tikanis
CieRpliWa
moniqsan- jak czytam twoje brednie na moj temat to zygac sie chce jak ty jestes zlosliwa!!! ja cie nie obrazilam jedyne co niby obrazliwego napisalam to to ze masz jakas tam wiedze.. i zadnych epitetow... a co do mojego pisania to czemu wczesniej nie zwrocilas mi uwagi skoro to ci tak dokucza... tylko akurat wtedy kiedy juz biedna dziewczynka sie zaciela i nie miala co powiedziec to wyjechala ze pisaniem na forum i literowkami... no prosze .... tak sie tu kurcze szczycisz ta swoja wiedza wszem i wobec a dziewczyna inteligentna zachowalaby sie inaczej a nie tak jak ty.. ja postanowilam nic nie pisac juz na twoj temat ale nie moge,, napisalas dzis 3 posty i w kazdym jest cos obrazliwego na moj temat,, odczep sie wkoncu odemnie dziewucho !!! rady mozesz sobie dawac komu innemu ja ich nie potrzebuje.. a napewno nie wciskania ich tak jak ty to robisz,.... i ktoz sie wypowiada ?? jeszcze nie do konca lekarz weterynarii???? WETERYNARII na temat dzieci???? moze leki i choroby sa podobne ale bez przesady.. a dziewczyny ufaja ci jak nie wiem komu,,.,, zapytam jeszcze raz guru jakims jestes zeby decydowac o zachowaniu moim czy innych mam>???? nie sadze i twoje jak piszesz zdenerwowanie bo podalam lek przy 37,5 to soryy ale to to wcinasz sie autentycznie w to co ja uwazam za sluszne.. napewno nie bede sluchala kogos takiego jak ty.. a deceyzje bede podejmowac tylko w porozumieniu z PRAWDZIWYM LEKARZEM PEDIATRA!!!!!!
I NIE ZYCZE SOBIE ZEBYS WIECEJ PISALA NA MOJ TEMAT!!
M&M- nie wiem czy ja obrazliwego cos pisalam na moniqsan-- to ze napisalam ze dla mnie jej wiedza jest jakas tam to jest czysta prawda , napisalam rowniez ze nie jest to obrazliwe a wrecz moj obojetny stosunek do jej wiedzy.. to moniqsan jesli dobrze czytasz posty moniqsan to zauwazysz ze napisala ze kubus jest biedny w sensie ze jestem zla matka,,, po czym ok wyrazila swoja opinie o lekach a ja sie z nia nie zgodzilam a co ona zrobila?? zaczela mnie atakowac! pozniej przeszla do lierowek i bledow ort niby!!! i prosze cie gdzie ja jej dokuczylam co?? ale niewazne... kazdy ma swoje zdanie na temat tego konfliktu,...
aga-k-m- i to nie jest sprawiedliwe ze moniqsan mnie caly czas obraza a nie dostanie upomnienia,,, to ona zaczela klotnie wpierajac mi jak mam sie zachowywac... iz tym biednym kubusiem przegiela a na koniec dowalila jeszcze literowki i teraz ja juz sie nic nie odzywalam a ona dzis w kazdym poscie cos na mnie nagaduje.. i to jest sprawiedliwe aga ze ja dostalam upomnienie a ona czuje sie bezkarnie... co za sprawiedliwosc!!!!
aneteczka- dziekuje kochana za popracie.. wiem ze pisalas to obiektywnie ale i tak ze jako jedyna w tak konkretny sposob ujelas cala syt...
I NIE ZYCZE SOBIE ZEBYS WIECEJ PISALA NA MOJ TEMAT!!
M&M- nie wiem czy ja obrazliwego cos pisalam na moniqsan-- to ze napisalam ze dla mnie jej wiedza jest jakas tam to jest czysta prawda , napisalam rowniez ze nie jest to obrazliwe a wrecz moj obojetny stosunek do jej wiedzy.. to moniqsan jesli dobrze czytasz posty moniqsan to zauwazysz ze napisala ze kubus jest biedny w sensie ze jestem zla matka,,, po czym ok wyrazila swoja opinie o lekach a ja sie z nia nie zgodzilam a co ona zrobila?? zaczela mnie atakowac! pozniej przeszla do lierowek i bledow ort niby!!! i prosze cie gdzie ja jej dokuczylam co?? ale niewazne... kazdy ma swoje zdanie na temat tego konfliktu,...
aga-k-m- i to nie jest sprawiedliwe ze moniqsan mnie caly czas obraza a nie dostanie upomnienia,,, to ona zaczela klotnie wpierajac mi jak mam sie zachowywac... iz tym biednym kubusiem przegiela a na koniec dowalila jeszcze literowki i teraz ja juz sie nic nie odzywalam a ona dzis w kazdym poscie cos na mnie nagaduje.. i to jest sprawiedliwe aga ze ja dostalam upomnienie a ona czuje sie bezkarnie... co za sprawiedliwosc!!!!
aneteczka- dziekuje kochana za popracie.. wiem ze pisalas to obiektywnie ale i tak ze jako jedyna w tak konkretny sposob ujelas cala syt...