reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

confi- stare zabobobony ,tak kiedys ludzie wierzyli,

xavko tez mial dlugie ale nie scielam ,bo nie trzeba bylo teraz to ma na czubku

dlugie ,po wykapaniu ma przewaznie na irokeza fryz fajnie to wyglada

reklama
Legnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę :-D
A ja też tą tabliczkę kupiłam, ale nie doprosiłam się o jej zawieszenie... a Katowice niby nie małe, ale kurcze na żadnym wózku nie wiedziałam tu takiej i chciałam sobie założyć... kto to wie - może jeszcze się doproszę jak wróci...

Confi super tort! Też czegoś w tym stylu szukałam, ale nie znalazłam i postanowiłam w drugą stronę polecieć...

Legnica to takie zacofane Miasto, że jak szłam z tą tablicą to wszyscy się patrzyli jak by pierwszy raz na oczy takie widzieli , a my z M mieliśmy polewkę :-D
no wiem jak się czujecie bo ja mam to samo jak wychodze z Młodym w chuście...o matko. Patrzą jakbysmy conajmniej robili razem napad na bank w połączeniu ze stepowaniem :-D

no Confi - Twoj tocik wymiata!!! extra - az mojemu M pokazałam:tak::-D
heheh dzięki,a co mówił? ;-)

o tak!!! U nas to samo :-D:-D:-D Chociaż i u nas widzialam kilka oznakowanych wózków
tyle, że u nas jest jeszcze "polewka" z imienia :baffled:
No przestań..Jagoda to malina imię :-)
niektóre Jadzie też sobie zmieniają brzmienie swojego imienia na Jagoda...nie widzę w tym nic dziwnego. Bardziej obciachowe jest dla mnie coś takiego ( oczywiście nikomu nie umniejszam ) widziałam ostatnio taką sytuacje...stała sobie mama z trójką dzieci, na oko pewnie tak rok po roku ..no powiedzmy 7, 8, 9 lat...ona sama ubrana bardzo ubogo...dzieci zasmarkane i brudne na buziach, pazury czarne, każde w łapce trzymało jakąs bułę, czekali na autobus, w pewnym momencie matka krzyczy : "Brajan , Kewin , Nikola autobus jedzie. :-D No zatkało mnie :-D

A ja też tą tabliczkę kupiłam, ale nie doprosiłam się o jej zawieszenie... a Katowice niby nie małe, ale kurcze na żadnym wózku nie wiedziałam tu takiej i chciałam sobie założyć... kto to wie - może jeszcze się doproszę jak wróci...

Confi super tort! Też czegoś w tym stylu szukałam, ale nie znalazłam i postanowiłam w drugą stronę polecieć...
Marzenko w google znalazłam takie pod hasłem halloween cakes ;-)

Confi torcik ekstra ;-) u nas też włoski nie równe, ale obiecałam cioci Roksanki, że nie będziemy jej obcinać włosków w ogóle - zobaczymy czy się uda

Ja tablicy z imieniem na wózku nie mam i wcale mi tam nie żal.

Aga przecież imię Jagódka jest bardzo oryginalne, nie wiem co Ci ludzie chcą :baffled:

a dlaczego ???przecież normalne imię...

jagodka ma bardzo ladne oryginalne imie ,takie sa najlepsze

dziękuje :-)
Sama znam jedną Jagodę (koleżanka mojej Siostry), drugą to tylko z fotek i ze słyszenia...
Ale mimo wszystko niektorym trzeba tłumaczyć, że takie imię istnieje, że nie jest to nasz wymysł i nazewnictwo (moja Teściowa, jak byłam w ciąży - byla święcie przekonana, że to Jadwiga bedzie, to samo zresztą moja Chrzestna... Nawet jak Jaga juz była na świecie, to kłóciła się z moim tatą o to imię).
Ksiądz na Chrzcie Jagodki też dziwnie zareagował :confused::baffled::dry: i kazał podać drugie imię (Jagoda w metryce ma jedno), zdziwił nas tym dość mocno... nie potrafiliśmy z biegu nic wymyśleć, więc zapytał się jak ja mam na imię - no i została Jagodą Agnieszką (ale tylko w kościele)

wiesz co moj M zawiesił ją na koszyku z przodu wózka. Jest umocowana na takich krotkich śrubkach.

no wiem jak się czujecie bo ja mam to samo jak wychodze z Młodym w chuście...o matko. Patrzą jakbysmy conajmniej robili razem napad na bank w połączeniu ze stepowaniem :-D

hahaha - wlaśnie sobie to wszystko wyobrazilam, :-D:-D:-D

heheh dzięki,a co mówił? ;-)

a pośmiał się troszkę, a później stwierdził - toż to halloween :-D:-D:-D

No przestań..Jagoda to malina imię :-)
niektóre Jadzie też sobie zmieniają brzmienie swojego imienia na Jagoda...nie widzę w tym nic dziwnego.

dzięki - ale wiesz... nie możesz powiedzieć inaczej (jesteś zmuszona pokochać to imię :-D) - w końcu z Synowej śmiać się nie będziesz, hehehehe :-D:-D:-D

Bardziej obciachowe jest dla mnie coś takiego ( oczywiście nikomu nie umniejszam ) widziałam ostatnio taką sytuacje...stała sobie mama z trójką dzieci, na oko pewnie tak rok po roku ..no powiedzmy 7, 8, 9 lat...ona sama ubrana bardzo ubogo...dzieci zasmarkane i brudne na buziach, pazury czarne, każde w łapce trzymało jakąs bułę, czekali na autobus, w pewnym momencie matka krzyczy : "Brajan , Kewin , Nikola autobus jedzie. :-D No zatkało mnie :-D

a to pewnie w 2/3 była fanka Backsreet Boys :-D:-D:-D

reklama
Do góry