpg

reklama
Dzień dobry mamusie.
Słoneczko świeci pogoda się zapowiada a ja deptam z młodym do lekarza:-(.
Muszę zahaczyć o aptekę bo sama w formie nie jestem i jakieś witaminy by się przydały.
Wczorajsze zakupy do bani garnituru jak nie było tak nie ma.Obkupiłam trochę Filipa i nic poza tym.M nawet żartował,że ja to chyba chora jestem bo na ciuchy nawet nie spojrzałam:eek:.
Barmanko na sam widok puszki red bulla mnie dźwiga:sorry: wiec nie przejdzie.
Co do baseniku to u nas na razie się sprawdza.Filip wchodzi i bawi sie nawet pół godziny.Tylko piłek za mało.Dziadkowie kupili zestaw podstawowy czyli namiot-basen+ 50 piłek.Zamierzam nabyć jeszcze okołu 300-wtedy będzie zabawa.

Zmykam szykować Filipa na wizytę jak zmierzluch pozwoli to skrobnę coś później.
Miłego dnia.

Diano...Kornasiu....Wszystkiego Dobrego:-)
1098600805_56b5e95a11.jpg

Dzień Dobry kochane:-)
Ja tylko na chwile....piękna pogoda,jedziemy na cały dzień do teściów:tak:

Malinko...Witaj kochana:-):-):-)
Odzywaj się w miare możliwości częściej:tak::-)

No to paa, do potem;-)

Jej Malinak - Witaj!!!
az wierzę własnym oczom...!!! fajnie, że do nas w końcu wpadłaś! zostaniesz na dłużej?
hehe tak tak to ja :)
Witaj Malina;-)szybko pisz co u Was,gdzie byłaś jak cię nie było:-).
zaraz wam wszytsko opisze :)
Malinka śmiem twierdzić że przywołałam cię myślami, bo chciałam dziś do ciebie pisać. i dużo o tobie myślałam. :-)
oczywiście że mnie myślami przywołałaś :) DZiekuje bardzo za eska- uwierz mi normalnie się wzruszyłam- Kochana jesteś :***
też dużo o was myślałam i o dzieciaczkach naszych majowych, ogromnie tęskniłam :(
aaa zapomniałam - Malinko witaj, fajnie że się pojawiłaś, bo już martwiłyśmy się o ciebie :sorry2:
dziekuje za miłe przywitanie :)))

Malinko,Słonkoonline-witam się teraz bo jakoś wcześniej nie miałam okazji was poznać
Witam nową mamę :)))

Długo mnie nie było bo jakoś tak na raz sporo problemów miałam na głowie :( nie mam nawet chwili wolnego czasu,duzo pracy, cały czas zajmuję się domem
( sama), Guciem, non stop nad książkami... oszaleć można :( ale już nabieram sił i organizacji. od poniedziałku będę miała troche mniej nauki to na pewno zorganizuję jakieś spotkanko wieczorne AA ;)))
no i musze już uciekać bo mam jeszcze kilka pacjentów domowych przed pracą :|
ściskam was mocno i obiecuje poprawę :)))

hejo,

u nas dziś takie słoneczko że ...:-) milusio.
Wyszliśmy wczoraj z M. nic specjalnego. Ale miło było troszke się wystroić, i być razem. Po prostu sami. :-)

Mama Niki, widzisz wiedziałam że z Nicol wszytsko ok. i ten neurolog na peweno też powie że jest super dobrze. :-) współczuję kłótni z mężem. wiem jak to ciężko od razu się robi człowiekowi. ale dobrze że już jest lepiej.

uuu Nina, też bym sobie poszła potańczyć....o matko już chyba zapomniałam jak to się robi...

Malinka, fajnie że jesteś. :-)

mmatysia, zgram zdjecia to pokarzę ci jaki Mikołajowi kupiłam garniturek na ślub.

hejo,

u nas dziś takie słoneczko że ...:-) milusio.

uuu Nina, też bym sobie poszła potańczyć....o matko już chyba zapomniałam jak to się robi...

ja Cie dobijać nie chcę, ale masz ślub za niedługo to lepiej poćwicz...

Dzień dobry mamuśki... mój M ma dziś wolne, zabrał Izę i poszli na spacer... a ja mam wolność w domu i szaleje... gotowanie, sprzątanie, pranie, okna i wszystko! I cos mnie porąbało, ale mnie to cieszy... a po domu biegam w najbardziej porozciąganych dresach, z masą nieułozonych włosów, ale z drugą maseczką na twarzy...

malinka hełoł... kope lat!

Witaj Malinko dawno cie u nas nie było ale mam nadzieje,ze już nam nie znikniesz.
Tsarina zazdroszczę dnia dla siebie.Ja co prawda wysłałam Matysia do teściowej ale za to Filip dokazuje za dwoje:baffled:.
M&m's wrzucaj ten garniturek,chętnie obejrzę:-).

Wróciliśmy od lekarza.Boszeee dwie godziny w poczekalni myślałam ze Fifi ze skóry wylezie:wściekła/y:.Potem pól godziny w gabinecie.Stos maści,płynów do inhalacji , syropów i 150 zł zostawione w aptece.
Idę wciąć paczka z adwokatem może mi się humor poprawi:sorry:

Nataszko, Guciu i Dianko moc buziaków na ten 12 miesiąc.

file_1_2.jpg

file_5.jpg

file_4_2.jpg

My walczymy trzeci dzień z gorączką. Wydaje mi się,że to zapowiedz trzydniówki. Tomek w święta podjadł piasku z piaskownicy i mam nadzieje,ze nie zjadł przy okazji jakiś bakterii.
Pójdę z nim jutro kontrolnie do lekarza.
Podpowiedzcie mi jakie mu zrobić badania w kierunku bakterii.Mój lekarz na urlopie a na zastępstwie moda lekarka do której trzeba iść z własną wiedzą.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

Najpierw życzenia dla Nataszki, Gucia i Diany. Buziaki od cioci Eweliny i Julka.

Malinko witaj.

Mamomatysia to u Was takie kolejki do pediatrów... o boshe... koszmar. A w aptekach tak jest, że bez grubych nie ma po co wchodzić.

Monika oj współczuje gorączki u Tomeczka. Bardzo marudny? co do bakterii to nie pomogę.

Roxy miłego odpoczynku życzę.

Kasica jak badania?

reklama
mamo Niki, torty o dziwo robi się bardzo łatwo - nie ma bata by tort nie wyszedł ;-):-) tylko to ozdabianie zawsze mnie do szału doprowadza :cool: tyle czasu to zajmuje że szok:eek:

mamomatysia, ciesze się że basenik z piłeczkami sprawdza się w 100% :tak:

malinka, widzę że strasznie busy jesteś :nerd: z jednej strony fajnie bo czas szybciej leci, z drugiej zaś nie wiadomo gdzie najpierw ręce włożyć :eek:
ogarniaj się ze swoimi sprawami i wracaj do nas szybciutko :tak:

tsarina, super że masz dzionek dla siebie :tak:

monika, z bakterią niestety nie pomogę :no:

Do góry